Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Aime, sa stii ca nu dauneaza nici autosugestia asta. Adica e OK daca te poti incuraja singura... Important e sa nu disperi...
Hai ca ne mai auzim... desi nu stiu cand...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxi23

Da,trece-ma si pe mine pe listuta ca de maine sunt cu voi! azi m-am "indopat" la KFC...
Ma refeream la faptul ca mananc rar si putin si tot nu slabesc...Oricum nu conteaza!
Va pup!

Roxi: am trecut! Iti doresc mult spor la dat jos!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adix27

Fetelor de maine intentionez sa incep si eu acest regim am 67kg si vreau sa ajung la 55kg.Cum credeti ca ar fi mai bine sa incep cu 1-1-1 sau 3-3-3.Va multumesc.

Bun venit, adix!
Nu stiu ce sa zic, cum crezi tu ca poti tine mai bine! Daca rezisti 3 zile numai carne, numai lactate, numai fructe+legume, atunci tine asa! Daca crezi ca nu, atunci mai bine 1-1-1 sau chiar 2-2-2!
Ideea e ca la 3-3-3 sunt, cel putin teoretic, vizibile rezultatele mai curand... Adica dai mai repede jos... Oricum, la inceput dai mai repede, dar in timp, mai greu... Important e sa nu renunti! Multa bafta si tie!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

mai fetelor, eu carne as putea manca si 7-7-7 da numai legume si mai ales lactate...brrrrrrr...mi se face parul maciuca!
Am inteles ca sunt bune legumele congelate facute cu punga magica?
Io lapte gol nu pot sa beau si p[ace!
Smantana degresata am voie? ca daca nu...mai bine nu mai mananc nimic...
Asta e... nu stiu de ce dar nu prea ma omor cu legumele si lactatele goale...
Daca mai e careva in situatia mea sa imi spuna si mie daca a reusit...

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna fetelor!
E pt prima data cand va scriu desi am citit de mai multe ori ceea ce ati scris.Eu am tinut acest regim si am slabit 4 kg in 2 sapt.Apoi,au venit sarbatorile de iarna...a venit mama si fratele in vacanta si...le-am pus la loc.Dar vreau neaparat sa slabesc.Eu m-am ingrasat vreo 8 kg imn primul an de Elvetia nu pot spune ca dupa sarcina.Acum am 67kg si sunt mamica Fabianei de 2 ani si 6 luni.As vrea tare mult sa slabesc dar am decis sa mai avem un bebeSuntem in probeSe merita sa ma pun la dieta???[Voi ce ziceti???
Spor la slabit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

ralnied iubita, eu una abandonez dieta cel putin pina la inceputul lui martie, frigul imi face o foame teribila si nu imi este tocmai aliat in aceasta cura...plus ca am o melancolie de iarna...suna aiurea, dar eu una nu mai suport iarna asta....so, fata face pauza....cred ca ideal ar fi sa ma soti de pe lista si cind voi intra iar sa fie cu datele de la ora aceea....

multzumesc frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Ralnied si eu abandonez .Cura e super buna pentru mentinere sau poate ca acuma e iarna si eu nu resusesc dar cantarul meu nu vrea sa se mai miste deloc de mai bine de 3 saptamani si atunci eu sunt dezamagita tare.Va doresc spor la slabit in continuare si am sa mai intru sa va citesc.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roxi 23 si eu credeam ca as putea manca carne fara paine fara probleme (desi nu-s fan carne) dar mi s-au parut cele mai naspa zile, si nu ptr ca lipsea painea ci diversitatea...carne, carne si iar carne...la legume fructe , am facut supa de varza, care
a mers ok, salata de varza cu rosii, castraveti, salate de fructe, fara zahar, doar fructe amestecate si lasate un pica sa lasa zeama, mere, porto, mandarine...mereu era ceva nou,legume la cutor, sau fierte...si sunt multe combinatii. Lactatele: iaurt, branza cu smantana, urda, cas..
Eu aseara am comis-o...aveam cas de la congelator, si mi-am facut un pic de mamaliga ...sunt de neiertat, nu ralnied?

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dupa atatea zile am dat jos doar 3 kg...Dar nu disper ...raman pe baricade ....desi ieri asa imi venea sa dau bir cu fugitii , cand m-am urcat pe cantar si am vazut ca doar atat am slabit....

Am omis sa va dau coordonatele mele :1.65 m, greutatea in 30.01.2006-70 kg.
Acum am 67 kg...nu sunt obeza dar am un pic de burtica...
Nu stiu exact la cat vreau sa ajung, probabil pe la 62-63 kg, ca nu e cazul de mai mult...

Azi am zi de lactate- am mancat o branza cu smantana....deocamdata ...mai am una pt . mai tarziu pe la 17.00 si intre timp o sana...

Ce vroiam sa va intreb, voi nu aveti un gust ciudat in gura....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinell spune:

mc ralnied1....am aflat ca totusi nu e bine cu sucurile alea,cotin zahar,mda....macar am incercat si eu si inca ceva ralnied1,la mine poti adauga in listutza -2kg .Ma tin de regim cum pot si eu,sigur mai fac si mici abateri dar tinand cont ca e iarna..cred ca mi se poate ierta,nu?
Voua spor la slabit si face-ti fata frigului asta nenorocit!!

Mergi la inceput