Care e idolul tau??? (8)
Raspunsuri - Pagina 11
april spune:
fetele.....ne lipsesc poeziile, cantecelele baietilor.....
ne mai inveselea, dar s-au duuuuus........
puiutzul meu
Fericirea e compusa din lucruri marunte.
arinna spune:
Da, ce-am mai ras...Darael s-a intors da-i suparat inca, a devenit serios, nu mai vrea sa stie de gluma...Nu raspunde la provocari
arinna spune:
Eu il propun ca idol pe Gabriel Andronache, ca sa moara unii de necaz
PS A nu se dezvolta aici mai mult decat strictul necesar disputa pe tema grupelor sanguine ci ; muschi, plete,simpatic, antipatic,personalitate...
daniela_b spune:
Ha-ha-ha...ce dragutz!
Din intimplare Gabriel A. seamana perfect cu bunicul meu asa cum era el in tinerete iar bunicul meu avea la 76 de ani o iubita de 29, din intimplare mi-e simpatic, are charisma, mie imi plac chiar si sacourile lui cu camasile cu gulere rasfrinte...
http://www.redismedia.ro/indexfl.html
iaca aici il puteti vedea cautind pe "stars"....
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
arinna spune:
Daniela, ce-am mai ras....Abia l-am gasit...credeam ca el cauta pe stars...Stai sa vedem ce zice Brenda...hai ca m-ai inveselit cu pozele alea...imi plac tipii cu parul lung...da tre sa fie un pic mai "pufosi"...cam fibros pentru gusotul meu...oare pe scena unde il putem vedea ?
Ia auzi ce bunic !!!El si Cioran...( mor dupa Cioran)O fi facut yoga?
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by arinna
Daniela, ce-am mai ras....Abia l-am gasit...credeam ca el cauta pe stars...Stai sa vedem ce zice Brenda...hai ca m-ai inveselit cu pozele alea...imi plac tipii cu parul lung...da tre sa fie un pic mai "pufosi"...cam fibros pentru gusotul meu...oare pe scena unde il putem vedea ?
Ia auzi ce bunic !!!El si Cioran...( mor dupa Cioran)O fi facut yoga?
Mey....sint urati care plac,asta e clar si s-a demonstrat demult.
Nush voi ce ziceti,da' Andronache asta e urat da' nu-i urat....
Daniela....pozeii? Unde? unde? vreau si io....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
olguttza spune:
Io-s rokeritza ! Ca sa ne-ntelegem!
Ia sa vedem noi aici, aici... Daca va place, va mai dau
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
daniela_b spune:
Olgutzza, numarul 1 este cool, simpatic si are ochi frumosi, numarul 2 nu e pe gustul meu dar recunosc ca nu e chiar uritel, sint sigura ca merge..pina la urma.
Brenda, unde ai umblat fata frumoasa? Deci sa inteleg ca-ti place Gabriel A., macar un pic.
Si de Mark Wahlberg ce zici? Eu am fost foarte addicted de el dupa ce l-am vazut in videoclipul de la Good Vibrations pe care sint sigura ca-l stii si in perioada de dupa a fost model pentru Calvin Klein, de-am ajuns sa urmaresc reclamele la chiloti, daca ai mai auzit asa ceva, io fimieie serioasi^!
Apropo de chiloti: eram la mare cu barbata-miu, eu priveam la slipul unui tip, de dupa ochelari.
Sotzu-miu ma intreaba: la ce te uiti?
Zic: la ala cu slip albastru.
El:femeile se uita dupa asa ceva?
Eu: normal, cum sa nu, ce tu nu te uiti?
El: ba da, dar nu la barbati
Eu: ei bine, inseamna ca am noroc.
El: dar la ce anume se uita ele...?
Eu: la model, bineinteles, nu stii? femeile sint maniace cu moda...
Se intoarce el pe partea ailalta si credeam ca trage un pui de somn, dupa jumate de ora cind uitasem de conversatie ma intreaba: "de aia mi-ai cumparat parasutele astea de chiloti?"
Ei bine, lui nu i-am spus dar voua pot sa va spun: de aia!
daniela_b spune:
Olgutzza, numarul 1 este cool, simpatic si are ochi frumosi, numarul 2 nu e pe gustul meu dar recunosc ca nu e chiar uritel, sint sigura ca merge..pina la urma.
Brenda, unde ai umblat fata frumoasa? Deci sa inteleg ca-ti place Gabriel A., macar un pic.
Si de Mark Wahlberg ce zici? Eu am fost foarte addicted de el dupa ce l-am vazut in videoclipul de la Good Vibrations pe care sint sigura ca-l stii si in perioada de dupa a fost model pentru Calvin Klein, de-am ajuns sa urmaresc reclamele la chiloti, daca ai mai auzit asa ceva, io fimieie serioasi^!
Apropo de chiloti: eram la mare cu barbata-miu, eu priveam la slipul unui tip, de dupa ochelari.
Sotzu-miu ma intreaba: la ce te uiti?
Zic: la ala cu slip albastru.
El:femeile se uita dupa asa ceva?
Eu: normal, cum sa nu, ce tu nu te uiti?
El: ba da, dar nu la barbati
Eu: ei bine, inseamna ca am noroc.
El: dar la ce anume se uita ele...?
Eu: la model, bineinteles, nu stii? femeile sint maniace cu moda...
Se intoarce el pe partea ailalta si credeam ca trage un pui de somn, dupa jumate de ora cind uitasem de conversatie ma intreaba: "de aia mi-ai cumparat parasutele astea de chiloti?"
Ei bine, lui nu i-am spus dar voua pot sa va spun: de aia!
arinna spune:
Mie imi place blondul ! Primul parca-i fimieie
Da-s cam copii...ceva mai "adevarat" ai ?