Sezatoarea canadiana (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia, ne vedem inainte sa pleci!!!!!!!!!Abia astept.

bafta.

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

La multi ani pentru Ilinca Emilly!! Sa fie sanatoasa si norocoasa!

Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

La multi ani, Ilinca !!!! Ce frumoase sunt pozele si mai ales Ilinca !!! Sa aveti petrecere frumoasa si Ilinca sa aiba o viata superba, sa fie sanatoasa si victorioasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Emilly, La Multi Ani!
Sa-ti traiasca puiul si sa te bucuri de ea!

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

La multi ani, Ilincuta! Ce nume dragut!
Nelia, mult noroc in viitor, cum asa, iti lasi tu prietenele de-acolo?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Emilly, La Multi Ani!
Sa va traiasca minunea si sa va bucuratzi de ea, sa fie norocoasa!

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Emilly felicitari, sa cresti mare si sanatoasa si norocoasa.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Multumim, multumim tare mult de urari!!!sunteti tare dragute

sa aveti o zi buna!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Noi inca nu am ajuns la o concluzie finala cu mutatul, dar v-am promis ca va tin la curent. Sotul meu a plecat astazi in Burlington, m-a sunat acum, a gasit o camera unde sa stea o luna, iar eu cu fetitele am ramas aici pina pe 1 martie si vom pleca cu autobuzul, la o zi dupa ce vine el sa ia lucrurile (asta pentru ca autobuzul este pina in Toronto si trebuie sa vina el sa ne ia de acolo). Nu mai stiu daca v-am spus si nu ma mai duc in urma sa vad, a gasit o casa buna, dar libera de la 1 martie. Casa este intr-o zona super, cu acces la scoli bunicele dupa spusele localnicilor, una cu invatamint obisnuit, alta French Immersion (dar din clasa I) si una catolica, unde cica nu e chiar asa de greu de intrat si nu toti sint catolici. Are si o gradinita aproape, si un complex mare sportiv, unde au de toate. Si mai e si un parc, si un parc de joaca. Casa (un townhouse) are si ea o curte ingradita, care da in una mai mare unde se joaca copiii „comunitatii“. Trebuie sa aflu cum e cu aceasta comunitate, ca mi-a placut cum suna, dar nu prea inteleg eu de aici. Poate imi explicati voi, fetele din Toronto si imprejurimi. Ca cel putin acolo, parea treaba serioasa. Oricum, sotului i-a placut mult, cred si eu, daca a acceptat sa dea atitia bani pe chirie, mi-a spus ca pentru fete e locul ideal din Burlington. Ei, dar de ce am spus ca nu am ajuns la o concluzie finala cu mutatul, este alta poveste. Vineri, sotul meu a primit o oferta de 15$ pe ora de la unul din fostii patroni, unde trebuie sa dea raspunsul in doua saptamini. Asa ca, daca acolo nu e sau nu ramine totul ca acum (job, casa, felul in care se simte sotul – pina acum a fost extrem de bine primit de toti cei cu care a intrat in legatura, a fost coplesit de deschiderea lor), se intoarce la fostul job de acum un an si vom ramine aici. Se pare ca el e chitit sa plece, si nu cred ca se va intimpla asta, ne-a luat si biletele de autobuz, a inchiriat masina pentru lucruri, dar... inca nu sintem 100% convinsi, din motive care nu mai tin numai de noi, ca vom fi Itoti in Burlington peste o luna. Oricum ar fi, merita incercat, mie imi place mult de tot Montreal-ul, dar in domeniul nostru sansele de a gasi usor o slujba buna sint minime. Si mi-e ciuda ca imi luasem bilet la opera, la Aida, in mai si nu stim daca vom mai avea bani sa venim. Indiferent cum ar fi, abia astept sa treaca luna asta, sa ne vedem adunati si linstiti, ca asa stres nu am mai trait de cind am emigrat in Canada.
Emilly, la multi ani (cu intirziere) pentru Ilinca. Am vazut pozele, e o dulce.
Ira, am vazut pozele din Calgary, intelegi acum de ce vrem noi la munte?
Va pup si promit din nou ca va tin la curent.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, multa bafta si sa luati decizia cea mai buna pentru voi . Scuze ca am uitat, dar pe ce domenii lucrati voi de zici ca in Montreal nu puteti gasi joburi decente?
Iar oferta fostilor sefi de a se intoarce pe 15 cad pe ora ... mie personal nu mi se pare mare sfaraiala ... adica 15 cad ... nu e mult deloc .. mai ales daca il vor inapoi si sa mai si renunte la un job pentru care deja si-a dat cuvantul ....

Inca o data, multa bafta si tine-ne la curent .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput