Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
Ina869 spune:
Pisi, sincer, nici nu era prea greu de “vazut” ca esti sora Dineutei; in primul rand ca amindoua aveti id-ul diminutivat, apoi, dupa acea disputa, voi doua intrati pe forum imediat una dupa cealalta, postarile vorbesc de la sine.
In plus de asta, ea a spus pe forum mai demult ca are o sora care lucreaza in HR si are un baietel. Prea multe coincidente.
In orice caz, am observat ca in ultimul timp te-ai “inmuiat” si inflexiunile vocii tale - virtuale - sint mult mai blande, esti impaciuitoare si intelegatoare.
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
joy04 spune:
MULTAM PISI. Deci nu trebuie sa specific si perioada, adica "pana la implinirea a 2 ani". Eeeeee o trimit asa la servici si daca nu le convine, nu au decat. Puteau sa se intereseze si ei.
mai va invidiez ca mai stati si pe mess. Eu ieri i-am dat drumu si nu am stat decat vreo juma de ora si l-a inchis tati sera cand a venit..
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
poze
mandyksch spune:
Deci Pisi a fost deconspirata....
, bravo detectivelor, dar Pisi sa stii ca nu era nici o problema daca ziceai de la inceput cine esti.
Lavi, nu stiu ce sa zic de ceaiuri, eu beau lichide multe, tot felul de ceaiuri(nu neaparat cele care cresc lactatia), berea nu o suport, o sa vad ce gasesc prin Dej. Multumesc oricum pentru incurajari
, tu ai mereu o vorba buna pt. noi. Ma bucur pentru ca ti-a disparut si galma si pt cele 3 luni de alaptat 100%.
Fetelor, noi am fost ieri la Cluj pt. ecografia de sold la bb. Un frig cumplit, la Dej au fost noaptea si dimineata -27 grade, noroc ca la Cluj a fost mai cald. Ca sa nu o lungesc ca probabil nu intereseaza pe multa lume, suntem OK, nu avem luxatie nici displazie. Ne-a recomandat doar sa-i dam lui bb pt. o luna 3 picaturi de Vigantol pe zi. Si sa introducem incet sucurile din morcovi, mere ionatan sau portocale. Si altceva, doctorita asta la care am fost a considerat ca bb este cam grasunel
, acum la 3 luni are 6200 grame (Joy , tu ziceai ca bb al tau la doua luni are 5 kilograme si ceva, deci ai grija... Na, ce ziceti cum se face cura de slabire la bb?????
Alexandrina, eu nu am facut cerere pt acel salar prima pt. nastere. La noi e prevazuta prima in CCM si nu mi-au cerut decat o copie dupa certificatul de nastere. Sa stii ca si noi am avut unele momente mai grele cu sotul, ne-am obisnuit mai greu cu bb acasa. Noi suntem impreuna din 1993, ne-am casatorit in 1999, iti dai seama ca faceam ce aveam chef cand aveam chef, si bb a dat peste cap tot. Pana la urma am avut o discutie mai serioasa pe tema asta si lucrurile merg spre bine. Uite de ex. el ii face baita lui bb, spre rusinea mea eu nu i-am facut baita pana acum. Mia face de mancare, mai spala vase sau haine. Se joaca cu bb cand vine de la lucru, il ragaie dupa ce papa.
Ina, condoleantele mele
, stiu cat de greu iti poate fi, bine ca parintii tai te-au protejat in acele momente. Din pacate asta e viata...daca ne-am nascut trebuie sa si plecam...
Anda, ma bucur ca bb e pe drumul ce bun.
Ce sa facem se mai intampla sa facem si noi astia mari prostii, nu cu intentie dar se mai intampla. Sa speram ca se rezolva diareea asta repede.
Tania, nu stiu ce sa zic decat ca esti o mare ghinionista, din pacate. Nu se poate sa gasesti un alt medic undeva in Cluj sau in Bucuresti sa te ajute mai mult? Sa aiba o solutie mai buna sa nu te mai chinuiesti atata?
Dordia, maica-mea a facut ciocolata de casa din Bebelacul care a ramas din perioada in care nu am alaptat dar n-a fost prea grozava.
Hai ca bb s-a pus pe plans, e ora de papa
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
silvia_d spune:
Ando,ma bucur ca sunteti bine-pan'la urma,care-a fost trat.cap-coada,sa mi-l notez si eu,ca tre'sa recunosti:a dat roade imediat!
Hai sa dau si eu datele lu'Stefanel,cre'ca-s ultima,ai vazut,am asteptat cuminte,la coada:sergiu-stefan,2 dec,Bcuresti,17.15-ora nasterii,intr-o zi de vineri.
