Care e idolul tau??? (8)
Raspunsuri - Pagina 7
arinna spune:
Nu stiu cine e...la cat ma uit eu la filme, abia daca stiu pe cineva uite ca l-am gasit pe Bon Jovi la emoticons, asta da...in general rockerii imi plac daca stau sa ma gandesc( poate parul ala lung, "salbatic"da daca e lung sa fie si blond...hai c-am dat in mintea copiilor, cand eram la liceu nu ma gandeam la actori si cantareti, eu le fac pe dos de regula...
brendamitran spune:
Uuuuuhhhhh.....tare dificila iesti mey....cind topaiam si io ca am gasit un idol pe gustul tau,iaca nu-l stii.....
Pai sa ti-l prezentam....uite-l www.fanaticland.com/cine/jude_law/imagenes/imagenes/jl1index.jpg" target="_blank">aici...si www.clamack.hpg.ig.com.br/ATORES/JudeLaw/JudeLaw091.jpg" target="_blank">aici,si uite si aici....
Moamaaaaaa......poate zici ca nu-ti place....cit am muncit sa le scriuuuu.....
Nu are ochi caprui,da' il are pe vino-ncoa'...desi mie nu-mi plac blonzii...
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
arinna spune:
Sa zicem ca promite ceva...da daca n-are ochi caprui sau negri...si e prea blond...parca-i copil...banuiesc ca in filme arata mai bine, ca pe net vad ca nici unul nu-i prea reusit...
Uite aici ochi negri, separat...
http://clarence.supereva.com//contents/tecnologia/wallpapers/celebrities/j/johnydepp/index.html
Tzuni spune:
Rusine! Rusine! Rusine! Erati aici si nu mi-ati spus!
Dar de maine, nu mai scapati de mine!
Imi adun ceata de idoli si...pazea ca navalesc!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel
daniela_b spune:
ohhh, dar Jude e un inger de barbat, de fapt cred ca e singurul blond de care-mi place cu adevarat ( daca o fi blond natural...).
Jude este misterios si senzual pina in virful unghiilor. Si, culmea, e si un bun actor. Arinna trebuie sa zici da, neaparat!Si, ca sa te "iertam" ca nu-l cunosti pe Jude, tema pentru acasa: uita-te la toate filmele lui, or sa-ti placa
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
brendamitran spune:
Arinna...;pai am stiut ca asta va fi raspunsul tau.
Tzuniiiiii....rusinica tie! Te plimbi la Disneyland si noi ne chinuim pe aici sa scoatem cate un idol amarat.....
Daniela....tu crezi ca Arinna isi va face tema?
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
arinna spune:
Daniela, care filmele lui ca habar n-am ? daca apare in vreunul sa-mi ziceti si mie...Asta-i numele lui adevarat? Jude Law sau e film? Zic Da, ca are ceva profunzime in privire...
Tzuni, noi te asteptam de mult, cat ne-am zbatut eu cu Brenda sa vanam vant pe-aici, singure la un moment dat...
Brenda stia, am inceput sa ne cunoastem fara sa mai deschidem gura de cand ne invartim pe-aici
daniela_b spune:
pai, eu cred ca daca Arinna isi va face temele va ajunge la concluzia ca Jude e un tip super..Pe ce ma bazez? Pai ia ginditi-va ca Pacino ar fi un tip ca oricare altul, cu fata pe care o are...Ce-l face pe el deosebit? Se misca si vorbeste intr-un fel special, priveste intens...
Sint multi barbati frumosi dar nu asta ii face remarcati pina la urma, ci farmecul lor, cum am mai spus: privire, miscare, umor...
Citi n-am vazut eu frumosi ( de sa iti bagi unghiile in git de nervi ca exista asa frumuseti masculine...) dar cind discutam cu ei 5 minute, imi schimbam impresia. Si nu ma refer la inteligenta ci ma refer la stil personal, sharm, la acel ceva care il face pe barbat sa fie dezirabil sau nu...
de aceea unii actori devin idoli...azi am vazut pe vh1 un clip cu Elvis ( ca tot va place) la melodia "Suspicious minds"...
Dom'le, te cutremurai pina in maduva oaselor: prezenta, fizic, zimbet,stil, talent, miscare, privire, contact vizual cu publicul, traire sincera, muzica, tandrete, erotism...nu e de mirare ca el a fost si este un idol: iese in evidenta si ar iesi si daca ar trai in ziua de azi! Chiar si pe vremurile astea in care te asalteaza talentele, el tot ar iesi in evidenta pentru ca avea, dincolo de orice, personalitate. Eu cred ca asta te ridica deasupra celorlalti : personalitatea. In mod clar, un idol trebuie sa aiba personalitate.
De aceea il propun pentru viitor pe Anthony Hopkins...prin martie, prin aprilie, oricind, numai sa fie...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
brendamitran spune:
Deocamdata Daniela,uite ca am reusit sa lansez discutia despre Jude si ne iesi ceva......
Il punem in stand-by pina vede Arinna macar un film cu el....
Azi mai propuneti si voi...
BRENDA