Undeva ...frumos,ieftin si aproape!

Undeva ...frumos,ieftin si aproape! | Autor: camelia72

Link direct la acest mesaj

Dragi plimbarete!
In vacanta de primavara,dupa Pasti,vrem sa mergem cu copiii intr-o excursie de vreo 3-4 zile.Suntem 3 mamici (sotii raman acasa),bune prietene,cu trei copii de 6 ani,buni prieteni si ei (au crescut impreuna)!Vom merge cu masina,o mamica-i soferitza si nu vrem undeva f. departe,suntem din Craiova,anul trecut am fost la Herculane,le-a placut copiilor,am fost vara si s-au balacit la 7 Izvoare...
Stiu ca sunt multe locuri frumoase in tara noastra,Delta Dunarii,nordul Moldovei,litoralul,valea Prahovei...dar sunt prea departe,v-as ruga sa-mi recomandati unde ati fost si v-a placut,mai ales copiilor!
Noi ne-am gandit la Valea Oltului sau la Ranca...am dori informatii si pt. cazare,ceva modest si dragut!
Multumesc anticipat!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Camelia uita-te si tu pe pagina asta a antrec-ului ... la pesniuni, dai click pe judet si alegi localitatea ... macar iti poti face o idee despre preturi si facilitati.
http://www.antrec.ro/
Eu personal nu am fost la pensiuni in Romania ( tare mi-as dorii insa) dar prietenele mele au fost incintate.

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Cristina,multumesc mult,e f. bun site-ul antrecului dar nu sunt trecute preturile...
M-ar interesa mai mult informatii de la persoanele care au fost,ce le-a placut mai mult copiilor,ce au vizitat...!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Chiar nu a mai fost nimeni pe Valea Oltului sau la pestera ia o pauzarilor,m-ar interesa o cazare convenabila si unde ai ce vizita...!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Camelia, dar daca ati merge pe la Novaci sau Baia de Fier? Puteti vizita si Pestera ia o pauzarilor, iar preturile prin zona sunt convenabile. De acolo puteti urca si la Ranca, daca sunteti cu masina.

Mergi la inceput

Eu mai stiu o pensiune f. frumoasa si langa Voineasa, e la vreo 10 km., au si teren pt.baschet/fotbal, biciclete, masa ping-pong etc. E o zona superba (noi am fost de mai multe ori), puteti merge la Lacul Vidra, la Obarsia Lotrului, la Voineasa.
Daca te intereseaza, pune-mi si iti mai dau ce detalii vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

cami,
de ce nu uracti inspre paltinis sau arieseni?e langa sibiu, aer curat si pensiuni din cate stiu sunt destul de multicele. cred ca tot pe net ar trebui sa cauti ceva cazari...ca eu am stat in sibiu si doar ce ma plimbam prin zona aia....;faceam un gratar si cam atat.

spor la cautari! sigur gasesti ceva pensiuni in paltinis si arieseni.
succes!
pupi!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

quote:
Originally posted by ioana_tzuchi

Eu mai stiu o pensiune f. frumoasa si langa Voineasa, e la vreo 10 km., au si teren pt.baschet/fotbal, biciclete, masa ping-pong etc. E o zona superba (noi am fost de mai multe ori), puteti merge la Lacul Vidra, la Obarsia Lotrului, la Voineasa.
Daca te intereseaza, pune-mi si iti mai dau ce detalii vrei.

ioana si matei (23.07.2004)

Ioana, poti sa-mi spui mie cum se numeste pensiunea respectiva. Cam cat ati platit pe cazare? Asigura si masa?

Adriana
Multumesc mult.

poze

Mergi la inceput

Adriana (padi), linkul pt pensiunea de langa Voineasa este: http://www.geocities.com/CASA_DE_VACANTA/CASA_DE_VACANTA (pozele sunt mai vechi, acum arata mult mai frumos ca acolo)
Aici gasesti nr de tel si trebuie sa suni sa vorbesti cu proprietarii, pt. ca sunt negociabile, si pretul si masa, probabil in functie de nr. de persoane, de perioada etc.
E superba zona, noi ne-am indragostit de locurile alea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaS spune:

buna Cami.
Raspunsul stiu ca vine foarte tarziu, dar poate iti va fi de folos altadata. noi avem un bebelus de un an si jumatate sidin martie ne ducem aproape lunar la Olanesti. Faci 2 ore cu masina, e aer foarte curat, si chiar ai ce sa faci.Puteti urca cu copii pe munte, puteti sta cu ei in parc(e un parc foarte frumos cu leagane, sunt foarte multi copii pe acolo), vara se deschide si un strand. Daca te intereseaza iti pot da nr. de telefon de la vila unde ne cazam noi, de fapt este un particular, dar are conditii mai bune decat la hotel, camere cu baie, televizor, incalzire centrala, si la jumatate de pret fata de hoteluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Noi mergem linga Tirgu Jiu - Runcu, Valea Sohodorului, la o pensiune:

http://www.bun-venit.ro/node/160

Se poate sta cu copilasi si sint multe lucruri de vizitat in zona.

Iti dau si un nr. de telefon daca vrei si tarifele (e mai ieftin decit in rest), noi mergem des acolo.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput