Scandinavii stiu DC (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Mai, mie Xeno mi se pare cel mai pe problema, ca doar, daca e sa ne gandim, care e rolul modelatorilor in luptele cu posete de pe forum?... Sa prinza posetele din zbor mei, ca se nu se vatame participantii la meci

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Veve
cireasa de pe tort o haliram acasa cand am constatat ce framasete de www.dotphoto.com/MemViewImage.asp?AID=3160854&IID=106593583&INUM=52&ICT=60&IPP=72" target="_blank">poze (n)au iesit!

Chiar diloc...ca nu-mi dau seama???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Try again!

Unde-i www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3160854&IID=106593583&T=1" target="_blank">el??? In stinga sau in dreapta...adevaru e ca, de la distanta aia, iti trebea un telescop
Ala de la centru',cu brandu' gol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'naseara!

mara, veve Casa de piatra in continuare!
roxana, vikinga distractie placuta!
irimellfloricel concediu placut! de data asta unde va bronzati? da' despre boop vorbeam :-(
lilanda merci de rezumat, ca cc cu toate ca-s destul de activa mi-a scapat aia cu pseudonimul
Albitza mi-a fost dor de tine
adusca, bine revenisi, ca era cat p-aci sa-ti trimit un PM :-)
sabina, tot cu Mozart?
doruletz pe unde umbli?
gashca de-aia nu-mi place mie sa ciocnesc cu voi pe rand ca intotdeauna imi scapa (nu uit) cineva ... deci la gramada

www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,769326,00.html" target="_blank">Madonna articolul se refera la cu totul altceva :-) a cumparat casutza din vecinatate cu 12 mil sek pentru personal care nu mai incapea in casutza (de 100 mil sek) unde locuia ea

se zvoneste ca dnp-ul bb-ului Pitt-Jolie e 2 mai
www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,769668,00.html" target="_blank">Pitt isi schimba freza dupa freza partenerei :-)
aici cu www.bradpittfan.com/pics/ple002l.jpg" target="_blank"> Jitka Pohlodek iar aici cu www.bradpittfan.com/pics/pth002f.jpg" target="_blank">Juliette Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vreu si eu pseudonimu:)

in rest..hm.....tocmai am constatat ca ceva nu-i in regula la piesa mea..si acu da-i si lupta...ca maine o printez si luni o bag la plic la concurs.
ptiu, ptiu, ptiu

asa ca as mai ciocni pe tonuri mozartiene...dar....
asta asa, pt inspiratiune

Vevikule....si eu am facut poze ieri la concert ...si au iesit parca mai bune ca ale tale..da eu tot nu-s multumita.As fi vrut sa-i fac o surpriza dirijorului, dar abia daca pot alege vreo 11, 12 din cele 90

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

apropos de mozart:D

la mezzo e acum flautul fermecat...intr-o regie f cumsecade.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

haha, ia uite la adela, ea vorbeste de umblat haihui cand ea nu mai aparu' de vreo 3 zile p'aci

aaa, asa ie, are dreptate xeno, si io zic ca e posetutza chestia aia verde. Ia-uitea unde erau Vuittoanele, asteptam io degeaba sa-mi pice vreunu!

adusco, bine ai revenit! zisesem io la un moment dat ca ti-or fi inghetat bitzii uite ca nu fusei prea departe de adevar! vazusi ce rezumat super facu Lilutza?!

azi fuseram sa vedem o nounou. nu m-a ambalat prea tare da' nu stiu daca o sa am de ales, din pacate.

ie-te si pe Gepeta cu freza lu' nen-su Base (o sa-i creasca si suvitza in curand)

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

precum i s-o lipit ochii iancului de vikinga asa mi s-o lipit mie de Gepetica, pupa-i-as io suvita-n crestere.
saru'mana lilando de rezumat, da' n-ai zis dac-o fo' ceva sarbatoriti intre timp sa le spun si io un alea, alea.
in rest foarte 'nteresant, adica sper c-am inteles bine...cel care-o fo' la senatoriu sa se trateze o reusit? ca daca e asa hai sa punem mana de la mana sa-i trimitem pe toti
de scandaluri am aflat cate ceva, ca asta o fo' prima mea grija, sa cetesc zz'ul, insa remarc c-o fo' slaba miscarea cat am lipsit.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bun revenit Adusca!Veve da' ai iesiri mai nu gluma! Ia uite ce distractie, asa da bravo!Irimel vacanta frumoasa!Mara si Veve felicitari pt anii de maritishMinivacanta mea e we viitor, o sa mergem in Bispringen Heide, e undeva intre Hamburg si Hanover. Daaaa asa e cu certurile, inevitabile intre asa multe femei la un loc, ele obisnuiesc sa mearga intr-o vacanta impreuna o data pe an, cica e mult fun dar si cite o disputa acolo ca au ele si niste jocuri, unul e unde ies marile scintei ceva cu adevar si minciuna, habar nu am despre ce e vorba da' cica e hard. Sa vedem acolo politicaly corectness nemtzesc. Da' am inteles ca la urma se drege lumea cu bere si sekt asa prieteneste si apoi asa involburate la dantaluit in disco. (Eeee da' ele nu stiu ca eu am as-ul din mineca: antrenament pe DC aaaa saun nu, acolo ma fac moderator, imi trag si eu posetuta verde iete ashea:))O duminica relaxata miine!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata :-))
adusca, ghinion de nesansa...nu fu ziua nimanui...insa ne pregatim; acusi-acusi
doruletz, hehe, ar vrea nen'su Basescu sa aiba freza gepetutei!!! I-o dulcioaica, tocmai cind ziceam io ca-i serioasa :-)) Da' de ce nu va place nounou-l??
Bre, aia de scapara pseudonimul, inca il mai pot gasi pe la ZZ, subiect inchis
Nooo, Adelucta di pi pagina aia cu casile Madonnei, gasi si vestea cum ca www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,769670,00.html" target="_blank">Stellan, pe care il ador , cazu pe gheata si-si rupse mina. A fost demential in www.imdb.com/title/tt0260414/" target="_blank">Taking Sides, in rolul lui Furtwängler, predecesorul lui Karajan la conducerea orchestrei Filarmonicii din Berlin...(Sabino, tre sa-l vezi!!! )
vik mai, suna interesant programul tau de vacanta!!! Pacat ca-i doar un weekend...io credeam ca stai cel putin o saptamina!!! ...sau asta o fi, din fericire.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67733" target="_blank">vroooooommm!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput