Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cristina, Lavi, am ras cu lacrimi la ultimele voastre postari, l-am trezit pana si pe bb..

Acuma daca ma gandesc eu bine cred ca bb asta al meu o fi avut niste zile mai maraite de aia n-o fi luat in greutate, n-o fi avut el chef sa pape...mai cred ca trebuie sa-mi schimb pediatra.Ca iar am ascultat-o si i-am bagat formula...

Lavi, nu am uitat ca m-ai incurajat , mama ce perioada grea am avut chiar in perioada cu Nolicinul, cand a trebuit sa ma mulg zilnic de mai multe ori si sa arunc laptele...daca stau si analizez lucrurile acum chiar atunci mi-a scazut productia...bine ca si-a revenit pana la urma.

Cristina, chestia cu cura de slabire a fost o gluma. Aseara cand mi-a spus doctorita ca e grasunel bb mi-a trecut prin cap , bine-bine e garsunel dar cum draq ar vrea ea sa il fac sa slabeasca. Nu am cum, se rezolva cu timpul, asta e. Si ai dreptate, mi-a spus ca ar putea sa-mi spuna mai multe despre evolutia lui Kriszti atunci cand deja sta in fundic si apoi cand merge. Deci avem timp ...

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

salutare! dupa aproape o saptamana......imi cer scuze ca am stat atat departe de voi. Sincer nu am apucat sa citesc tot din urma, dar merge si printre randuri.
Noi suntem dupa botez, l-am facut cu tam-tam si acum ne remontam...asa e la noi tine trei zile si trei nopti. Oricum Stefi nu s-a shimbat, doarme la fel de bine noaptea de la 22-22:30 pana la 7-7:30. Ziua a inceput sa doarma mai putin, dar mananca mai bine, gangurim cat mai mult....sa stiti ca nici a mea nu scoate zgomot la zambit, e pe mute pana la vreo patru luni.

Anda te rugam, daca ai timp, sa ne faci si noua astrograma. Sa ne spui de ce ai nevoie.

Sper sa intru mai des acum ca am expediat si ultimii musafiri.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/banu_teodora/album?.dir=7aad&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noi ragaim pe burta lui mami care sta in fotoliu la 70-80 grade:)) stiu pe cineva care face genuflexiuni cu bebe in brate ca sa se miste bula de aer:))
eu nu stiu cum sa-l ingras pe-al meu si voi ati ajuns la cura de slabire a bebelusilor:)

din filmul:"lohiile revin": am peste 6 saptamani si tot mai curge bej! nu se mai opreste odata?! m-am saturat de chiloti pe mine noaptea! vreau sa umblu goala!!! ma scuzati, dar m-au disperat...a mai stat cineva asa de mult cu chiloti?:) serios.

puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Anda, expediaza-l pe bb la o cura de tzitzi in Ardeal...poate s-o ingrasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ioana, bine ai venit printre noi in conditii normale :)
Si eu cred ca e cam mult sab la fiecare masa, dar fiecare cum considera. Dordia stiu ca nu se supara ca fac comentarii :))
Mandy, e super ca Krisz nu are probleme cu osatura, lasa ca 6 kg la 3 luni nu e mult, are dreptate cristina ca se regleaza cand incepe sa umble. Bebele prietenei mele s-a nascut cu 3kg, la 6 luni are 9kg, si e dolofan dar frumusel foc, hranit exclusiv la san. Sunt sigura ca nu veti avea niciuna copil grasut, cand isi dau drumul la mers si activitate fizica si se lungesc va vad eu ingrijorate ca sunt prea subtirei :P. Tu ai grija de tine sa ai laptic in continuare, eventual fa-i mai multa gimnastica dc tot te-ai linistit ca e ok cu bazinul.
Joy, asa fa, tine-i de urat, sa te vada prin zona, vorbeste cu el si din alta incapere dar nu-l lua in brate toata ziua.
Referitor la somnul de noapte intreaga, eu continui sa ma laud ca totul e ok la noi, mai putin cand sarim de ora 11 si nu suntem in pat, atunci se trezeste la ora 4 fix-fix ca ceasu'. Asa ca ii respectam ora de baie si papica de seara (21.30) si papica pana la 22 si ea ne respecta somnul de noapte. Stiu ca unele dintre voi faceti baita mai tarziu la bebe ca sa doarma mai mult noaptea, eu cred ca nu e ok, baia ii agita pe unii dintre ei si in loc sa doarma mai mult, ei dorm tot putin insa se amana trezirea. Dar idem, fiecare isi cunoaste copilul si programul.
La noi s-a stabilizat de la 1 luna la program ales de ea, asa cum am mai spus, repet pt fetele care atunci nu erau prin zona sau interesate: 22 in pat, somn pana la 6.30-7, papica si somn pana pe la 9 maximum, apoi papica la 11, 14.20 si somn vreo 2-3 ore, papica la 17.30-18. Deci avem 5 mese pe zi, si cam 2 reprize de somn de 2 ore, in rest gangurit, joaca, stat singurica cuminte sau cu mami. Sunt fte multumita.
O ragaim intodeauna pana scoate aer de 2 ori, mai ales dupa bibe. De fapt la bibe si la jumatea sticlei o tura. Este fte important sa scoateti aerul. Eu la Ana am observat ca deja ragaie singura cate putin.
Pt bebeii constipati incercati cu ceai de musetel, infuzie. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai Mandy eu cand te=am citit atunci ca ai hotarat impreuna cu pediatra (aia a ta binecunoscuta) sa-i dai lapte praf am pronuntat in barba niste expresii de-alea care in limba voastra sunt mult mai suculente...da' am zis ca nu ma bag sa sar cu gura peste sfatul vezi doamne pediatrului.

Mai bine schimb-o sa stii o treaba, asa habar n-ai cand te duci la ea daca e OK sau nu ce-ti zice.

Si eu am avut o scadere si acum o revenire cu laptele si merg inainte cu 100% fara sa ma stresez.

Anda EU sunt exemplu negativ tipic in materie de lohii: mi-au trecut complet la 7 saptamani.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am pus cu chiu si vai 4 poze noi cu Ana in contul comun. Nu vroiau sa se incarce, de la pranz m-am chinuit.... ca prea e frumusica sa nu v-o prezint la 11 sapt maine.
Mandy, dc zici ca te ingrasi cu aer, usor cu rasetele :)) Mai, si eu am pofta tot timpul de cate ceva bun, da' nu pot defini ce.... sunt de groaza, n-am avut nici o pofta cand eram gravi, acuma as manca chestii care nu-mi plac in mod normal. Noroc ca lipsa de timp si apoi lenea nu ma lasa sa pap toata ziua, asa ca eu continui sa slabesc chiar dc nu umblu flamanda. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mandy, cura de tzitzi in ArdealCORECT!
mama di tutti, nu mai rezist...mai astept o saptamana si p=orma ma duc la dr. oricum trebuie sa merg la control. of.

puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Lavi, pai as schimba-o da prin zona nu prea am cu cine...deh, oras mic cam toti pediatrii sunt la fel pe aici . Acum ce ma ingrijoreaza mai mult (iar gandesc prea mult da' stiti voi cu Stan patitu') urmeaza vaccinul la 4 luni, nu? pai ala la cat timp se face dupa vaccinul de la doua luni? Ca noi ala l-am facut cu aproape 3 saptamani intarziere(au fost sarbatorile, apoi plecata pediatra in concediu) si acum daca tot se primeste vaccinul ala de la stat intre 25-30 ale lunii (asa e in Dej) noi nu vom avea 8-9 saptamani intre cele doua vaccinuri???/!!!! Nu prea mai am incredere in ce zici femeia asta.

Ripley, eu aproape ca eram sigura ca bb nu are nimic. Dar stii tu cum e pt. siguranta te duci faci un eco si nu-ti spui mai tarziu ca regreti ca n-ai facut nimic. O sa facem mai multa gimnastica desi Kriszti atat da din picioruse , de multe ori ma intreb de unde are atat energie. Ce sz zic de pofte , eu n-am avut toata sarcina, dar acuma...eu in loc sa slabesc parca ma ingras . Si azi am primit un "compliment" de la o cunostine, adia " ce mare esti" .
Da' las ca pana la urma tot slabesc eu , am vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Apropo de control, eu abia acum merg la medic dupa ce au trecut aproape trei luni de la nastere...asta asa ca sa il vad pe doctor, ca e un simpatic. Care e treaba cu dieta de slabire la bbici, cine a dat tonul? Eu zic ca nici un bebelus pana la un an nu este gras sau slab...eu il consider bebelus...abia dupa un an se poate vorbi de copil daca este mai dolofan sau mai slabutz, depinde ce mancaruri solide i se dau.

Fetelor abia astept sa vedeti pozele de la botez, le pun in semnatura, nu sunt multe...
Va pupacim!

Teo si bb Stefania Iulia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/banu_teodora/album?.dir=7aad&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput