Tati care isi doresc baietei....
Raspunsuri - Pagina 4

creatza spune:
Sotul meu isi dorea un baietel, iar eu o fetita. Tot vorbind despre asta in ultima vreme, eu am ajuns sa-mi doresc un baietel, iar el fetita, fiecare de dragul celuilalt.
Dar sunt sigura ca il vom iubi enorm pe , indiferent de sex.

casandra spune:
Poate asa e firea lui, mai rece.
Mai ales, fiind plecat, nu e obisnuit sa aiba copilul pe langa el.
Cred ca si cu un baiat s-ar fi purtat la fel.
Poate orgoliul i-ar fi fost mai satisfacut, dar tot n-ar fi petrecut mai mult timp cu copilul.
A fi parinte copilului tau, e o "meserie" pe care o inveti alaturi de copil. Daca esti departe, cum sa inveti sa fii parinte apropiat copilului?

sinzi_ana spune:
Strabunicul meu a avut 7 fete!!!! hihi...Saracul si-a dorti baiat de fiecare data!!!!
Dar le-a iubit pe toate la fel...si cand bunica mea a nascut un baiat i-a spus "hehe...s-a rupt traditia fetitelor in familie!!!!"
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David

spic de grau spune:
Se spune ca despre morti nu e bine sa vorbesti de rau... Eu am avut un astfel de caz in familie: bunicul meu (Dumnezeu sa-l odihneasca).
El a parasit-o pe bunica la nasterea mamei mele. Ei aveau deja o fata (avusesera doua, dar prima a murit de mititica), iar in momentul in care bunica a ramas insarcinata ptr a 3 a oara, i-a pus in vedere sa faca baiat ca altfel o paraseste. Ceea ce s-a si intamplat, cnd a vazut-o pe mama. Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

dia_b spune:
Sunt si eu de acord ca barbatul este raspunzator de sexul copilului (demonstrat genetic). Asa cum spuneau cei batrani: femeia este pamantul iar barbatul samanta. Ce semeni, aia rasare.!!!
Lasand la o parte filozofiile va spun din experienta mea.
La prima sarcina zicea sotul "fie ce-o fi, numai baiat sa fie" Si a iesit fata. La a doua sarcina, la fel. Si au iesit 2 baieti. Acum, dupa 6 luni de la marea veselie, el e cu fetita tatii si eu cu baietii. E topit dupa Oana. Si pe baieti ii iubeste, ma ajuta cu ei , dar de Oana sa nu ma ating.
De ex, Oana (3,8 ani) a pictat peretii de pe coridor cu pixul acum vre-o 5 ore. Eu am pedepsit-o sa-i spele. Ghiciti cine era dupa 10 minute in genunchi si cu buretele in mana? DA SOTUL MEU!!!
Asa ca ar trebui ca proaspetii tatici sa gandeasca pe tremen lung!

Leta spune:
Din pacate exista si femei care nu-si iubesc bebelusii-fetite. Cred ca pur si simplu asa e viata...Pe linga toate greutatile pe care le au de suportat, fetitele trebuie sa suporte si povara de a nu fi dorite/iubite de parinti.
Si am mai observat ceva...parinti intregi la minte, care au o fetita si mai fac inca un bb, tin mortis ca al doilea sa fie baiat. Adica 2 fete li se pare deja prea mult...
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Elise spune:
Acum... depinde.
Diferente pot fi si intre copii de acelasi sex.
De exemplu, noi sintem 2 surori, aproape identice, nascute in aceeasi zi (dar nu acelasi an).
Nu cred ca se poate spune ca vreuna dintre noi are mai multe calitati... de fapt, nici nu cred ca iti iubesti copiii in functie de calitati.
Si totusi, pe mine taica-meu ma iubeste MULT mai mult.
Iar sora-mea s-a lipit de maica-mea.
Nu neaparat ca si maica-mea ar face diferente.
Ci pentru ca, probabil, acolo a gasit un refugiu.
Bine... tata nu o respinge propriu-zis.
Dar nici nu s-a apropiat sufleteste de ea vreodata.
Ea chiar spunea ca nu-l cunoaste.
O cred.
Nu comunica unul ci altul.
Desi locuiesc in aceeasi casa.
Elise

oanaiasi spune:
Papadie, mai intrebai de cat timp sunt impreuna: aproximativ 6 ani !
Problema si mai mare ...care am uitat sa o mentionez, este ca el incearca sa se simuleze "un fel" de a-i pasa de fata lui....
Se da de gol, in schimb, in momentul in care apar in peisaj lucruri care il intereseaza cu adevarat: masini , catei, gagici....etc
La un moment dat prietena mea a avut probleme cu sarcina si el nu a binevoit sa mearga cu ea la spital pe motiv ca : ar trebui sa mergi cu Oana ca astea sunt treburi de femei...nu am eu ce sa caut acolo!"
De asta ce mai ziceti?
Oana

casandra spune:
Sunt barbati si barbati. Unii nu stiu sa isi exteriorizeze sentimentele. Unii asa au fost crescuti, in ideea ca barbatii nu trebuie sa isi arate slabiciunile, sa nu se amestece in treburile femeilor, ca nu sunt pentru ei, samd.
Nici sotul meu nu a mers cu mine la control, tot pentu ca nu considera ca e potrivit sa fie acolo. A venit in momentul in care complicatiile au fost intr-adevar foarte serioase, iar viata copilului era in pericol.
Noi avem baietel, el si-a dorit baietel. Dar nu i-a dat niciodata sa manance cand era micut, nu i-a facut baita,... In brate l-a luat prima data la 4 luni.
Dar asta nu inseamna ca nu il iubeste. Se implica altfel. I-a facut singur leagan in curte, i-a amenajat un loc de joaca in care sa se joace cu nisip, i-a instalat o piscina gonflabila, a tinut permanent legatura cu educatoare/profesoare/directoare,...
Oamenii nu sunt la fel. Nu trebuie judecati toti cu aceeasi masura, caci putem judeca gresit.

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Cquote:
Originally posted by brendamitran
Daca el nu poate pricepe ca nimeni nu e vinovat ca e fetita,mai ales copilul,atunci.......ceva e defect la omul asta
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Ba chiar el e "vinovat" ca e fetita, ca doar, din punct de vedere genetic, tatal hotaraste sexul copilului(mama are XX si tata XY, nu-i asa?)
foarte urat din partea lui ca nu-i atasat de copil- fata sau baiat , nu conteaza. Astfel de barbati nu merita sa aiba familie. pacat, fetita va avea de suferit vazand ca tatal o respinge.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002
Haideti sa nu fim asa de vehemente ca NUMAI tata, 100% hotaraste sexul copilului!!! E adevarat ca depinde de informatia genetica pe care tata o aduce, dar ganditi-va ca el aduce milioane de asemenea informatii si datorita mediului vaginal al MAMEI supravituiesc unii mai multi ca altii - iar mediul vaginal poate fi mai acid sau mai alcalin in functie de alimentatie, medicamentele pe care mama le ia, bolile mamei etc. Deci, copilul nu il face nici mama, nici tata!!! Il fac impreuna in egala masura!!!
Acum revenind la subiect, eu cred ca acel tata inca nu si-a descoperit copilul. Sunt tati care o fac mai devreme sau mai tarziu si sunt altii care nu o fac niciodata!!! Motivele pentru care nu si-a descoperit copilul sunt strict legate de el, de experientele lui anterioare... Dar eu cred ca cu atentie si indemanare mama il poate aduce pe tata mai aproape de copil pentru a-i da ocazia sa descopere ce printesa are. Cred ca ar fi mai bine sa ii dam fetei idei cum sa faca sa creeze asemenea ocazii, decat sa ii zicem ca el nu are suflet si mai bine sa fuga cat mai departe de el. Daca ei se iubesc si au o relatie frumoasa si lucrurile s-au schimbat doar dupa nastere, inseamna ca undeva exista o boala (nu neaparat in sensul rau), o durere ce trebuie vindecata, oblojita cumva. Nu intotdeauna taiatul in carne vie e cea mai buna solutie. Si apoi, noi stim toate astea prin ochii prietenei. Prin ochii mamei sunt sigura ca lucrurile se va putin din alt unghi... Faza cu mersul la spital, eu il inteleg perfect pe tip. Ea are probleme cu sarcina, iar el pierduse inainte un copil. Poate se simte vinovat ca anu a facut destule sau ca prezenta lui a influentat cumva negativ. In plus, cred ca nu vrea sa se ataseze de fetita din cauza fricii de a nu muri si ea ca si celalalt copil al lui. La cat timp a murit cealalta fetita? Cred ca e foarte important. El poate numara zilele sau lunile pana la acea varsta sau, daca varsta a trecut, se asteapta in fiecare zi. Cred ca e groaznic sa traiesti cu teama ca bebele tau poate muri.
Hai sa va dau un exemplu despre cineva cunoscut: ea e gravida si amandoi vor baiat. Insa e fata. El face scandal monstru, ea sta pe la parinti, rugaminti, purtat oribil. In fine, ea vine acasa cu promisiunea ca va face si un baiat, el accepta copilul, dar nu se implica aproape deloc. Mama inconstient o acuza pe fetita de ruptura din cuplul lor. Dupa 4-5 ani, veselie mare, vine baiatul mult asteptat. Copii cresc impreuna, desi diferentele se simt tot timpul. Acum acesti copii sunt mari si realizati si cred ca uneori isi acuza parintii de aceste diferente, iar acesti parinti sunt extrem de mandrii de ce copii au - lauda si baiatul, si fata!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."