Nou stil de viatza (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Scuze de absentza..am fost ieri super ocupata plus ca suntem in plin proces de dezvatzare de suzeta shi Lilly e un pachetzel de nervi. Ea obishnuia sa adoarma cu suzeta, acum e chin mare s-o pui la somn..ii citim vreo zece poveshti, se da jos din pat de un milion de ori, ba vrea lapte, ba vrea apa, ba vrea suc, cereale, mar, branzica etc..Asha o tzine pana adoarme..Partea cea mai frumoasa este ca a inceput sa pape mai mult shi vorbeshte shi mai mult.

Am fost la sala dimi, o ora shi jumatate shi ma simt tare vioaie deshi is cu rushii pe cap.

Meniul meu azi:
- doua toast cu o cana de ceai
- paste cu telemea
- supa de roshii cu crutoane
- un baton de cereale
- un pahar de diet coke

Daria, Carmen, scuze..n-am intrat ieri..masline am asha: 10 masline (30 grame) echivaleaza cu 0,5 puncte.

Va pupacesc fetelor! Ma duc sa strang de prin casa shi sa aspir.Vorbim mai tarziu!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetelor.Intru si eu pe fuga sa va salut.
Sunt racita si eu si e si pitica(nici nu e de mirare la frigul,gerul si vantul de aici)....fara febra....dar cu tuse,nas infundat...stare de oboseala...durere de cap...
Sper sa ne treaca pana sambata cand plecam.
Va pup pe toate dulce dulce si va doresc o zi buna.

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata frumoaselor!
Iaca venii si eu cu cafelutza dar n-am companie. Nu mai beti cafea?
Mik saru'mana de vizionare a pozelor ... sunt mareata bine nu-i asa? Intr-adevar Izabella o sa iasa o berbecuta, eu leoaica vai de racul de taca-su. O zi buna iti doresc.
Ioana sanatate multa si tie si printesei. Nu stiu cum reusiti voi sa raciti atat de repede, mai ales tu. Voi faceti cumva vaccinul anti-gripal? Aveti grija de voi si dati-i cu ceaiuri, frectii si caldurica la plapumica.
Mariana acum ai comos-o ai comis-o ... lasa ca oricum "legea" spune ca ai voie la o 'escapada' pe saptamana. Ai grija ce faci de-acum incolo.
Daria abia-ti astept meniul ... vorbesti c-o asa pasiune despre el ca mai intotdeauna salivez la el. Cred ca eu ma ingras de pofta nu de foame.
Miag daca ma grabeam un pic ne beam cafeluta impreuna. Ma bucur ca-ti place Atkins si-ti si prieste.
Alipiticot leneso pai asa vrei tu mobilizare nici macar cafelutza n-ai facut-o ... pana la urma tu de ce dieta teapuci?
Cristina succes la operatiunea "Suzeta". O sa fie chinuiala dar bine ca macar deja vezi schimbari in bine. Spor la treaba.
Carmen, Delidana si va dulcel.
Dragelor o zi buna va urez si spor la slabit.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor, scuze pentru ca v-am neglijat ieri, a fost o zi mai plina la servici.
Ioana, eu cand am tinut daneza, am inlocuit cotletul si tot s-au vazut rezultatele.
Sigrid, Alipiticot, eu tin intr-un fel daneza, dar am modificat-o radical (au trecut abia 2 luni de cand am tinut-o pe cea originala).
Silvana, bine ai revenit.Vrei sa tii o dieta anume sau doar sa mananci mai sanatos?Succes!
Miag, scuze ca nu ti-am mai raspuns.Pe moment nu vreau sa tin Atkins, dar nu mi-ar strica sa o am.Nu stiu sa activez PM-ul de aici, dar trimite-mi pe yahoo la eftimiecarmen@yahoo.com (cand ai timp)
Tzuni, te invidiez, fericito!Da' ca la noi acasa, nicaieri nu-i mai bine!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by sigrid26

Piticot si Mamica Dulce de luni Dieta Daneza , hotarat , da???????
Tzuni tu cat ai slabit cand ai tinut-o?
Eu am citit azi pe net despre rezultate , rezultate bunicele , mentinere....la unii a mers la altzii nu...o sa vedem.

