Inscrierea la gradinita

Inscrierea la gradinita | Autor: claujro

Link direct la acest mesaj

Inscrierea la gradi, cand se face? E prea devreme sa ma duc sa ma interesez acum, pentru la toamana? Nu o sa fie caraghioasa sa rada aia de mine ca vin prea devreme?

Credeti ca 2, 9 luni e prea putin (atat va avea Matei in toamana)? Si Mara 1 an si 1 luna... (asta gandindu-ma ca va veni de la gradi cu tot felul de boli pe care probabil, le va lua si ea.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Da, deja se fac inscrierile la gradinitze. Nu oficial, deocamdata "se rezerva" locurile .
Eu tocmai "l-am inscris" pe pici azi diminetaza (ptr la toamna). Am dus copie dupa buletin al meu+tata si copie dupa certif lui de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna1 inscrierile la gradi se fac in martie-aprilie-mai....depinde de gradinitza. din cate stiu eu...nu prea vor sa primeasca copii mai mici de 3 ani! merita intrebat oricum! succes!!!!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Buna,

la gradinita catolica mi-au spus ca inscrierile incep de pe 26 aprilie. Nici vorba de "rezervari"... si anula sta nu va fi decat o grupa de 4 ani, deci pot sa-mi iau gandul. Cristi va avea 3 ani si 6 luni in septembrie.
La Gradinita de pe Frigului (de stat) nu se stia precis cand incep inscrierile si ce grupe vor fi . E drept ca am ajuns cam tarziu seara si nu am avut cu cine sta de vorba.
La gradinitele particulare primesc copii de la 2 ani in sus. Si mie tot de diverse boli (raceli) mi-e teama, acum ca sta acasa mi-a facut amigdalita cu febra mare....

Ingrid si Cristi 2 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La noi la gradinita (de stat), anul trecut cand l-am inscris pe Andrei, se inscriau copii care implineau 3 ani in anul respectiv, in limita locurilor (avand prioritate cei din zona).
Asa ca poti deja sa te interesezi care e perioada de inscriere, sa faci o vizita in prealabil prin martie.

Catalina & Andrei (3ani)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput