Bebelusi de iulie-august 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Ella la mine au sosit rushii la mijlocul lunii noiembrie și la fel a durat o 1/2 de zi. Apoi au venit pe 1 dec. și a durat 15 zile de mă țineam cu mîinile de pereți să nu cad. Am fost atunci la ginecolog și mi+a spus că am o dereglare hormonală, am ținut un tratament de o săptămînă și apoi rushii au venit fix la 28 zile si a durat 5 zile. Cred că mi=am revenit . Ceea ce vroiam eu să iți spun că din ce am citit la început așa vine cîte puțin 1/2 de zi poate să se întrerupă o lună și apoi să revină.Mai grav este cînd vin în cantitate mare și durează foarte mult. Ca să te liniștești du=te si la dr.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Ema la noi o masă dureaza cam 30 minute. Acum cred că tb să ții cont și cît de foame îi este chestie pe care cu greu o observi din prima : dacă îi este foame tare al meu plînge și se repede la lingurița tb să mă mișc repede să=i dau următoarea lingurită și atunci papă un castronel in 15 min. dar cînd nu îi e tare foame mă mai stropește mă mai rog de el și durează mai mult. De asemenea tb să ții cont și de cît este de obosit cînd îi e somn papă mai puțin și deci durează mai puțin masa. Sper să te fi ajutat cu ceva. Pupici

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Azi i-am dat lui Andrei mar cu morcov. M-a scuipat de a trebuit sa ma schimb. Nu ii place morcovul. Asa ca i-am mai pus si banana si a mancat.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Dragele,dupa un somn de frumusete cu dra,vaz ca va anuntati adr de mail.Nu am asa multe retete ca suntem la inceput de diversificare si noi.Sunt incercari de ale mele pe care prefer sa le scriu aici sa vaza tot omul.Nu pun sare la fiert si nici zahar doar apa de la robinet.
Piure de mere+pere:fierbeti mere si pere curatate de coaja pana sunt moi,pasati fructele scurse pana faceti o pasta cremoasa.Consistenta o alegeti voi in fctie de cum ii place la bb.Eu mai adaug si un pic de faina de orez.Si lapte de al meu cand uneori.Si papa dra cu multa placere.Ii place si piure de mar simplu.
Piure de legume:morcov,pastarnas,carfof,mazare fierte scurse de zeama.Pasate cu blenderul,adaugat si lapte si un strp de ulei pana ajunge o pasta cremoasa.
Piure de cartof dulce+cartof-la fel camai sus
Piure de squash(tartacuta?cred)+cartof dulce

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by lulu75

Diana Mirela (na ca nu ti-am zis Maria si am scapat de miel!!!) ai gasit link-ul cu maimutoi?

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Da, l-am gasit, multumesc frumos! O sa comand cativa.
P.S. Nu mi-ar fi stricat 3 miei de Paste, ca fac afaceri cu Laura si avem nevoie de materie prima...

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Dragele,dupa un somn de frumusete cu dra,vaz ca va anuntati adr de mail.Nu am asa multe retete ca suntem la inceput de diversificare si noi.Sunt incercari de ale mele pe care prefer sa le scriu aici sa vaza tot omul.Nu pun sare la fiert si nici zahar doar apa de la robinet.
Piure de mere+pere:fierbeti mere si pere curatate de coaja pana sunt moi,pasati fructele scurse pana faceti o pasta cremoasa.Consistenta o alegeti voi in fctie de cum ii place la bb.Eu mai adaug si un pic de faina de orez.Si lapte de al meu cand uneori.Si papa dra cu multa placere.Ii place si piure de mar simplu.
Piure de legume:morcov,pastarnas,carfof,mazare fierte scurse de zeama.Pasate cu blenderul,adaugat si lapte si un strp de ulei pana ajunge o pasta cremoasa.
Piure de cartof dulce+cartof-la fel camai sus
Piure de squash(tartacuta?cred)+cartof dulce

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Saru'mana!
Credeam ca ai ceva ce noi nu avem inca...Eu n-am auzit de tartacute la copii! Nu o fi cumva dovleac? De asta am auzit ca se mai gaseste la borcanase.

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetelor!

Multumim pt felicitari.Daca ieri a rostit toata ziua ma-ma, ba-ba....astazi s-au produs ceva dereglari si am ajuns la ma-ba si ba-ma...sper sa mai nimereasca si ma-ma sa plec si mai impacata si fericita la serviciu.

De la 1 feb incep serviciu, am gasit si bona, sper sa fie ok...si cu cat se apropie termenul cu atat imi vine sa-mi sun seful sa aman sau, sa pun repede de bb no.2, sa ma linistesc definitiv

Perioada sarcinii si aceste 7 luni (aproape) cu Matei au fost, pana acum, cele mai frumoase momente din viata mea.Niciodata n-am fost mai fericita si mai implinita, m-am simtit femeie adevarata din toate punctele de vedere.

m-a apucat nostalgiaaaaaaaaaaaaaaaa....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Pt fetele care lucreaza:

Cum ati scapat de sentimentul de vinovatie, ca va abondonati copilul...si in cat timp? Ca eu ma uit la Matei si-l tin numai in brate, lipit de mine, de parca ar trebui sa plec in China, nu la serviciu!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Uitati aici incercarile mele culinare pt bb:
Piure de mere+pere:fierb mere&pere curatate de coaja pana sunt moi,apoi le scurg si le pasez cu blenderul.Apoi fac variatiuni pe tema:cand cu orez si lapte,cand doar cu orez.Cand doar cu mar sau para.Mai folosim si pruna si vrem sa introducem si piersica si nectarina in curand.
Piure de cartof dulce+cartof normal-fierte,scurse si pasate bine,adaug un strop de ulei si laptic.
Piure de squash[tartacuta cred]+morcov-la fel ca mai sus
Piure de squash+ carof dulce
Piure de morcov+mazare
Piure de pastarnac+cartof+morcov+cartof dulce
Piure de cartof dulce+mazare
Piure de pastarnac+cartof+morcov+mazare-asta a avut azi in meniu si pire de mar cu para.Iar seara va papa cereale cu banana si laptic.
Vreau sa ii introduc si carnita de curcan intai si o sa va anunt ce combinatii mai fac.Curcan cu pastarnac si morcov cred.Mai am o groaza de legume de introdus:vreau sa ii adaug si avocado in alimentatie.
Si o sa ma uit si pe borcanasele care nu sunt bune(contin smantana,unt si alte chestii) pt inspiratie retete noi.
Cam atat deocamdata. Cam putine combinatii ca suntem la inceput,daca vreti va mai scriu pe parcurs.
Aaa si mie imi plac mult mancarurile aste de bb,m-am cam dat si eu pe ele(eu fol lapte skimmed pt mine) ca oricum mereu gresesc masura si fierb mai multe.Mi se par gustoase asa simple fara sare.Is it just me?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Mai nu era tot,am zis ca l-am pierdut si am mai scris odata.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput