refacere dupa nastere

refacere dupa nastere | Autor: manu0202ro

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cum sau ce sa faci pentru a iti trece durerea din fesa in care s-au facut injectiile de dilatatie. Am senztia ca s-au extins in sus, spre spate, desi au trecut 3 luni de la nastere.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manu0202ro spune:

Dragelor vad ca nu ati putut sa imi dati un raspuns, sa inteleg ca este un caz unic? Am fost la cosmeticiana si i-am povestit si ei si ea spune ca este celulita, ca s-a agravat f mult in timpul sarcinii. Voi incerca sa fac un tratament ca sa scap de ea si va voi spune atunci daca asta a fost motivul sau nu.
Sanatate mamicilor si bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Draga mea, nu cred ca durerile sint de la injectii dar nici de la celulita... Nu are cum sa doara asa tare... Eu ma avut nastere indusa cu multiple injectii dar dupa o luna de la nastere n-am mai avut absolut nimic. Incearca ceva gimnastica de recuperare sau masaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Dana are dreptate. Poate ar trebui sa consulti medicul de familie sa nu fie alta cauza.
Sanatate multa

Petruta & bb mIhai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Imi dau si eu cu parerea : durerile de spate pot fi de la poziția din timpul alaptatului. Eu nu am facut injectii la nastere , dar am facut la viata mea si inca unele dureroase. La mine durerea de spate - localizata in aceeasi zona - s-a instalat pe la o luna , iar dupa ce n-am mai alaptat ( pe la vreo 2 luni jumate ) s-a oprit. Dar durerea a reapărut mai târziu , când îl mai adormeam pe bebel în brate si , zic eu , că acum e din cauza greutătii lui.Ia si asta în considerație , dar cel mai sigur e să consulți un doctor de specialitate. Pe unele le doare spatele in timpul sarcinii , pe altele după. Poate că noi facem parte din a doua categorie.

Sanatate !

Mergi la inceput