Cunoasteti porci?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

aham, io cunosc. dar pe virtual, ca in realitate is mai perspicace si nu apuc sa arunc cu margaritare in calea lor inainte sa ma prind cu cine am de-a face. pe virtual e mai dificil. ca nu poti sa te uiti in okii porkului si sa-l vezi ca-i pork din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

eu mai stiu si alte animale folosite de cineva

Afara ploua tare si inaintea venirii la altar unde sa se declare danshi sot si sotie tipul ii spune ei....
te/ai stropit ca o "vaca"
pe moment ea n/a zis nimic
dar cand a intrebat/o ofiterul ce oficiea casatoria - il iei de barbat pe xulescu ea a raspuns.....-pe BOUL asta ? NU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Angelp... asta e gluma sau e pe bune?
Daca e pe bune, bravo ei: are orgoliu si principii.

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Cunosc si eu un porc. Uitati-l aici http://res2.agr.ca/lennoxville/images/Photos/porceletpatte.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by rilbuc1

Cunosc si eu un porc. Uitati-l aici http://res2.agr.ca/lennoxville/images/Photos/porceletpatte.jpg

ce scump e...
de ce-l jignesti ?!!!!!!

se compara cu porcii nostri cei de toate zille ?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Corect, Elise. Asta e un porc autentic. Si e mandru ca e asa. Nu se compara cu nici o corcitura om-porc.

Gata, am fost destul off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Eu stiu un porc fostul meu profesor de istorie.In fata se da un om cu ff mare integritate si cuvant iar pe la spate trimitea mesaje erotice colegelor.Un adevarat porc(mie nu eu ma certamm tot timpul cu el si probabil ii era frica ca o sa zic cuiva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ana_maria . In canada sau in romania?? ca in canada il puteti denunta fara probleme. cati ani aveati?? ca daca aveati sub 16 ani e pedofilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

Nadia nu a fost gluma faza cu vaca si boul....a fost pe bune....si a trebuit sa ne intoarcem la casele noastre fara sa mai mergem la distractie[pica]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

A, da, ca mi-am adus aminte: si fostul meu prof de mate din liceu "n-a vrut decit sa ma sarute" intr-o buna zi.
La meditatii.
Am sarit ca arsa si l-am dat afara.

Peste vreo 2 sapt. m-am trezit iar cu el la usha, cu flori pt. maica-mea, si cu un discurs in particular pentru mine, unde imi explica ca un barbat e mai bun decit unu' de virsta mea.

Banuiam si eu ca asa e.
Da' nu era azul lui, care trecuse demult de categoria "barbat" si intrase in cea de "fosila".

Si, da, le-am povestit tuturor colegelor...ca sa stie si ele cu cine au de-a face.
Peste un timp i-am spus si lui taica-meu..."aventura".

PS: aveam vreo 15 ani...si explicatia lui catre taica-meu: "pai e asa de dragutza..."

Elise

Mergi la inceput