Crema anticelulitica

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat spune:

energy, supliformul functioneaza garantat, mai ales asa cu il folosesti tu (cu folie). Eu fac asta de mult timp, in cure de doua, trei saptamani si iti garantez rezultate. ceea ce voiam sa-ti spun este ca nu e nevoie sa tii folia decat atat cat simti senzatia aceea de caldura. dupa ce incepe sa se atenueze, dai folia jos, te speli si pe pielea curata mai aplici un strat subtiere de gel. nu este bine sa stai infasurata in folie mai mult de o jumatate de ora, o ora (respectv toata noaptea), pentru ca toxinele pe care le elimini prin transpiratie in timpul cat stai cu folia se resorb prin piele daca stai mai mult si n-ai facut nimic. de aceea trebuie sa te speli dupa ce ai transpirat in folie (e si mai bine daca rezisti sa dai cu lufa sau cu un prosop aspru) si apoi sa mai aplici un strat subtire de gel. eu asa fac si e super simplu si eficient. fac asta in fiecare seara, cat ma uit la TV si rezultatele se vad imediat. te pup si succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu folosesc laptele anticelulitic de la Gerovital Plant, eu zic ca functioneaza (eu am scazut cate un cm pe luna - stiu ca nu-i mult, dar e ceva - fara sa tin regim sau altceva, doar masaj cu laptele asta) si nici nu e scump: 20 de RON si un pic pentru un flacon de 500 de ml.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

quote:
Originally posted by Hayat

energy, supliformul functioneaza garantat, mai ales asa cu il folosesti tu (cu folie). Eu fac asta de mult timp, in cure de doua, trei saptamani si iti garantez rezultate. ceea ce voiam sa-ti spun este ca nu e nevoie sa tii folia decat atat cat simti senzatia aceea de caldura. dupa ce incepe sa se atenueze, dai folia jos, te speli si pe pielea curata mai aplici un strat subtiere de gel. nu este bine sa stai infasurata in folie mai mult de o jumatate de ora, o ora (respectv toata noaptea), pentru ca toxinele pe care le elimini prin transpiratie in timpul cat stai cu folia se resorb prin piele daca stai mai mult si n-ai facut nimic. de aceea trebuie sa te speli dupa ce ai transpirat in folie (e si mai bine daca rezisti sa dai cu lufa sau cu un prosop aspru) si apoi sa mai aplici un strat subtire de gel. eu asa fac si e super simplu si eficient. fac asta in fiecare seara, cat ma uit la TV si rezultatele se vad imediat. te pup si succes !

multumesc din suflet Hayat!!
chiar ma gandeam azi la asta si ma pregateam sa ve intreb pentru ca e primul tratament anticelulitic pe care il fac si nu prea ma pricep.m-am gandit si eu si nu vedeam rostul,de ce sa mai tin folia daca nu ma arde?si ma gadeam si la toxine,intr-adevar!!mai ales ca pe prospect scrie ca poate fi folosit de 1-3 ori pe zi si as fi vrut sa-l aplic de 2 ori pe zi dar sa stau mai putin,nu-mi permite timpul sa stau infasurata in folie cu orele...
asa voi face.aplic de 2 ori pe zi,stau cate 30 min si dupa aia scot folia.tin sa mai spun ca de cand ma invelesc in folie eu nu am mai facut masaj,doar aplicam gelul si apoi folia.tu te masezi asa cum scrie pe prospect cate 10-15 min?si inca ceva,de ce faci in cure de 2-3 saptamani?trebuie neaparat sa faci pauza?si eu in fiecare dimineata la dus mai fac tratamentul cu cafea si ulei de masline pe care mi l-a spus cryssa!si care exfoliaza f bine!!si se vad rezultate dar nu fantastice!!insa continui,nu am inceput nici de 2 saptamani!!

