Miresele anului 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
contactnicole spune:
quote:
Originally posted by sunnyday
A, mai am o intrebare. eu am lasat pagina jos la bara in asteptare de noi mesaje, si nu mi-a intrat nimic. La un moment dat am inchis-o si dupa 5 minute, am vazut ca de fapt se mai scrisesera 4 pagini. Asa se intampla, sau a fost doar de data asta, ca sa stiu si eu?
kss
Esenta e un snop de amanunte
Trebuia sa dai refresh pe pagina! Cine sta cu DC-ul deschis toata ziua , cunoaste
Nickidutza
The day
contactnicole spune:
Fetelor, offtopic si totusi in-topic:
"Un tip recomanda prietenului sau
- Daca te insori la 20 ani ia-ti o unguroaica, face asta sex de te sparge!
- Daca te insori la 30 ani, ia-ti o frantzuzoaica - este asta o doamna, nu te face de ris!
- Daca te insori la 40 ani ia-ti o englezoaica este asta o lady, si in societate si inafara ei!
- Daca te insori la 50 ani ia-ti o americanca, este o persoana agreabila in calatorii!
- Daca te insori dupa 60 ani,................ia-ti o romanca..........face asta niste parastasuri!!!!!!!!!!!!! "
Nickidutza
The day
contactnicole spune:
Raza draga, te vad in aceeasi situatie ca mine cu rochitza, dar mai indrazneata! Ai si luat-o!
Eu o vreau m-am vazut in ea, mi-a placut, dar sunt atat de curioasa de ce-or mai apare la targuri!Nici nu vreau sa prind explozia preturilor si sa ma zgarii pe ochi dupa aia.
Stii cumva pana la ce ora sunt decshise magazinele pe Lipscani in timpul saptamanii? Ca daca scap la 5:30-6 nu cred sa mai apuc.
Nickidutza
The day
emilyjeuly spune:
bun venit pe DC sunnyday!
mey fetelor, apropo de ceaiurile de mai devreme, eu sunt in asentimentul fetelor care ziceau ca stau cu orele la buda daca beau asa ceva! am patit-o si eu de 2 ori si m-am lecuit!!!!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SimRam
aaaaaa...si mai sunt o gramada de alte mesaje off topic care nu-si au rostul in acest subiect si creeaza imaginea unui amestec nereusit si ametitor de cuvinte ... dar pentru mine- membru inactiv- este destul de boring sa citesc toate mesajele aruncate ca nu cumva sa scap ceva la subiect,
Pt ca noi, activele, ne-am imprietenit "la catarama", ni s-a parut normal sa plangem si sa radem pe umarul celorlalte. Si pana acum, nu a deranjat pe nimeni...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
kateryna spune:
Fetele, apropo de ceaiuri de slabit. Eu am baut perfect figura, dar cel in cutie rosie. Cand am inceput sa-l beau aveam 75 de kg si dupa ceva timp (cred ca vreo 6 luni, dar de baut ceai am baut vreo 2 luni ca uitam de el) ajunsesem la 50-52 kg.
Nunta noastra
dyadya spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by SimRam
aaaaaa...si mai sunt o gramada de alte mesaje off topic care nu-si au rostul in acest subiect si creeaza imaginea unui amestec nereusit si ametitor de cuvinte ... dar pentru mine- membru inactiv- este destul de boring sa citesc toate mesajele aruncate ca nu cumva sa scap ceva la subiect,
Pt ca noi, activele, ne-am imprietenit "la catarama", ni s-a parut normal sa plangem si sa radem pe umarul celorlalte. Si pana acum, nu a deranjat pe nimeni...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Total de acord cu tine, Raza! Da, intr-adevar uneori discutiile de la Mirese 2006, nu sunt strict legate de nunti...sunt legate de noi...pentru ca ne-am apropiat foarte mult, ne-am imprietenit, si ne face placere sa ne impartasim una alteia tot felul de lucruri care nu au legatura strict cu nunta. DAR, un mare DAR, pe forumul Supermiresele DC exista cate un subiect activ pentru fiecare problema legata de nunta. Si, da, scriem si acolo CAND AVEM CE!!!Prin urmare, persoanele busy care n-au timp sa treaca prin pagini intregi de discutii numai pt a gasi o informatie care le este de folos, pot citi numai acele subiecte(unde intr-adevar rareori se intampla un off-topic, si atunci "moare" repede). Deci, alea ar fi subiecte de informare. Asta cu Miresele 2006 este un subiect general de discitii intre mirese despre diverse probleme, majoritatea legate de nunta.