Nou stil de viatza (81)
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
`Neatza !
Silvana - uite linkul:
http://www.cata27.worldfreeweb.com/miha/WW/ descarci tabel si calculator.
Eu tin ww ![]()
Revin cand am vreme sa scriu meniul meu de azi 
O zi faina sa aveti !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
miag spune:
Neata fetelor,
Astazi Roli a dormit pana la 9.00 si eu cu el....asa ca abia acum imi savurez cafelutza si sunt cam in viteza...
Merg in continuare cu Atkins, pentru ca spre surpriza mea nu mi-e foame deloc si ma simt chiar bine cu acest regim.Inca nu m-am cantarit, poate astazi o sa o fac, desi mi-au venit si rushii si mi-e teama sa nu arate mai mult.
Meniul pe azi:
Dimineatza : cafea cu zaharina
Pranz:piept de pui la rotisor
Seara:piept pui la rotisor
Daca apar modificari in meniu, il scriu mai pe seara exact.
Tzuni, distractzie placuta la Paris!
Klaus, ai grija de sanatate, nu exagera cu dietele!
zuzi,nastad si diana pupuici la bebicii din burtici si la mamicile gravidutze.

Pupici si pentru restul populatziei :sigrid, mamicadulce, mephala, mamamariana, justasmalkis, crystina, delidana,mik, eftimie etc..(scuze daca am omis pe cineva la pupaceala de dimineatza)
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
mephala30 spune:
Neatza!
Meniul:
-2 ochiuri cu o felie graham si o ling-ita branza burduf (6p)
-o banana mica (2p)
-salata de varza cu 3-4 ficatei de pui (2,5p)
-un iaurt (2p)
-2 portocale, kiwi
-lapte cu cereale (5,5p)
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
alipiticot spune:
da Sigrid de luni gata dieta stricta.Din pacate eu sunt cam neconformista si cand am restrictii atunci sa vezi ce pofte am.De aceea ma gandeam sa facem cumva sa ne sustinem,cand ne "vine" sa mancam,cineva sa spuna
si daca nu asculta atunci
poate asa inteleg si eu.Eu sper sa nu pierd laptele si sa intarc fata dar nu cred,din cate am citit ,conteaza f mult cererea si daca ea suge probabil voi avea lapte.
Tzuni drum bun!
Zuzi,multumim de galerie te asteptam sa ne incurajezi.
Miag e bine ca ti e potrivita dieta ,eu zic ca e imp sa gasesti o dieta compatibila cu gustul fiecaruia si sa si slabesti.Asa ca tot inainte,chiar daca suna comunist merge inca .....
Eu azi nu am baut cafea ca mi a fost lene sa o fac.Am sters de dimineta peretele ca am facut mucegai de la termopane,alti nervi dar e alta poveste,si am mancat dupa destul de bine si nu am mai baut cafea.Poate la pranz beau cafea si nu mai mananc.
O zi buna ,buna!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
mamamariana spune:
Astept bicele... am facut-o lata azi la pranz. 

stati sa va spun toata povestea:
EU am invitat o colega la masa la pranz la un restaurant unde se servesc mai mult salate, supe si ceva chestii la gratar. Destul de dragut si sanatos. Cand am ajuns acolo, era inchis - aveau o conferinta in restaurant si totul era pregatit pentru cei de acolo.
Asa ca tipa a zis: Hai la KFC (e una din placerile ei - si mie imi place... dar stiu ca nu e sanatos, asa ca stau departe de mancarurile astea). Si m-am dus!!! Am mancat 2 bucati de pui (fara pielita) si un KFC puff (care are de toate) si o salata. M-am simtit de parca as fi mancat o vaca, asa eram de plina... Dar macar nu am baut pepsi
, ci doar apa.
Acu, am pus niste peste la cuptor de care promit sa nu ma ating. Voi manca doar fructe si legume... e ora mesei, asa ca am plecat la pascut.
Emi e tot racita, dar macar isi ia siropelele cu constiinciozitate si speram sa treaca repede.
Numai bine,
Mamamariana
Mik spune:
Buna dimineata, fetelor !
Zuzi m-am uitat la poze si la graficul cu bebe : o faci berbec pe micuta Izabella ! Excelent semn !
Tzuni calatorie si sedere placuta la Paris !
Mama nene, ce mobilizare pe aici ! Atkins, WW, daneza ! E excelent ca putem sa ne sustinem.
Eu nu pot face asa ceva (dieta), prefer sa maninc putin din toate. Si visez sa pot face sport (dar numai visez).
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte
- salata verde si cruditati, o felie de jambon. un iaurt simplu. o mandarina
- salate de andive cu ceva. o portie mica de prajitura
Azi n-am curs, numai sedinte si asta e bine !
O intrebare : ce pregatiti voi din varza rosie, afara de salata simpla si salata cu morcov ras ?
Pupici la toate !
Mik.
mephala30 spune:
Paula, ai grija cu dietele mai dure. Nu se impaca deloc cu alaptatul.
Eu am pierdut laptele anul trecut, cand am tinut o dieta cu un singur aliment pe zi. Ce sa zic, doream sa-l intarc pe Iustin si am ales aceasta cale (aveam ft. mult lapte). Asa ca, mi s-a oprit brusc laptele iar Iustin a continuat cu biberonul. Avea 7 luni...
Mamamariana, nu-i mare paguba! ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Allain, sint cu totul de acord cu tine. Si eu stiam ca de ex la 1,60m greutatea ar trebui sa fie de 50kg si nu mai putin.Modelele au cu 20 kg ma putn ca inaltimea si multe din ele arata ca niste sticksuri. Cred ca multe femei sint influentate si de moda de acum care ne spune ca trebuie sa fim slabe....asta este, fiecare dintre noi sintem raspunzatoare de propriul corp.
Carmen, mersi de link, am citit din el pe fuga din lipsa de timp. Am avut intr-o vreme o discutie aprinsa la munca pe tema laptelui, un coleg englez o tinea sus si tare ca laptele nu e bun, bla bla, pina la urma am lasat-o balta si bineinteles ca peste o vreme l-am vazut ca bea cafeaua cu lapte.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
alipiticot spune:
Carmen eu sper sa nu pierd laptele macar de seara sa mai ramana.A mea are un an peste 2 sapt, e mare dar parca tot i-as mai da seara si dimineata cate putin.O sa vedem daca il pierd sau nu.La disociat nu am observat nici o modificare.
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
mamamariana spune:
Chiar crezi, Carmen??? Eu zic ca maine dimineata se vede la cantar...
Acu ma duc sa fac o ora de fitness si una de tenis daca am loc la teren (ca nu mi-am rezervat azi). Daca n-am loc de tenis, atunci voi face o plimbare.
Va pup si va urez spor la slabit,
Mamamariana