pupici!
noapte buna!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Eu am folosit supliform cand eram in tara si nu m-a ajutat deloc. Si imi faceam masaj profesional. Ce m-a ajutat foarte mult a fost crema anicelulitica de la Avon, dar direct din Sate luata, apoi am renuntat, si in perioada in care am facut iarasi comanda ptr gelul de la avon, am citit pe site despre metoda cu, cafea, sare de mare si ulei de masline. Am incercat-o si nu-mi pare rau.
Probabil ca trebuie incercat mai multe tipuri de geluri, creme anticelulitice.
Uite un altfel de tratament, tot de la o forumista, postat in urma cu ceva timp: "uite ce recomand eu ptr celulita...este vorba despre o licoare care subtiaza(pe bune!)soldurile.In 750 ml alcool sanitar(50 gr) se pun:20 g frunze verbina,20 g frunze iedera, 20 g frunze ienupar,si 30 g scortisoara.Se lasa la macerat(maruntite) timp de 2sapt. agitandu-se din cand in cand.Apoi se strecoara solutia si dim/seara timp de 3 sapt se maseaza soldurile, abdomenul, zonele cu probleme."
Daca vreti sa-l incercati....io l-ash incerca dar nu gasesc tot ce-mi trebuie....:(( Cica chiar da rezultate. Io aici, habar n-am ce-i aia verbina...:((

Spor la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

M-am lamurit eu ce e cu farmaciile Sante care au produse Hofigal la pret normal.Un Supliform e 47mii dar va puteti face un card de reducere si se mai aplica 5%. Eu am gasit alt produs cu 25% mai ieftin decat il luam eu.

Sunt 9 farmacii in total(scrie pe punga ):
Ferdinand nr.95,
Gara de Nord (str garii de Nord nr.2)
Militari (Iuliu Maniu 59 bl 10A)
Giurgiului nr. 119
Teiul Doamnei nr. 14
Baba Novac (Mihai Bravu 302-304)
Lacul Tei nr. 73
Oltenitei nr. 10
Nicolae Grigorescu nr. 53.

Sper sa-i fie cuiva de folos.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question.
The problem with happiness is that you don't know when you have it.
You remember it.
Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna,
Si eu folosesc de f mult timp Supliformul si sunt f multumita de el, si cam de 3 ori /saptamana folosesc crema anticelulitica si reductoare de la Contrast Impex.
La mine Supliformul a actionat si contra vergeturilor care au aparut pe fese in urma slabirii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat spune:

Nu trebuie sa faci pauza, ingredientele sunt naturale si inofensive (gelul poate fi folosit si de catre femei insarcinate) dar crede-ma ca ti se acreste de stat in folie de la o vreme. fac si eu pauza de o saptamana ca sa mai uit :). ar fi excelent sa am perseverenta necesara pentru a face asta zilnic. si oricum, in saptamana in care nu ma impachetez, ma dau cu gelul pe post de crema pentru picioare. in legatura cu masajul: este si mai eficient daca te masezi vreo 10 minute dupa ce scoti folia si aplici al doilea strat, rezultatele se vad si mai repede. am incercat si asta, dar m-am lasat pagubasa: e de lucru, nu gluma, trebuie dat afara sotul/boyfriend/ul/copilul etc. si e mai dificil. daca ai rabdare sa le faci pe toate, e ideal. eu nu am :). te pup si sper sa-ti foloseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Cele care spuneti ca folositi cu succes Supliformul, o intrebare va rog: de fiecare data va inpachetati in folie sau merge dat pur si simplu dupa dus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am reinceput si eu sa folosesc supliformul...dar nu stiu ce se intampla ca la cam 5 minute dupa ce pun folia si ma bag la caldurica, incepe sa ma arda groaznic de tare.Aseara nu am rezistat decat 40 de minute, am fugit la dus sa ma spal..dar nu stiu de ce dar nici apa nu o suportam.Ma ardea si mai tare.Inainte nu ma ardea asa tare...dar nici nu ma infasuram si in prosop si nu ma bagam sub pilota.Acum nu stiu ce sa cred...a mai patit cineva asa ceva? Sa arda in halul in care sa nu poti sta...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

georgianauneori folosesc Supliformul pur si simplu ...ma dau cu el pe coapse ,abdomen si gata ,ueori (cand am chef ) ma impachetez cu folie si intru in patura electrica si stau intre 30-50 minute ...ies de acolo .Pielea e tare fina ,si nu mai spun cata apa dupa mine ..inundatie ,nu gluma

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput