Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (152)
Raspunsuri - Pagina 15
leeloo2004 spune:
Am uitat sa va spun ca ieri, desi ma plingeam ca piticul e constipat - a facut de 2 ori... Dupa cum vedeti, nu mai inteleg nimic...
Am mai citit din urma - deci:
Papa - felicitari pentru inca o "mielutza" - abia astept sa ne spui cum va fi cu 2 copii mici ca si pe mine ma bate gindul din toamna sa ma apuc de treaba! Sper ca cea mica e mai bine!
Liliana - sotul e mult mai bine - de ieri i-a dat voie fara cirje, dar sa nu se sprijine prea mult in picior si sa nu-l forteze. In rest, continua recuperarea. Abia astept sa ne dai un raspuns pozitiv ca stiu cit iti doresti - multi si iti tin pumnii sa fie cum doresti tu!
Dana(speel) - cum mai este Ricu? I-a scazut temperatura?
Carmen, nu cred ca 2 biberoane cu cereale e mult - banuiesc ca i le faci lichide ca sa mearga prin biberon, deci nu ii pui multe cereale.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
Salutare
Am citit ce ati mai discutat voi aseara... avurati spor nu gluma
Papa sa-ti traiasca Mielu 2!!! Sa nu uiti cand vii de la eco urmatoare sa ne dai si noua de veste.
Ce mai face Marina??? Stiti ceva de ea?
Dana sanatate multa puiului bolnavior.
Fetele am avut si eu o discutie aseara cu Mara si tatal ei, vor sa fie impreuna in vara in Ro o luna jumate sau doua!!! Ei nu inteleg ca eu nu poci sa stau atat fara ea Vara trecuta am pocit nonstop 3 saptamani cat am lasat-o singura acasa, nimic nu mi-a priit. Ea are si argumente, cica mami, cu tine stau mereu, vreau si eu sa stau cu Dan acasa in vacanta... ofofof
Plecam la plimbarici, facem un shopping intre fete, le luam de la scoala pe Mara si pretena ei si mergem impreuna.
Va pupam, weekend frumos
roxanaz spune:
Cori pai negociaza si tu mama cu ei...stiu ca si tie ii e greu dar si lor probabil ca nu le e usor...poate accepta doar o luna! succes!
Gabi bine ca nu mai e Stefan constipat....a functionat efectul placebo deci! bafta sa treaca repede buzita....asa se intampla acum,o sa se obisnuiasca el sa puna mainile in fatza! asta e....capata si ei experienta pe pielicica lor, ce sa facem!
leeloo2004 spune:
Roxi, el pune miinile in fata atunci cind cade, din instinct cred, dar uneori cade in asa fel de parca zici ca are greutati in cap - intinde miinile inainte, dar toata greutatea fuge in sus si tot in buzitza aterizeaza... E, dar ii trece pina se insoara!
Am fost acum la Carrefour si i-am luat si pere si in plus i-am luat iaurt cu bifidus de la prodlacta - sa-i dau citeva zile sa vad daca are vreun efect.
Cristina, prietena mea care a nascut acum 2 zile e ok, fetita - Alexandra este si ea bine - foarte-foarte mica (1 kg) dar o luptatoare - respira singura, nu e la cort de oxigen si nici la incubator - are doar un tub de gavaj prin care primeste calciu si glucoza pentru ca mamica ei nu are inca lapte. Sper din tot sufletul sa ia cit mai repede in greutate si sa creasca sa o vad acasa! Cred ca azi ma duc sa-i mai iau niste hainutze!!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
rain spune:
neata neata !
acum ne-am linistit si noi, adica moata nani, iar mami forum , am fost afara si e cald (-2 grade ), adica moata era transpirata pe sub caciula, si n-are vreo caciula super groasa, dar trebuie sa recunosc ca a alergat continuu, a topait, s-a bucurat f mult pentru ca ne-am intilnit cu mai multi copilasi si s-au jucat!
iar mie mi s-a facut dor de parc, de taclale cu mamici !
Andreea, si voua la multi ani pentru cele 18 luni, si ca sa fim in ton cu voi ...si moata face de vreo 2 zile un kk moale si cu niste mucozitati prin el, ca sa nu mai zic de miros, nu stiu de la ce sa fie, sau de laptele de vaca-vaca sau de la dinti, trebuie sa-i dai smecta si sa va daca trece!
Gabi, pupacim buzita lui Stefan, o sa-i treaca in 2 zile, am "experienta" de la moata, care e experta in spart buzitele ...intr-adevar, rana arata foarte rau in prima zi, dar pe urma se desumfla si trece!
Dana, ce face Ricardo? cum se mai simte?
Felicia, foarte frumoase cizmulitele, sa le poarte Andreea sanatoasa! tu cum te mai simti?
Cori, parca aveai de invatat? iar ea face shopping ca intre fete ...bravos! eu as zice s-o lasi pe Mara cat vrea ea in vacanta, are dreptate, cu tine sta tot anul, macar in vacanta sa stea si cu tata!
Liliana, astazi ne dai vestea cea mare ?????
Olivia, vad ca decizia e luata, Luca vine la mare ...sa va ajute Dumnezeu sa fie bine, iar voua cat mai putin stres, pana la vara nu mai e mult, o sa-l revedeti curand!
cui mai vroiam sa-i raspund ???? ma mai gandesc si revin ...si astazi sint cam obosita, nu stiu de ce, ca doar aseara eram in pat la 11 ...dar am citit pana la 1!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
carmenp spune:
bey, ati deschis alt capital sau ma desfasor aici?
aseara am aflat ca profesoru` de gimnastica ii spune lui fii-miu "manelistu`", acu nu va imaginati ca-mi cinta-n casa adi de la vilcea, da` fii-miu nu jtiu cum a facut o pasiune pentru manele. nu mai departe de aseara, l-am lasat la desen inainte de culcare si el dause pe etno, bineteles, manele cit cuprinde... iar io am facut o psihoza, imi urla-n cap intr-una "e traba mea pe cine iubeeeeeeesc, nu cred ca te intereseazaaaaaa"
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
speel spune:
Ah ce greu intru astazi!Salut,multam de urari,dar tot bolnav e maimutel.Chiar acum m-am dus sa vad ce face si dormea in fundu patului cu urechile rosii ca sfecla de febra.pare fierbinte dar nu-l scol ca ma plinge,cind se trezeste mai bag un supozitor,ca altceva n-am ce-i face.O fiola de vit c si ceai cald tare cit poate sa bea de cald.Asta noapte atita s-a fornait si s-a vaitat prin somn,n-am dormit de loc,la un moment dat l-am luat in brate sa-i dau un pic de apa si mi-a fost mila de el si l-am tinut in brate intinsa in pat pina dimineata.Si-a dormit linistit in brate.A baut laptele si fructele cu iaurt la amiaza,dar pun ramasag ca iar nu vrea pilaf cind se scoala si iar maninca numai iaurturi astazi.
Si ce-i mai fain ca am luat si io,si aveam febra asta noapte si ma durea in git,dar nu m-am dus sa-l duc la tatasau ca ala sforaie fratilor,ceva ce nu s-a vazut.A avut o tentativa de a se baga linga mine in pat dupa o miime de secunda sforaia deja,i-am dat un ghiont in coaste si-a plecat miraind cu plapuma tiris pe jos in camera la Serban.(noi avem fiecare plapuma lui)
speel spune:
Gacici,Ricu meu dogoreste,are sigur 40,tre sa-l scol sa-l dreg.Am o intrebare:daca am desfacut aseara o fiola de algocalmin si i-am pus dop de pansament pot sa-i dau acum cealalta jumatate sau sparg o fiola noua?
carmenp spune:
dana, pune-i sosete cu otet, nu stiu ce sa-ti zic de algolamin, dar nu ai supozitoare de paracetamol in casa?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Veve spune:
153
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6