Bebelusi de iulie-august 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Anis - ai primit PM pe care ti l-am trimis?

Laura - sanatate multa pt Stefanel, tinem pumnii sa-si revina cat mai repede!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Ziua buna fetelor si bebeilor, iar sarbatoritilor, mici si mari, La multi ani!

Stefanel, pui mic, sa te faci sanatos si voinic, bine c-a trecut! Laura multumim ca ne tii la curent, transmite-i Isabelei incurajari si ganduri bune din partea noastra.

Ema, multam pentru urari, o sa mai incerc odata sa vad soarele tau

Ankak, trist ca a trebuit sa treci prin asa perioada grea. Multa sanatate piticului tau.

Fetelor, grea viata aveti cu soacre si mame savante.....da nici reversul medaliei nu-i grozav, asa singuri cuc cum sintem noi, n-am cu cine s-o las pe fetita nici 5 minute. Da' e si liniste in casa mea, nu trebuie sa ma razboiesc cu nici un predicator intr-ale cresterii de bebelushi. Doar cu sotzul, incidental, care are o singura egzpligatie la toate , ca-i e frig. A mea era cu dintii, de 3 luni tot asa o tineam....pin' la urma, cistigata iesea Yasmin, alintata si dragalita no matter what.

Pitecantrop, bun venit. e loc aici pentru toate, va spune cineva ce mult timp ezita sa scrie.

Albinutza, Starchi, Valcampan si voi mamelor lucratoare, jos palaria! Va e greu, desigur, dar probabil ca n-ati avut prea multe optiuni!

Numai bine va dorim. Chiar asa, esti OK Simona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Continuarea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67334" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (54)

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput