pentru mamici de scolari

pentru mamici de scolari | Autor: veras

Link direct la acest mesaj

Stiti ceva despre Scoala Generala nr. 193? (se afla in zona Drumul Taberei, langa Complexul Orizont). Ma gandesc sa-l inscriu pe pitic in clasa I si asta ar fi una dintre optiuni. Dar daca m-ar ajuta cineva cu o parere despre calitatea scolii, mi-ar fi mai usor. Si inca o intrebare: cum stim noi (daca exista aceasta optiune) care dintre invatatoarele care preiau clasele I este "mai buna", in sensul competentei, dar si al modului de comportament fata de debutanti.
Multumesc,
Vera

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am lucrat la sc.193 in anul scolar '95-'96....eheeee cat a trecut de atunci. Stiu ca avea reputatie de scoala buna, concurenta intre clase era mare, invatatoarele... ca peste tot si f bune si mai putin bune (banuiesc ca cele care erau titulare atunci sunt si acum in scoala), profesorii din V-VIII buni. Dar per ansamblu scoala e buna si cu traditie. Daca ai gasi o mamica care are copil in cls a-IV-a acolo sau mai bine pe cineva din interior (un profesor, chiar si femeia de serviciu) care stie cum stau lucrurile, cine ia clasa I la toamna, ar fi cel mai bine.

Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult. In schimb daca gasesti numele invatatoarelor si eu le cunosc, pot sa-ti spun cum era atunci (acum 10 ani!!!! )

Succes!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veras spune:

Multumesc mult. O sa merg dupa 1 februarie sa incerc sa trag de limba niste mamici de-a IV-a. Si vorba ta, femeile de serviciu ar putea sa-mi dea niste informatii. Stii cumva ce limbi straine se invata la scoala asta?
Vera

Mergi la inceput