Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenp spune:
`neata... nici io n-am scos cupilu` afara si nici nu-l scot pe cancerul asta, astept ziua aia cind termoemtru` nu mai arata minus douj` de grade... dimineata erau -24, asa cum spunea si roberta, nu pot deschide geamul la balcon, gheata pe el de--o spargi cu dalta, asa ecva n-am prins niciodata...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alicegh spune:
Neata!
Noi ii facem baie in fiecare zi, si in fiecare zi iese afara (azi chiar a tras un pui de somn afara). Este super imbracat, abia se misca, si cand ajunge acasa e rupt de oboseala. Sta cam 1/2 ora, nu mai mult pe vremea asta.
... si avem si 2 masele nou-noute! ![]()
Roxana si Radu (21.07.2004)
Adema spune:

Va salutam de la -17 grade! Urasc gerul asta si iarna! Nu se poate sta afara si Codrut e super-plictisit si nu stie ce prostii sa mai inventeze.M-a extenuat zilele astea!
red]mamagiuliei, nitica zapada e si la noi, dar e inghetata!carmenp, ati ajuns la homeopat? Cum e?
Chiar asa, de AndreeaB[/red] nu mai stie nimeni nimic???
tuturor!!!
Adema&Codrut
carmenp spune:
adema, n-am ajuns la homeopat, n-a mai tusit, da` are nsite muci, sa vedem cum decurg treburile si dupa amiaza daca e mergem la dr
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
corianai spune:
Mey ia mai terminati-va cu friganelele voastre!!!! Uite ce mi-ati facut mor de pofta, acu trebe sa merg sa cumpar mazare ca mi-am amintit ca asa imi dadeau mie bunicii cand eram mica, friganele cu mazare
Oricum si Eva e fan mazare, de restul trupei nu mai vorbesc asa ca am facut meniul pt diseara.
Si mi-a mai incoltit o idee de niscai clatite
Oare cu ce sa i le umplu Evei?? O sa-i dau io sa guste si cu dulceata de afine dar parca as vrea si ceva mai putin dulce.
g_ioana spune:
Bonjurica fetele.Intr-adevar azi este mai frig ca ieri, de am ajuns cu mimica inghetata la servici![]()
!
Daca tot vorbiti de mancare si eu ma cam feresc sa-i dau prajeli,in schimb am dat-o pe spate cu un amestec mexican plus cartofi plus morcovi plus usturoi la cuptor de isi mamanca si degetele
.Iar cand ii este foame incepe sa urle"poiumb,patamioia(pastrama de pui),mazaie"
.
Nu stiu ce metode sa mai aplic pentru somn,ca de 2 nopti ma maraie din ora in ora asa ca moooor de soooomn!Iar ea are o energie de zici ca doarme 12 ore neintoarsa!!!Ieri de exemplu a fost afara cu bona, a dormit de la 13 la 15, am fost la Metro unde s-a zbenguit dupa care am fost si in vizita pana la 22 unde a facut toate nazdraveniile cu un Tarzan mai mic cu o luna decat ea!Dupa programul asta am zis ca dooooarmeeee!Da' de unde...
Copchii vostri cum mai dorm ca a mea m-a disperat!Help,vreau si eu niste sfaturi pentru marait mai rar,macar!
Pupici la toti piticii
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roxanaz spune:
hehe si eu care credeam ca sunt singura cu geamurile de la balcon bocna de 2 zile. traiasca siberia
Roxana80art spune:
Buna ziua si pe la noi,ca nu stiu cat de buna o fi ca avem un ger naprasnic p-aici si un soare cu dintii....![]()
Eu dimineata nu pot intra pe net ca nu ma lasa d-ra mea dar dupa ce o asez la culcare hop si eu la calcu ca de,numai asa se poate la noi....
Astazi am observat ca Flavianei i-au mai iesit 2 maselute sus si acum pricep de ce este atat de agitata,ca mi-a cazut si din pat,nu stiu cum s-a sucit ca odata am vazut-o jos si saraca atat de suparata a mai fost ca nu stiam cum s-o mai impac(este tare ciudoasa)
Am incercat sa-i dau dimineata oulet in canita dar n-a vrut nicicum asa ca a papat gem si unt pe paine si un pic de ceai.
Nici eu n-o scot afara pe timpul asta,mi se pare totusi ca sunt prea multe minusuri.

Va 

si va dorim o zi calduroasa!!!
ROXANA mamai de FLAVIANA frumoasa(31.08.2004)
leeloo2004 spune:
Corina, poti sa-i umpli clatitele cu brinza de vaci frecata cu putin zahar, cit sa o indulceasca sau cu putin miere. Sau si mai bine, amesteca brinza de vaci cu smintina, un galbenus si stafide (ca la placinta de brinza). Umple clatitele, pune-le in tava si da peste ele un sos de vanilie - le bagi putin la cuptor si ies o bunatate, sa te lingi pe degete, nu alta!!!!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Adema spune:
Scuze de literele aiurea din mesajul precedent.Nu stiu de ce a aparut asa!
corinai, mi-ai facut pofta de clatite! Si ma mai gandesc de cateva zile la o crema de zahar ars si la "lapte de pasare"
Adema&Codrut