Nou stil de viatza (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Mephala, scuze nu vazuzem ca mi-ai raspuns pe PM.
Multumesc frumos.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata dragelor!
Raportez 85.800 kg adica 1,6 kile date jos.Ar fi fost mai multe,joi aveam 84 si un pic cu disociatul dar de vineri m-am porcit,ca deh,incep daneza si sa nu pohtesc

acum sunt la singura cafea permisa, si mi-am facut si gimnastica de dimineata,ca nu m-a trezit barbatu-meu la 8(de una singura NU POT) asa ca am deschis okii cu mitzu la 9 fara un sfert-si la 9 tre' sa fie la gradi...Nu stiu cand ne-am imbracat ,l-am pus in carut si dusa am fost.

daca a mai tinut cineva vreodata daneza ,sau stie despre ce-i vorba..puteti sa-mi spuneti daca ceaiurile (neindulcite) sunt permise?Se spune ca trebuie sa respecti intocmai,nici guma de mestecat nu ai voie,doar 2 litri apa/zi.Dar apa+ceai o fi voie? In ultimul timp am inceput sa beau multe ceaiuri,si am inceput si nicte ceai de slabit,care trebuie baut 3 luni si nu as vrea sa-l intrerup...

o saptamana frumoasa va doresc si spor la slabit!!
ancuta

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Continuam in capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67776" target="_blank">82

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna dimineata!
Eu la raport azi 61kg,abia,abia ajung la greutatea de dinainte de sarbatori.
si eu cu voi la cafea,fara LAPTE cum mereu o beau dar asta e nu mor 13 zile.
Meniu azi
cafea cu un cub zahar
2 oua fierte+400 gr spanac + o rosie .Cred ca i dau si Raisei la fel.
200 gr friptura vaca + o salata cu ulei si otet.

Oare cat ulei sa punem?
sotul meu a inebunit ieri cand a vazut ca dau 25000 pe o salata.Dar asta e,acum sper sa ma tina cea care am luat-o in frigider sa nu fiu nevoita sa cumpar altele.
mamica dulce eu cred ca ai voie ceai daca e neindulcit,nu vad de ce pe langa apa ce oricum trebuie bauta,sa pui in ea niste ierburi poate afecta in rau.Eu nu prea beau ceaiuri dar e posibil sa ma apuc de fenicol daca observ ca mi scade lactatia de la regim.eu stiam de sit-ul acela,l-am citit.
Geo m-ar interesa si pe mine cateva info despre vitamine daca zici ca sunt asa bune.
Miag felicitari,sper si eu sa trec de cele 2 praguri psihologice.

O zi buna buna si spor la slabit la toata lumea.

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput