Nou stil de viatza (81)
Raspunsuri - Pagina 15
miag spune:
Mephala, scuze nu vazuzem ca mi-ai raspuns pe PM.
Multumesc frumos.

Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
mamica dulce spune:
Buna dimineata dragelor!
Raportez 85.800 kg adica 1,6 kile date jos.Ar fi fost mai multe,joi aveam 84 si un pic cu disociatul dar de vineri m-am porcit,ca deh,incep daneza si sa nu pohtesc![]()
acum sunt la singura cafea permisa,
si mi-am facut si gimnastica de dimineata,ca nu m-a trezit barbatu-meu la 8(de una singura NU POT) asa ca am deschis okii cu mitzu la 9 fara un sfert-si la 9 tre' sa fie la gradi...Nu stiu cand ne-am imbracat ,l-am pus in carut si dusa am fost.
daca a mai tinut cineva vreodata daneza ,sau stie despre ce-i vorba..puteti sa-mi spuneti daca ceaiurile (neindulcite) sunt permise?Se spune ca trebuie sa respecti intocmai,nici guma de mestecat nu ai voie,doar 2 litri apa/zi.Dar apa+ceai o fi voie? In ultimul timp am inceput sa beau multe ceaiuri,si am inceput si nicte ceai de slabit,care trebuie baut 3 luni si nu as vrea sa-l intrerup...
o saptamana frumoasa va doresc si spor la slabit!!
ancuta
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
mephala30 spune:
Continuam in capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67776" target="_blank">82
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
alipiticot spune:
Buna dimineata!
Eu la raport azi 61kg,abia,abia ajung la greutatea de dinainte de sarbatori.
si eu cu voi la cafea,fara LAPTE cum mereu o beau dar asta e nu mor 13 zile.
Meniu azi
cafea cu un cub zahar
2 oua fierte+400 gr spanac + o rosie .Cred ca i dau si Raisei la fel.
200 gr friptura vaca + o salata cu ulei si otet.
Oare cat ulei sa punem?
sotul meu a inebunit ieri cand a vazut ca dau 25000 pe o salata.Dar asta e,acum sper sa ma tina cea care am luat-o in frigider sa nu fiu nevoita sa cumpar altele.
mamica dulce eu cred ca ai voie ceai daca e neindulcit,nu vad de ce pe langa apa ce oricum trebuie bauta,sa pui in ea niste ierburi poate afecta in rau.Eu nu prea beau ceaiuri dar e posibil sa ma apuc de fenicol daca observ ca mi scade lactatia de la regim.eu stiam de sit-ul acela,l-am citit.
Geo m-ar interesa si pe mine cateva info despre vitamine daca zici ca sunt asa bune.
Miag felicitari
,sper si eu sa trec de cele 2 praguri psihologice.
O zi buna buna si spor la slabit la toata lumea.
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos