Nou stil de viatza (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

fetelor, azi dimineatza cantarul meu arata 69,5kg!!!!!!!!!!!!..asa ca sunt la categoria USOARA!!!!!!!!!!!!!!
Oricum, astept raportul de maine...nu am avut nici o abatere in week-end.
Pupici la toata lumea!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by miag

fetelor, azi dimineatza cantarul meu arata 69,5kg!!!!!!!!!!!!..asa ca sunt la categoria USOARA!!!!!!!!!!!!!!
Oricum, astept raportul de maine...nu am avut nici o abatere in week-end.
Pupici la toata lumea!

FELICITARI!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Mepahala, am nevoie de ajutorul tau, pls..
Vreau sa incep de maine o listutza la subiectul cu Atkins, dar nu stiu cum se gestioneaza si actualizeaza listele astea de la inceput de capitol . Imi explici, te rog, cum faci tu listutza si cum o actualizezi?

Mergi la inceput

Geo, vb pe mail despre Amway..cred ca o sa vreau si eu vitaminele alea pt par...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mia ti-am trimis PM, ai vazut, da?

Pupici

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dragelor,cum ati petrecut duminica?eu am fost cu echipa la zapada,tare fain a fost si mai inainte am facut o baie supeeeeer,cu multa spuma,o carte faina si tutun..ma pregatesc sufleteste de daneza.
Sigridutza tot spunea ca nu i se pare grea,mie mi se pare crancena asa ca o propun pentru postul de majoreta,sa ne ridice moralul
Glumesc desigur suntem deci 4 fete care ne apucam maine mami dulce,sigrid,alipiticot si cookie.M-am tot uitat pe net si am vazut cu surprindere ca sunt mai multe variante ale dietei(mesele sunt aceleasi,dar gramajul difera)
Tot bantuind pe net am dat de adresa asta,poate o stiti,poate nu,insa mie mi s-a parut super !!E facuta de o colega de suferinta.Dieta daneza e trecuta la etapa 5
http://www.weight.addr.com/ro/index.html

intreba cineva zilele trecute care sunt alimentele cu calorii negative si nu mai stia ce anume in afara de andive.Uite ici o listutza:
http://www.weight.addr.com/ro/ro_lista.html
v-am pupat si..pe maine la singura cafea permisa,

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Va salut si eu de la "inaltimea" celor 85 de kg.Tin si eu de maine dieta daneza cu voi,deci in total suntem 5 fete.
Carmen,trece-ma si pe mine te rog la categoria grea,cu 85 kg la 1.67.Daca ai fi facut o lista cu cele care s-au ingrasat cel mai mult eram pe primul loc,cu 14 kg in 5 luni
Mie nu mi se pare asa crancena dieta,poate doar in anumite zile.Sper sa slabesc 6 kg si apoi ma apuc de Monty.
Mamica dulce ce varianta ai ales tu?(daca zici ca sunt mai multe variante).

Pe maine!..Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna clara,bine ai venit la noi.eu o sa ma tin de dieta de la linkul ce l-am postat mai inainte,arunca si tu un oki -e fain.De maine se deschide un capitol nou si putem sa o punem acolo,cap de serie
Eu am acum 86 de kile,la 1,78 inaltime.Daca vrei poti sa-ti pui poza in albumul de pe prima pagina.Ce inaltime ai?
Tinta mea imediata e sa trec de prag si sa intru la categoria medie,chit ca pe muchie de cutit ,cu 79,900

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Mamica dulce,am 1.67m.Cat despre poza as trimite dar nu stiu cum.Iar ultimele poze facute sunt acum cateva luni cand aveam pana in 80kg.Doamne,ce m-am ingrasat!Cand am fost in Romania in noiembrie,in fiecare zi am mancat mamaliga cu branza si smantana,pe langa altele.
La mine a fost saptamana si kilul,dar in sens invers

Clara..

Mergi la inceput

Neatza fetelor,

Pentru raport: 69,5kg- CATEGPRIA USOARA!!!

Mepahala, ma ajuti si pe mine cu ce te-am rugat ieri? (sa ma inveti cum faci tu cu listuta, ca vreau sa fac si eu un la subiectul cu dieta Atkins)

Sigrid, mami dulce, clara25,alpiticot, cookiesucces la dieta daneza!

Meniul meu pe azi:
dimineatza:-cafea cu indulcitor;
pranz si seara: pui la rotisor;

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput