Constanta la apel (64)
Raspunsuri - Pagina 13
jone spune:
pupici puiutilor bolnaviori!
de-ar veni vara mai repede sa scapam de frigul asta.
intradevar la orice echo nu mai trebuie trimitere, se plateste oricum.
adriana - ptr fierea ta...alcoolul e de vina,doar ti-am zis sa o lasi mai moale cu bautura
of dragelor anul asta noua continua ptr mine in acelasi stil:
ieri mi-a sucit glezna atat de rau ca de abea ma misc prin casa.
alex a reusit cumva sa gaseasca o bucata de pat in care sa dea cu capul si are acum o vanataie o placere.
am mai gasit si yala de la cutia postala infundata de nu mai pot sa o descui.
pana acum mi-am zis ca nu sutn ghinioane ca asha se mai intampla uneori dar parca ...prea de tot si prea se tin lant.
ori o iau eu prin bostani? si vad lumea prea in negru si ar fi cazul ca sotul sa vina mai repede
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"
sinzi_ana spune:
Sa venim si noi cu o veste...hihi...
Pe 19 feb plecam definitiv in america...azi am luat viza de rezident...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
ege spune:
fetelor sunt supaata!!!!
ieri am serbat 4 luni si aparitia primului dintisor
nu e prea devreme ptprimul dintisor?>
ege
sinzi_ana spune:
daca vreti una din jucariile astea...astept pm
http://community.webshots.com/album/535789418QieWzz
roxa tu le ai rezervate
Sinzi, Radusi David
David
Fiquelle spune:
Roxa, saru-mana de o mie de ori, am intrat din nou inainte sa plec in speranta ca poate mi-ai raspuns...mi-ai dat o veste buna! bine ca putem lua..!
Sanzi, felicitari...cum ati luat viza? sa va fie bine acolo, sa fiti fericiti si sa nu ne uitati...
Tatiana, noi am facut antigripalul, dar tot ne-au pocnit diverse raceli, de unde eu trag concluzia(logica, zic eu)ca ala e doar pt gripa, insa se pare ca nu influenteaza sistemul imunitar pe restul infectiilor respiratorii. Sa ma corecteza Roxa daca gresesc.
Jone, eu zic ca ai rupt pingelele la dans la restaurant si acu ne zici ca ti-ai scrantit glezna...sotul tau stie ce petrecere ai tras tu de mot?
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE
Madamsadamy spune:
SANZII, felicitari pentru viza!Deja a-ti ajuns acasa ?Ma interesez ptr jucarii, sant ale lui David, nu sant noi?
Atunci chiar ca trebuie sa o punem de o intalneala cat mai curand, si iar vin cu propunere:la spatiul de joaca KID's vinerea dupaamiaza in jur de 17.30-18.00 ca sa ne ramana we liber.Ce ziceti?Trebuie sa facem rezervare din timp.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
roxanaz spune:
Mada vaccinul antigripal de fereste de infectiile virale, nu si de alea bacteriene. succes!
Sanzi aaaauuu pe 19 deja????????? ce devremeeeee!
Ege nu iti face probleme, sa aveti dinti sanatosi va dorim!
caty spune:
Sanzi,
Va doresc numai bine in noul inceput si sa vi se implineasca toate sperantele pe care le aveti.
O sa vizionez si jucariile. Daca o sa vad ceva pt Dinu iti trimit PM.
Va pup.O zi buna.
sinzi_ana spune:
Pai vrem sa plecam cat mai repede...si RAdu incepe jobul din 1 martie... io intre timp plaja
Ege si David tot la 4 luni primul dinte!!!
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
Si daca stiti pe cineva care vrea sa stea cu chirie la ap cu 2 cam, mobilat, utilat cu aer conditionat...sa ne dati de veste...
Sinzi, Radusi David
David