Care e idolul tau??? (8)
Raspunsuri - Pagina 5
arinna spune:
Pe mine nu ma trec fiorii decat la sot...Asa ca azi ma retrag
Gabi, am avut si eu 11 odata...
brendamitran spune:
Pai,uite de ce nu merge sobectu'.....
ca fugiti cind e vorba de ceva....
Pai......io ce fac singura cu Delon?
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
daniela_b spune:
Brenda, DELON are cea mai penetranta privire (albstru metalic) cu gene negre si dese,pe care am vazut eu in viata mea, imi place si daca mai ramine ceva dupa ce termini cu el... da-mi si mie un pic , te rog!...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
arinna spune:
Eu am gresit, Alifantis canta pe Nichita...nu Baniciu...
Brenda, eu is mai ciudata, nu ma omor dupa barbati cu ochi albastri,poate din cauza ca si eu sunt bruneta cu ochi albastri ...
Mie imi plac blonzii ,de regula cu ochi caprui, dar ca exceptie, il trec iar pe Mel Gibson...
Pai ce, trebuie sa fim neaparat de acord una cu idolul celeilalte?
Ah am uitat stiti ine imi place mie ? hai sa radeti...Printul Charles !!!
Daniela, ce faci daca se uita la tine, te intimidezi si nu mai zici nimic...
De ce sa nu recunosc, are sharm tipul...
arinna spune:
Oricum mai intai sa fie inteligent, neaparat...Numai o mutra si-un corp,ma lasa rece...
daniela_b spune:
imi tot scotocesc prin minte sa mai gasesc vreun idol dar nu stiu de ce dar parca toti au aparut deja la subiectul asta...
arinna, pai spune tu daca nu am noroc fiindca nu sint timida, asta mi-ar mai fi trebuit la cite defecte am...
Apropo de privire penetranta, m-am amuzat cind am citit ca celebra privire a lui Rudolph Valentino care innebunea femeile se "datora" unei ....miopii!!! tot acolo scria si ca multi dintre cei care au o usoara miopie, din pricina ca fortzeaza putin ochiul, au o privire aparte, unii calduroasa si concentrata, altii taioasa si rece...
O fi, n-o fi adevarat, cert este ca am gasit cumva logica treaba asta si m-a si distrat...
Apropo'...pot sa votez si eu pentru Valentino?
arinna spune:
Daniela,
...si eu l-am vazut de mult in poze si mi-a placut,intr-adevar arata foarte bine...si auzisem si de miopie...dar poate ca nu era numai atat...
Ce defecte ai???
brendamitran spune:
Eeeeeehhhhh......ia lasati defectele,ca daca ne apucam sa le numaram,nu mai terminam....
Arinna cita dreptate ai cu inteligenta......ca frumos,mai repede,dar destept mai rar....daca nu ai cu cine lega doua vorbe....
Pe Valentino nu-l vazui,da' merg pe mina voastra!
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
daniela_b spune:
Hai, Brenda, zau ca merge Valentino macar pentru o zi, chiar daca acu' cred ca ar fi avut 100 de ani..daca as sti cum sa pun un link sau o poza as fi pus aici, sa-l vezi, nu era rau deloc...
arinna, chiar...sa nu stricam subiectul si sa-l denaturam...dar mi-ai dat o idee si iaca am pus un subiect la "femina intim" despre defecte, am scris acolo ce si cum...
Si reintorcindu-ma la chestiune:...apropo de Elvis, ca am vazut ca se scrie mult despre el...gratie mamei mele care era indragostita de el, ca oricare alta femeie care se respecta am vazut toate filmele cu el si toate reluarile, ma ducea la cinema de cind aveam 3 ani...iar cind m-am facut si eu de vreo 14, eram deja topita dupa ELVIS!!! Scriu cu litere mari (dar nu tip), pur si simplu asa cred ca trebuie sa-i scriu numele Regelui...
Si pentru ca el avea chestia aceea cu esarfa pe care o arunca in public iar mie mi s-a intiparit in minte, cind am fost la un concert al lui Adrian Daminescu si a aruncat si el o esarfa neagra cu dungi argintii iar eu am prins-o ca eram in fata, m-am topit toata caci mi-am adus aminte de scena asta........
Dumnezeule, nu o sa mai fie nimeni, niciodata cum a fost The King!
Deci, raminem la Valentino, macar azi?