Mamica de printesa de 4 anisori

Sigrid, am tinut si eu daneza, la cateva zile distantza de Tzuni si am slabit aproape 6 kg, de la 68 la 62. Apoi, in trei luni, mancand normal (adica mult...) am mai pus 1 kg la loc. Si nici acum, dupa 4 luni de sarcina si rontzait toata ziua n-am ajuns inca la cele 68 kg...dar ma apropii!

Zuzilici, pupici pentru tine si bebe!

Miky 17+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Meniu pentru ieri:
-2felii paine prajita-3p
-2oua (cat punctez un ou?Ca eu socoteam albus + galbenus-2p, dar vad acum ca e 1buc-2p)
-salata verde-0p cu 4 feliute subtiri de pastrama de vita (nu stiu cum sa o punctez)
-seara mi-am fiert 1/2 telina, cu 2 morcovei si un cartof pe care i-am servit cu conopida murata (am impartit totul cu sotul meu).Nu stiu cum sa punctez, banuiesc ca 0p.
Am pacatuit cu o bucatica de pizza, mica cat o carte de vizita .

Meniu pentru azi:
-2felii paine integrala uscata (le punctez ca paine neagra) -3p
-un iaurt mare 0,1% -3p
-250ml suc clementine -0p
-1 ou fiert- 2p???
-250g branza vaca???
-legume fierte -0p
Pana la urma ma ajutati sa inteleg de cate puncte am mancat ieri si azi?

O intrebare:In week-end, din punctele economisite pot sa servesc un pahar de vin?(am o invitatie si nu vreau sa gresesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pumpkin - mamica de iulie august, felicitari !!!

CarmenE - orice poti papa/bea din economii.
Eu pap 2 clipe duuulci cu 6 p :-)
Ref.meniul tau: io am 1 ou = 2 p, iaurt mare light = 2p, branza dulce nu stiu, sincer, depinde de grasime, bucatica de pizza io as pune 1 p maxiiiim.

Pont pentru papica:
2 cartofi maaari = 2 p
1 ou = 2 p
2 linguri smantana = 2 p
sare, piper
Fierbeti cartofii in coaja; bateti oul cu smantana si sarea, piperul ca de ompleta; taiati felii, puneti in vas yena un rand cartof, un rand ou batut, bagati la cuptor. Iese o bunanateee, yamiii

Pupici la fete, spor la slabit, multa sanatate la bolnaviori copii si mamici si muuulti pupici burticilor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Pumpkin, de ce nu intri la categoria ?Mai avem nevoie de sfaturi de la tine si ar fi bine sa ni te alaturi.

In reteta WW de pa Culinar, apare branja vaci degresata 75g-1p, deci sa zicem ca eu mananc de 4p.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Mik

Am aparut si eu pe forum. Ura !

Marghiolitza are laringita, tuseste si nu prea maninca. Aseara am plins din ora in ora. Am inceput sa-i dau si antibiotic, desi cred ca nu foloseste la nimic.
Azi am profitat de soarele (cu dinti) de afara sa-mi scot rufele la uscat si sa nu le mai usuc in masina.

Am facut si 2 prajituri cu zmeura congelata (asta pentru sot si mai ales pentru cel mare). Promit sa fiu cuminte !

Va pup pe toate.

Mik.

Mult sanatate fetitzei si tu ai grija cu prajiturile alea!

Doina16+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mamamariana
Sunt tare suparata ca Emi are bronsita si acu e la a doua sticla de antibiotic. Tuseste destul de des, insa nu mi se pare chiar rau. Stiu ca bronsitele astea sunt tare lungi, deja ma ia disperarea ca nu doarme bine noaptea si pe mine aia ma iau de proaspata la scoala. Ei nu stiu ca io ma trezesc de 10 ori pe noapte...

http://community.webshots.com/user/mamamariana4

Sanatate multa!

Doina16+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput