Fetele din Zalau poftiti aici ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Fetelor sa ne tineti pumnii ca maine mergem la vaccin ... suntem bine , un piculet de rosu se mai vede pe amigdala din partea dreapta dar avem unda verde pentru vaccin ...
Va pupi si sper sa mai reusesc sa intru asta-seara ...
albumele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
hai ca azi sunt mai harnica, am ajuns mai repede la comp.
adriana, diana e aprox. ok. Nu prea a inteles ea cu pedeapsa ce si cum, ne tot intreaba cand expira, ca ea s-a saturat. are mai multe interdictii si pe diferite perioade, o parte se termina maine si abia asteapta.
telefonul inca sta acasa, are o luna pedeapsa. vorbesc de tf. vechi, nu cel primit de la tatal ei. asta din urma oricum ramane acasa, e prea sofisticat sa o las cu el pe-afara. imi da beep de pe el cand ajunge acasa. tatal ei nu stie ca nu-l ia la scoala, dianei ii e frica sa-i spuna . pe tf. care il are de la noi, am schimbat abonamentul pe cartela pre pay, asa ca nu va mai avea cum cheltui aiurea.
in schimb e foarte bine ca nu mai are voie la comp., are timp de probleme suplimentare la mate care i-au prins foarte bine, au dat acum teste si a facut cel mai bine din clasa, singura care a luat zece cu stelutza.
la carnaval vrea sa fie dansatoarea-tziganca Esmeralda din desenele animate Cocosatul de la Notre Dame, numai ca fusta ei va fi roz-mov. Am facut azi fusta, n-am terminat-o si de fapt a cusut-o colega mea, io am fot cu ideea. La carnaval nu participa parintii, dar cateva poze tot vom face cand mergem dupa ei.
elvira multumesc de oferta, joi va fi carnavalul iar domnisoarele astea vor sa fie printese...nu mai au alte peronaje preferate .
bianca, eluta pupicei .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
buna seara!!!!!!!
cum sunteti?noi suntem ok, doar ca nu prea vrem laptic.l-a culcare l-am pacalit si a papat 100ml.am incercat si laptic cu cereala , dar nu a vrut.sper sa-i treaca faza asta si sa revina la laptic.mancarica papam fff bine.
adriana va tinem pumnii.pupici la fete.
elvira iar ai chiulit.ce faci te joci cu jucariile de apa?sau cu calutul?
mihaela Diana nu intelege bine faza cu pedeapsa pt ca se pare nu a mai fost in situtia asta.de telefon la scoala ce sa zic.eu sunt pentru mers cu el la scoala , dar daca nu e voie ne supunem regulii.eu( si alti parinti) am semnat un contratct cu scoala( in care era stipulat anumite reguli: nu telefon, nu aur si machiaj, nu fusta mini, nu tinuta extravaganta, etc).voi ati semnat?
elutza , carmen unde sunteti?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
buna dimineata!!!!
CAFENGISTE LA APEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
elutaf spune:
neata fetelot,
aici sunt, n-am disparut , dar puiul meu de cate ori il laud ca-i cuminte face exact invers ... ce sa faci? ... soarta ... tocmai l-am linistit dupa o tura de plans ... i s-a intarit putin locul unde a facut vaccinul si i-am pus o ompresa rece si de aici a inceput scandalul
aseara n-am mai intrat ca al meu iar a venit tarziu si am avut treaba pe acasa
voi cum sunteti? nici voi nu va prea inghesuiti cu scrisul?
biancacum stai cu invatatul? nu te-am intrebat, la cluj faci psihologia?
gata, promit sa mai vin
Mihaiela si Mihaita
for2nity spune:
Buna dimineata, fetelor!
Sa aveti o zi minunata!
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Ziua buna , fetelor !!!
Am fost azi la vaccin si eu nu ma pot lauda ca si Elutza ca am fost cuminti ... am plans de numa-numa ... dar a trecut... asta e , nu ai ce sa faci cu copilasii ...
Andreea nu a vrut azi sa mearga la camin ... ne-a servit pretextul ca le da prea multa supica cu taitei si ca s-a saturat de ea
Elutza eu dupa fiecare vaccin ii pun capatul de la o lamaie pe care o tii la congelator , asa cam 20-30 de secunde , cat rezista sa nu se agite , apoi o las un piculet in pace ( 5 min. ) , apoi iarasi incercam ... pana cand simt ca e rece-gheata acel loc si niciodata nu s-a intarit sau inrosit ... incearca si tu , poate tine si la voi faza ...
Ma duc sa-i pregatesc papitza la paula pe cand se trezeste si apoi daca reusesc mai intru ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Am fost cu Andreea la dr. si mi-a spus ca are colon stresat . Tot acuza dureri de burta , de ieri , de aceea nu a vrut sa mearga la camn . Trebuie sa-i dau mancare la regim , care sa nu o constipe si v-as ruga sa-mi dati cateva idei ...
Pupici ...
albumele noastre