Constanta la apel (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

noi am iesit afaraaaa!
pe jos!am zis ca daca o sa mearga acum in casa se va culca.
aiurea! e vioaie ca un sticlete.eu sunt rupta.am mers la soare si chiar a vrut sa intre in scoala.erau niste copii care intrau in scoala si alex a mea hopa dupa ei.
pupici.

ps.fetelor azi vazut ca e pilates in fiecare dimineata de la 8.30 la 9?

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine dimineata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Cornelia, pot spune ca esti o...mama eroina? Si noi vrem bb doi dar cred ca la anu' (sper sa nu fie si "la multi ani" ).
Oana, bun venit acasa!
Jone, dupa aceasta plimabare cine adoarme prima?
Roxana, ragusala i se trage Alexandrei de la un frumos rosu in gat, pe care-l vom trata cu Klacid.

Eu imi fac curaj sa merg la munca in tura de noapte, sper ca Alex sa fie ok noaptea asta. Am chemat o bunica in ajutor pentru cazul ca face febra si nu stie ta-su ce sa-i faca. Oare bunica stie sai trebuie sa las indicatii "pretioase"? Voi vedea maine dimineata cum se vor descurca.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ura!
am pus-o in patut si nani instant, cu fundu in sus.
era si cazu'

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine dimineata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hallo
Sanzi da mama e scump de tot mothercare in ro...si cu reduceri cam slabute.
Camelia, nu vreau sa te supar, dar deja klacid ptr un "rosu in gat"?? nu are alte simptome, nici febra, nimic? eu in locul tau as astepta inca 2-3 zile fara sa ii dau antibiotic. sanatate!
Tatiana, noi am iesit azi pana la spital pe jos....a inghetat nitel grasunu da i-a facut bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

la noi apa de 2 zile miroase groaznic.Noi pentru baut folosim apa plata dar pentru mancare nu.la voi cum e?

Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!

Am revenit si eu, am terminat de corectat toate tezele!!!URRRRRAAAAA!!!

Crig, nu te pot ajuta cu carnetul, stiu insa ca sunt magazine de imprimate unde ma gandesc eu ca s-ar putea sa aiba, eu mi-am luat un carnet de sanatate pentru serviciu de acolo...

Roxa, scumpicelul de Patrick e baiat harnic, ca si Sofi cand vede aspiratorul...am vazut pozele cu ea in brate si i-am zis ca e Patrick, si a repetat si ea, transpusa: "Pati"....

Noi azi am scos-o pe Sofi, deja la -3 C imipare cald, pe langa ce a fost...

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nu, nu sunt mama eroina !!! Cine ma cunoaste un pic mai bine stie ca abia sunt in stare sa imi port singura de grija. Colegele mele de birou inca se minuneaza si nu le vine sa creada ca eu am doi copii!!

Dar daca tot am avut curajul asta, ma descurc, altfel nu se poate.

Azi am iesit si eu un pic cu Maria. M-am cam saturat, ca in ultima vreme au fost cel putin mucosi. Stefan inca nu e ok, iar MAria abia a adormit ca nu putea respira.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi am rezistat pana acum, dar ne-a lovit...David are febra...in noaptea asta ardea...e nasol ca nu am nici termomentru, Radu acum a plecat dupa CAlpol...nici dr...
Sper sa fie ok, are un pic de muci si tuseste, dar nu asa incat sa aiba febra...o fi luat ceva zilele astea de pe la locurile de joaca ...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.noi ne-am trezit la 8, abia servim acum lapticul.eu ma simt mult mai bine dupa atata somn.inclin sa cred ca am avut doar o indigestie.astazi nu cred ca mai stam nici noi in casa, ca de luni ne-am saturat.macar cu masina si tot il scot pe razvan.sanatate multa tuturor puiutilor.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Sanzi imi pare tare rau ca v-a lovit....sper sa treaca repede!
Adriana imi pare bine ca esti ok azi!
o zi frumoasa tuturor....sunt un pic pe fuga dar revin!

Mergi la inceput