Berbecutzi din toata lumea... la apel!(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata fetelor, maine este ziua Oanei sase ani!!!!! am pus o poza noua

va doresc numai bine!!!!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

MULTI ANI TRAIASCA!!!!!!!!!!!!!

CINE SA TRAIASCA???????????????

OANAAAAAAAAAAAAA SA TRAIASCA!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa-ti traiasca fetita Cristina. Ii doresc tot binele din lume

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor, v-as lua cu mare drag in Franta, daca s-ar putea... dar sa stiti ca eu chiar nu vreau sa plec, mi-e nu stiu cum sa o las pe Diana singura atata vreme, cred ca o sa mor de dorul ei!!!

Cristina, la multi ani Oanei si mult noroc in viata!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001

http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

marinar, i-a placut Oanei mesajul tau, mai ales copii care-i cantau La multi ani!!!!

Eu am terminat de impachetat cadourile si cred ca ma voi baga in pat!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca
Laaaa muuuulti aaaaniii !!!

Cristina, sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa si fericita.
Dar nu ne-ai spus ce cadou ai impachetat?

La ce ora ziceai ca e petrecerea? Mai am timp sa prind trenul ?

Mergi la inceput

multumesc Kuki, si tie la fel

cadoul impachetat e subtire... haine pentru papusi, carti vreo 600.000 in total, dar a avut petrecere la mc si a fost o sapt la ski, azi o petrecere mica la gradi, poate deseara inca una acasa, si poate inca una sambata, sau poate doar sambatata.
Acum eu nu stiu ce sa zic, maine am examen din nou si nu prea ma invatat, daca vin deseara rudele... nu cred ca ma mai pot duce. Poate ramane pe sambata.

vino... si tu desigur... fuga la tren poate n-are intarziere mare...

Mergi la inceput

Cristina inca o data LA MULTI ANI pentru ptintzesa ta

Iar pentru toti berbecutzii

HAPPY VALENTINE'S DAY!!!!!

marinar

Mergi la inceput

Neata!!
azi am examen

uitati ce am primit pe e-mail;
BERBEC
Marcati de influenta planetei Marte, Berbecii sunt firile cele mai dinamice ale cercului zodiacal.Marte guverneaza capul si fata (cu exceptia nasului), precum si cele doua emisfere cerebrale. Planeta este asociata cu fierul, asa incat guvernarea sa se extinde si asupra sangelui (in compozitia caruia fierul joaca, dupa cum bine stim, un rol esential).Mai intotdeauna, "martienii" au o cicatrice in zona capului, semn al firii lor aventuroase si a placerii de-a sfida pericolele de orice fel, care ii face sa se aleaga in copilarie cu semne de buna purtare - bineinteles in zona corpului guvernata de planeta lor, capul. Berbecii au nevoie de mult exercitiu fizic pentru a se mentine in forma, dar si pentru a preveni prefacerea energiei lor fizice debordante in energie nervoasa. De aceea sunt atat de buni sportivi, exceland in sporturile care necesita un mare consum fizic si curaj.
Regimul alimentar al Berbecilor trebuie sa cuprinda ceapa si praz, care au un dublu efect benefic: contribuie la fluidizarea sangelui si au un efect usor sedativ. Le place la nebunie mancarea condimentata, care ingerata in cantitati rezonabile le face bine, dar, din pacate, nativii acestei zodii au tendinta de-a face exces de ardei iute, boia si
mustar, care in cantitati modice au chiar un efect curativ.
Cand se imbolnavesc, Berbecii o fac lata-mai intotdeauna bolile apar sub forma acuta, dar nu dureaza mult timp deoarece vitalitatea martiana le permite o recuperare la fel de rapida, pe cat de brusca este imbolnavirea. In aceste cazuri, ceaiul sau siropul de paducel vor face minuni pentru restabilirea cat mai rapida si mai completa a starii de sanatate.
Berea este pentru Berbeci mai mult un aliment decat o bautura, deoarece hameiul pe care-l contine ii fortifica.
Vitaminele care ii ajuta pe Berbeci sa-si mentina forma maxima sunt PP si B12, iar remediile homeopatice adesea prescrise pentru aceasta zodie sunt Arnica, Blonoidum si Nux vomica.

Mergi la inceput

Cristina- mult succes la examen.

Mai mie chiar mi se potriveste cam tot ce ai scris :chiar am un semn in frunte,iar cand e vba de raceli- la mine e pneumonie. Din pacate nu prea-mi place sportul. Interesant totusi.

pup toti berbecutzii

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Buna!tuturor
aproape totul mi se potriveste cu exceptia semnului din frunte si a sportul.

iri

Mergi la inceput