Constanta la apel (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
Jo felicitari pentru distractia de sambata...imi pare bine ca v-ati relaxat.
nici noi nu am apucat sa vedem amrea bocan, am fost ieri in schimb in parc si lacul e beton....Pat era tare mirat.
Ghiulten, da, am vazut pozele tale si am si descarcat-o pe cea in cauza. multumesc!
Adriana imi pare bine ca s-a reglat somnul lui Razvan, ai reusit! Cornelia cum a reactioant Maria la tine la job?
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

SA va povestim cum a fost la Predeal...hihi...am plecat cu copilul care cu o seara inainte facuse temperatura...nu stiu de la ce a facut pana la urma temperatura...poate de la rosu in gat, poate de la maselute??? In fine...cert este ca de atunci e bine...

Am stat la casa verisorilor lui Radu (taaare misto vilutza) si am facut de toate. L-am pus pe David pe skiuri si a fost tare incantat, eu, Vrabia Mihai Viteazu, vroiam sa il dam si la un instructor, dar timpul a fost foarte scurt, si in 2 zile nu cred ca am fi facut mare lucuru, asa ca l-am instruit noi.
Nu a cazut deloc de pe skiuri (dar a cazut de pe sanie) si am observat ca piticii astia se tin asa bine!!!! Mai erau copilasii cam de aceiasi varsta pe skiuri...si toti erau tare inflacarati.
ASa ca toata ziua pe skiuri si pe sanie...cand am ajuns acasa a cazut lat si a dormit profund 13 ore!!! Nu prea a mancat in schimb si mie mi se pare ca a slabit...cred ca iar a ajuns pe la 14.500kg...

A fost atractia weekendului, toate matusile si verisorii erau la Predeal, si i-au crescut cornitele...Nici nu trebuia sa rosteasca ce vrea si i se oferea...a primit si un trenuletz...hihi...
Eu am ramas impresionata de ce bine se tinea pe skiuri si imi pare rau ca nu l-am pus mai devreme...hihi...(erau si skiuri mai mici)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Sanzi, felicitari si pentru David, mereu pe cele mai inalte baricade.

Mada, poate o sa facem cu voi o partida pana se reuneste echipa Tatianei.Noi nu am mai jucat de mult din lipsa de concurenti.Prietenii cu care jucam, sotul este navigator,asa ca nu te speria ca te provoc,s-ar putea sa nu mai fim asa de dibaci.

Jone felicitari Alexutzei pentru alegere, lasa ca o sa aleaga si banii mai tarziu.

Am fost ieri in portul tomis si ne-am pozat; o sa le pun mai tarziu pentru ca nush ce are webshotul.Trebuie sa vb cu Tania sa ma ajutela acest capitol.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare,salutare

hop si noi pe aici.am ramas putin in urma,dar am recuperat

asadar:

jo,felicitari pt.mot
oana,noi avem repartitoare.tr.sa fie 80% din bloc de acord pt.montare.am platit 1 milion /repartitor(in total 6 mil)
gulten e superba printzesa ta.sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.mi-a placut mobila .de unde ati cumparat-o? si eu vreau sa-i fac mobila fetii si ma interesez de ici,de colo.

si noi am fost cu ege la marea inghetata.a fost super.poate pun si eu niste poze.
azi e ziua lui ege.implinim 4 luni.a fost tati si ne-a cumparat tort,dar partea proasta este ca tr.sa facem vaccinul.dar trebuie....(((

roxa ai idee cat costa infanrix hib?

va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

YUPIIIIIIII! Hai ca m-am descurcat singura, asa ca Tania nu mai e nevoie, sarutmana!Am reusit sa-mi pun pozele din portul Tomis, daca vreti poftiti de le vedeti.
Mi-a reinstalat calculatorul si nu-mi mai deschidea webshotul cand ii ceream my photo;dar am dat clic pe ici pe colo si am reusit

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ege, infanrix hib este 170-190 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si noi am iesit la plimbare.pe jos.
ne-am dus in curtea scolii dar am nimerit cand aveau copii ore.
maine o sa ma uit sa vad cand au pauza.
alex azi se ducea dupa oameni pe strada

si uite ca in seara asta am deschis sezonu la cazaturi si capete lovite.a reusit sa gaseasca un loc de lovit tartacuta.
i-am pus lingura rece ca sa nu se invineteasca.sper ca am facut bine.

pupici

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine dimineata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara!
La multi ani, Vivien!
JO, da-i Alexandrei cu LIOTON GEL, sa nu faca cucui!!!!!!
Sinzi, ce frumos trebuie sa fi fost la Predeal!!!!

Noi am iesit din casa sambata si duminica si am fost asa bucurosi ca iesim, ca am cam exagerat.... asa ca a racit din nou cupilu. Are muci, stranuta, tuseste (rar, dar ....) si am avut impresia ca este si putin ragusit..... Nici nu stiu ce sa mai fac.....

Noapte buna!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi; stiu ca ati discutat cu ceva timp in urma despre tratamentul tusei la copilasi. Sofi a racit de 3 ori in 1 luna si jumatate si a luat de fiecare data antibiotic ( de 2 ori Augmentin si acum Ospen), la recomandarea pediatrului. De fiecare data a ramas cu tuse care cred eu, dupa cum se aude, ca este din gat, ca se aud mucisori acolo. Nu stiu ce sa ii mai dau sau sa ii mai fac. Pediatrul zice ca e tuse alergica, dar eu nu cred, caci aceea ar trebui sa fie seaca, nu? ori la ea e cu expectoratie. Ce ati dat voi copilasilor pt asa ceva? ce sa mai fac?...si de fiecare data ramane cu tusea asta si apoi in 10 zile o ia iar de la capat cu raceala...

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Roxa, vreau sa te intreb daca tu ii faci lui Patrick ceva pentru cresterea imunitatii, gen Imunogrip sau Oscillococcinum, caci eu nu stiu ce sa mai fac...Sofi mi-a racit deja de prea multe ori intr-o luna si putin, pe de alta parte cred ca e popsibil ca eu sa aduc virusii de la scoala, adica sa fiu un fel de "gazda", iar uneori se mai lipesc si la mine, caci si eu am racit deja de 2 ori in iarna asta, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de ani de zile...adica pana la Sofi, nu raceam aproape deloc iarna...poate imi dai un sfat. Multumesc mult.

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput