Parinti cu copii de SD 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

paula: cred ca ai probleme cu calculatorul intr-adevar de nu mai intri pe net....

tot controlez mesajele... dar nimic... . poate e numai sursa de tensiune... trebuie schimbata si e totul ok...

bafta va doressc!



s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpioara spune:

Dragele mele,
Sper ca totul este bine cu voi. Este primul mesaj pe care il scriu aici, pentru ca pana acum nu m-am simtit in stare. Am citit absolut tot ce ati postat, chiar inainte de a naste, iar dupa ce am nascut...voi ati fost cele care m-au ajutat sa imi revin, atat cat se poate. Ieri mi-a mai cazut cerul in cap odata.
M-as bucura sa mai scrieti aici.
Multa sanatate tuturor.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

scumpioara, sper din tot sufletul ca esti bine si tu si copilul, caci nu prea am inteles ce ai vrut sa zici!!!!

paula, felis: ce mai faceti fetelor, sunteti scumpe la vorba!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Bine ai venit Alina, dar ce ai patit?
Noi te asteptam sa ne mai scrii si sa ne si povestesti sau sa ne ceri ajutorul daca putem cu ceva.

Vergi..multumesc ca te gandesti la noi. Am fost foarte ocupata cu Alexa si cu dosarul ei de H. Am fost pe la tot felu de dr, pe la comisii si tot nu am terminat. Sambata am fost la pregatiri pt. olimpiada copiilor cu SD si a fost superb, am cantat, am dansat, am facut exercitii si am invatat sa fim disciplinate in societate....Alex nu eu. De luni incepe tratamentul cu specialistii, logopedie, educatie speciala si ce mai facea si intra de "vacanta". Va merge mama mea cu ea. Momentan va fi greu dar sper sa-si revina si sa fie bine.
Nu va suparati dar nu prea mai am timp si a fost si cu calculatorul....acum ne pregatim si de botez...pe 26.02.2006
Nu promit dar am sa incerc sa mai intru sa va salut si sa va povestesc cum este la antrenamente cu copii si cum a mai evoluat printesa si ce au mai spus specialistii pe la examinarile pe care le facem la 3 luni.
Va pupic si astept sa mai vad si alte postari ...






Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doralina spune:

Dragi mamici,
Nu sunt eu mama Malinei,am citit povestea, m-a impresionat, apoi trecand pe aici si vazand atmosfera m-am gandit sa va imbarbatez un pic
Ma grabeam foarte tare
sper ca se poate lua legatura prin situl respectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpioara spune:

POvestea mea se aseamana oarecum cu cea a lui Felis.
Pe 19 noiembrie am nascut, la Spitalul Filantropia, cu dr. Marian Iliescu, prin cezariana. In momentul in care a u scos bebelusul toata lumea a amutit. Ma simteam atat de rau incat nu am avut putere sa intreb nimic atunci, insa atunci cand am ajuns in salonul de reanimare mi-am dat seama ca ceva nu era in regula. Nu venea nimeni la mine, nici o asistenta, nici sotul meu , nimeni. Am stat ce am stat acolo si in cele din urma a venit o asistenta. Am intrebat-o ce face copilul si ea mi-a spus sa stau linistita. La insistentele mele, m-a intrebat daca vreau sa stau de vor ba cu doctorul neonatolog. Bineinteles ca am vrut.
Eu si sotul meu Rh diferit, al meu fiind negativ. Mai avem un copil, o fetita. Dupa prima sarcina, normal ar fi fost sa mi se administreze un vaccin, insa doctorul a uitat. Pur si simplu. Si uite asa, cand m-am prezentat la doctor si mi s-a confirmat ca sunt iar insarcinata, doctorul mi-a spus ca totul va fi in regula, ca singurul risc ar fi sa "scoatem copilul mai devreme". Am fost nespus de fericiti, noi fiind singuri la parinti ne-am dorit foarte tare un fratior sau o surioara pentru fetita noastra. Peste putin timp aveam sa aflam ca bebe era baietel.
Pe parcursul sarcinii am facut nenumarate analize de sange (valoare anticorpi), ecografii de 2 ori pe saptamana . Le-am facut degeaba.

La mine nu a venit doamna doctor neonatolog, a venit sotul meu, alb la fata, transfigurat de suferinta. Stiind de problema cu Rh-ul, am intrebat ce are bebe: are nevoie de o transfuzie de sange, are vreo malformatie, e prea mic...La toate dadea din cap ca nu. In cele din urma s-a prabusit langa patul meu si am aflat: SD.
Nu mi-a venit sa cred. De ce el? De ce noi? Cu ce gresisem? TOata sarcna am mancat exact ca la carte, m-am menajat, am facut tot ce am putut ca sa fie totul bine. Am observat ca la ecografii bebe avea mereu femurul mai mic cu 2 saptamani decat toate celalte masuratori. Am cautat pe internet, am citit ca ar putea fi un semn de SD. SI uite de aceea am fost si mi-am facut testul de morfologie fetala la 2 clinici private, si ecografie 4D..si tot auzeam nu va mai stresati, totul este in regula. Dar pliurile nucale? intrebam eu. Sunt OK, raspundeau. Dar la inimioara sunt probleme? Nu , ia uitati ce inimioara frumoasa are, uitati ce bine bate.
SAptamani la rand nu am putut sa accept ca am nascut. In fiecare dimineata cand ma trezeam ma speriam, pentru ca imi dadeam seama ca trezirea la realitate inseamna acceptarea faptului ca totul era terminat, nascusem, copilul meu era condamnat.
Vineri am fost sa facem ecografia cardiaca. Si iar am aflat ceva. Andrei are o gaura de 7 mm in inimioara si trebuie operat. Ce ne facem? De unde ati avut atata putere sa treceti peste greutati?
Imi cer scuze daca am fost haotica, amintirile imi vin de-a valma, am senzatia ca timpul s-a dilatat ingrozitor de cand am nascut, parca totul s-a intamplat acum ani de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Scumpioara, imi pare foarte rau de povestea ta. Cat are bb si de unde sunteti? Daca vrei sa te recomandam la un specialist, dr. cardiolog....sa ne ceri ajutorul. Sa nu crezi ca este de la RH, asa a fost sa fie, cauzele sunt multiple si nu se stiu exact.
Vrem mai multe detalii despre puiul tau si despre fetita, cati ani are?....
Sa mai intri si sa ne povestesti, sa ne spui ce mai faci si noi vom fi alaturi de tine.



Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Scumpioara,

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce liniste...




Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am poze noi la Paul, cu ambii copiii.






Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput