Care e idolul tau??? (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

[-( nu vrea

Mergi la inceput

Brenda, vezi ca reincarnatul are probleme...si-a schimbat duhul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Da-l mey,incolo,de reincarnat......io am crezut ca s-a terminat telenovela aia.....
Problema e de ce nu mai intram pe aici,sa ne mai gasim ceva idoli....Tzuni a zis ca vine si n-a mai venit,Darael ne evita,Daniellab n-a mai intrat demult,tu ai uitat.......

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Da' repede ti-a trecut pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

ei...zilele astea m-am tot gindit...ce mi-ar placea, de cine mi-ar placea...cred ca-s cam ciufuta, nu imi place nika.
Aduceti-mi va rog un tip misterios, nu-mi pasa daca e inalt sau nu, frumos sau nu...
Doar ochii lui sa spuna totul...si atitia ochi de vedete am vazut ca poate nu-mi mai dau seama cine are ochii "aceia" si cine nu...
Sa fie calzi, sa fie rascolitori, sa fie doi ( obligatoriu), desi nici Jhonny Deep nu s-a descurcat prea rau cu unul singur de pirat), sa fie promitatori...ei? Cine are ochi de astia?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tink spune:

Doamnelor (vad ca numa doamnele se'ncumeta) permiteti sa va inoportunez ?

nu shtiu daca a mai fost propus, dar eu as baga si un pic un Richard Gere pentru ca mi se pare un tip urat (luat piece by piece cum spunea brenda) dar are un ...ceva, habar n'am ce. da' cand vad un film cu el ma gandesc toata seara la el!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_b

ei...zilele astea m-am tot gindit...ce mi-ar placea, de cine mi-ar placea...cred ca-s cam ciufuta, nu imi place nika.
Aduceti-mi va rog un tip misterios, nu-mi pasa daca e inalt sau nu, frumos sau nu...
Doar ochii lui sa spuna totul...si atitia ochi de vedete am vazut ca poate nu-mi mai dau seama cine are ochii "aceia" si cine nu...
Sa fie calzi, sa fie rascolitori, sa fie doi ( obligatoriu), desi nici Jhonny Deep nu s-a descurcat prea rau cu unul singur de pirat), sa fie promitatori...ei? Cine are ochi de astia?

Aaaaaaaaaaaaaaa.....pai ne intoarcem la reincarnatu'
Asta,daca are un punct forte,io zic ca ochii sint,daca te priveste asta o data........
Uite,vezi?
Si uite.......

Arinna....nu mi-a trecut nimik....ce? asta e de trecut? Doar ca ma enerveaza telenovelele si nu le urmaresc......
Daniela.....ce zici?

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Ei, imi plac ochii lu' tipu asta, ai dreptate Brenda, chiar sint rascolitori, asta e reincarnatu'? Mario? De ce ii spuneti "reincarnatul"?

Mergi la inceput

Eh.....joaca rolul unui reincarnat intr-o telenovela care o poti vedea pe acasa,dupa ora 22,nush exact la cit......
Da'.......e super tipul....si ochii aia......

BRENDA

Mergi la inceput

E pe la 10,30 seara da e cam pe terminate...eu le las acolo sa vorbeasca cineva in casa in spaniola - si ma mai uit la cate una care ma "prinde" altfel nu pot sa zic ca mi-am imbogatit cultura generala uitamdu-ma la ele ( telenovele) dar nici nu le exclud...Brenda, pai unde vrei sa-l vezi in alta parte daca in telenovele joaca?

Tink,nu-i genul meu, nu-mi displace da nici nu-mi place...

Daniela, Deep sau Depp(am vazut ambele variante si nu stiu care-i corecta) imi place...si eu sunt la fel de ciufuta si greu gasesc in cap unul adevarat...Cred ca ne trebuie niste mustaciosi...un Raj Kapur sau un Clark Gable...cum de-am uitat de el???

Brenda, asa-i ca nu-ti plac mustaciosii??Mie da ...

Mergi la inceput