Pupi
PS Tania,mama,off,nu stiu ce sfat sa-ti dau,nu mai au medicii aia Debrisan,ca ziceai c-a facut minuni??Oricum,MENAJEAZA_TE,fa miscari lente,alapteaza cumva comfortabil,nu stiu,culcata,etc...o sa se vindece,ca esti fata tanara,si mananca multe proteine,sa se refaca tesutul bine.Ia-ntreaba medicul daca Actovegin GEL(nu UNG,nu CREMA!!) ai putea sa dai acolo!!Avand in vedere ca si Bepanthen-ul e re-epitelizant,poti incerca si cu asta,zic si eu...
dordia2000 spune:
Multam fetelor, cred ca o sa fac o prajitura cu mere cu laptele praf care mi-a ramas. De fapt cred ca o sa fac mai multe prajituri pe rand
Timp sa am!!!
in legatura cu noi, nu mai avem noutati ci doar ca suntem ok, papam bine si maine vine nenea dr. sa ne vada!!! I-am terminat tratamentul si sa vada rezultatul!!! Abia astept!!!
Va pup!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
am uitat sa va spun ca am pus poze noi in albumul comun si o sa le pun si la semnatura!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
ioana_77 spune:
Seara buna!
Maria nu cred ca trebuie sa te ingrijoreze programul piticotului, atata vreme cat ia in greutate. Eu de mult invidiez mamicile ale caror pui dorm in timpul zilei cate doua, trei ore la rand, ca a mea nici sa o pici cu ceara nu-ti doarme mai mult de o ora. In schimb facem nani bine de tot noaptea, ca sa se poata odihni neuronii lui mama, ca altfel...
ar lua-o razna...
Mai avem si zile cand prinde doua ore de somn de dupa-masa, si am observat ca sunt cand nu o doare burtica...In plus ziua dormim numai cu suzi...care in momentul in care indrazneste sa sara din guritza creeaza o panica generala in patutz!
Dar prefer programul de zi celui de noapte, ca si-asa nu prea sunt coerenta si rabdatoare cand duc lipsa de somn.
Noi din presupusa diaree ne-am constipat nitel, nu am facut kk de doua zile, si nu ne sta in fire asa ceva. Mai ca as stimula-o cu temometrul in seara asta, sau sa o mai las pana maine dimineata? Ce ziceti?
Noki tu spuneai ca ii dadeai lui Sarah picaturi de Sab Simplex la fiecare masa? Cate anume? Ca iar ne-au teminat colicile azi...
Ilenutza a functionat treaba cu ragaiala o singura data si tare incantata am fost, de atunci tot perseverez sa ma prind cum e...si nu-mi mai reuseste:(
Fetelor, legat de prioritate..eu credeam ca sunt moderate mesajele tuturor si mi se parea normal ca ale voastre (obisnuitii locului) sa fie puricate mai intai. Nu am spus-o cu rautate! Oricum, multumesc de incurajari pt mai multe postari 
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
lavi02 spune:
mandy ma bucur ca nu are displazie sau ceva. Vezi ce OK e cu greutatea?! hai ca nu-i cazul de nici o cura de slabire, pana la 3 luni a crescut 100% din laptele tau, ceea ce-i sanatate curata!
Pai nu bea fata draga ceaiuri de tot felul ca nu stii ce efecte au: de exemplu ceaiul de salvie se foloseste la intarcat, scade lactatia. Or mai fi si altele! Ca nu peste tot sunt scrise toate proprietatile ceaiurilor. Asa ca eu sunt foarte precauta cu ce ceaiuri beau. Pt cresterea lactatiei eu fac un ibric de 750 ml in care pun 2 lingurite de chimen si una de anason si beau cate o cana inainte de cele 3 mese ale zilei. Plante pt cresterea lactatiei sunt: anason, chimen, fenicul (dar ai voie maxim 3 cani pe zi altfel e daunator), cimbrisor, urzica, marar.
Poate gasesti Nutrinatal in Cluj la magazine naturiste tip Plafar, e 102.000 ROL cutia pt 20 de zile, nu-i scump. (precum Galactogilul) Contine anason, marar si laptisor de matca. Eu le iau si pe astea, cate o capsula inainte de masa.
anda bine ca a trecut pe pasta, dar faptul ca starea generala e inca alterata nu-i bine. Eventual fa-i si o coprocultura, oricum, tine legatura cu
. Va pupic pe amandoi.
Eu cred ca tu ai avut tendinta sa o iei mai usor cu diareea pt ca te-ai obisnuit la tine: daca patesti asa ceva nu-i mare bai: un ceai de menta, o paine prajita si trece. Dar una e ditai femeia de 50-60 de kile si alta e pui-bebelusul de 4...
Ripley iti dau maxima dreptate cu aranjatul! Trebuie sa revenim, cat de repede, la o parte din viata noastra normala. Ca 100%...
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
ioana_77 spune:
Uituca sunt! Maria, noua de abia vreo patru zile ne place cu adevarat la baitza si nu mai plangem cand ne scoate tati din cada si stam la masaj...Si cum voi sunteti mai mici, aveti rabdare, ca vin si la voi vremuri bune!
Voi faceti bai de plante la pui? Ca eu as vrea, dar nu stiu cu ce si cum!
Ura, nu mai sunt moderata!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos