Sansa e cea pe care ne-o acordam
Raspunsuri - Pagina 14

strumph2in1 spune:
Salutare,
n-am mai scris de mult, le-am mai "mestecat", am fost prinsa..in fine.
Faza interesanta este ca el se intoarce la mine.
Adica este a doua oara cand incepe sa fie sotul meu pe care il cunosteam - sa fie intr-un ceas bun!
Nici urma de scene si vorbe ca si cum n-ar fi fost. In schimb apropiere si comunicare mai buna da!
Se straduieste imi dau seama de asta - chestia e ca am ajuns sa ma intreb daca o va face din nou(sa alunece pe acea panta..)??? Stiti cum e, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Dar sa nu spulber optimismul meu proaspat. Pare sa fie o noua sansa si ma straduiesc sa o pastrez, dar sper ca si el va face la fel.
As vrea sa ajung la miezul problemei, si sa aflu daca situatia se va stabiliza. Vreau prea mult deja si cum spunea cineva pregateste-te in avans si nu actiona in avans!
Multumesc celor care au fost alaturi de mine in aceasta perioada grea, pentru sfaturi, vorbe bune, companie..pentru tot. Mi-au fost de ajutor.
De lucru mai am inca, ma rog la D-zeu sa-mi dea puterea de care e nevoie pentru a reusi in ceea ce vreau si sa fie cea mai buna decizie pentru familia mea!
Multa bafta tuturor, capul sus, sa fiti iubiti si puternici!

Ramona J spune:
Vesti bune, sper sa decurga totul bine. In orice caz, lasa-l pe el sa te cucereasca. Greu. Nu ii sari in intimpinare cu usurinta. Trust me!
The best thing you can do for your children is to love your wife.

CHOWPERSA spune:
Daca sunt vesti bune atunci e OK. Dar daca repeta greselile cred ca cea mai buna solutie ar fi cea la care a recurs Mama lui Alin, pana in momentul de fata.Eu una am iesit din graficul tau.Nu prea se mai potriveste povestea, dar in masura in care pot, iti voi da unele pareri(sfaturi).Bafta multa in continuare si tine-ne la curent.
DANNA

Alexmona spune:
Ti-am urmarit povestea ...seamana izbitor cu a mea .
Imi pare rau ca ai trecut prin toate astea dar sincer ma bucur ca acum e bine.
Iti doresc numai bine si fii inteleapta si puternica .
pupici
Alexmona