Sezatoarea canadiana (40)
Raspunsuri - Pagina 13
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Caroline, ai dreptate !
Dar stiu eu, daca astia scot de sub birou vreo regula ?
Noi am vrea ca mama sa aplice in sept , adica dupa 4 luni , sa o aduca inapoi pe ioana .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Laura, daca nu esti sigura si nu vrei sa risti, de ce nu ii faci aici prelungire la inca 6 luni (te costa doar analizele medicale) si pleaca in Ro in iunie, se intoarce in sept pe aceeasi viza.
Sau din septembrie mai vrea sa stea inca 6 luni?
Dana si gemenii
Voiculestii
Ira spune:
Denisule, sa stii ca m-am uitat la poze, sunt bestiale. Frumoasa fetita mai ai, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.
Iar tu ai aratat atat de bine insarcinata, felicitari !!!
Denisam spune:
Nelia, ira, Laura- multumim frumos si voi sa fitzi sanatoase si copilasii la fel si va pupam dulce!
Emma e tati intreg, mai putin sexul , ochii si urechile- care sunt de la mami
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ira spune:
Doamne fereste ! Sunt asa de obosita ca am inceput sa citesc in hopuri,
Am inteles de la tine, Denisa, ca tati e intreg, mai putin sexul, ochii si nu mai stiu ce.
Ma duc sa ma culc, e clar.
Cricor spune:
Buna,
Stiti cumva cum se zice la apa oxigenata in engleza? Ca vreau sa merg sa cumpar de la farmacie si nu stiu ce sa cer.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
laurajr spune:
Cricor,
Apa oxigenata ( peroxid de hidrogen) are proprietati antiseptice NUMAI in contact
cu sangele (in prezenta peroxidazei de la nivelul hematiilor elibereaza ...
Deci ceri si tu peroxid hydrogen ( cu pronuntia de rigoare )!
Intr-adevar fetelor, eu as vrea ca mama sa se intoarca la noi in toamna si sa mai stea 6 luni .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Cricor spune:
Multumesc Laura.
Eu zic ca-ti faci prea multe probleme. Eu stiu pe cineva care a stat aici 1.5 ani si cand a ajuns in Romania a cerut viza dupa 2 saptamani si i-au dat. E drept ca i-au zis ca altadata nu-I mai dau. Mama ta poate sa aplice pentru viza si poate sa treaca acolo la motive ca trebuie sa duca copilul inapoi in Canada. Eu nu cred sa aiba probleme.
Si eu vreau sa fac cam la fel cu mama, care se intoarce in Romania in iunie (daca imi accepta cererea de prelungire cu inca 6 luni) si vreau sa vina inapoi in septembrie. Ei i-a expirat deja viza de intrare in Canada, si-i expira si pasaportul in iulie.
Asa ma enerveaza aia de la ambasada, ca doar statul Canadian nu se implica cu nimic si nu este afectat de prezenta maica-mii in Canada, dar de ce sa nu-si dea imporanta.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Llaura spune:
Dragutele, bine v-am gasit, asta pentru ca in curand ma mut din state in Canada, mai precis in Alberta. Mai e cineva din Alberta pe aici?
PS. apa oxigenata se zice hydrogen peroxide.
Cricor spune:
Pana apar fetele din Alberta, ma bag eu in seama. Noi avem un prieten care s-a mutat in Calgary dupa 5 ani de Toronto si e super-incantat. In primul rand pentru ca e soare, apoi pentru ca nu bate vantul (in Toronto te zapaceste) si in al treilea rand pentru ca muntii sunt mult mai aproape. El zice ca se vede ca sunt bani, se gaseste relativ usor de munca, si stiti nu ca la rezidentii de Alberta a le-a dat guvernul provincial 400 CAD. Una peste alta, e incantat de schimbarea facuta.
A, si Daisy s-a mutat in Calgary.
Corina
www.cuzuc.netfirms.com
Ira spune:
quote:
Originally posted by Cricor
Asa ma enerveaza aia de la ambasada, ca doar statul Canadian nu se implica cu nimic si nu este afectat de prezenta maica-mii in Canada, dar de ce sa nu-si dea imporanta.
Eu cred ca e vorba doar de lege si ordine, probabil ca sunt multe dosare deschise in acest sens, nu are nimic statul canadian cu tine personal.
Eu astazi nu am avut cursuri si am citit un pic pentru examenele de saptamana viitoare, am studiat si la vioara (duminica trecuta mi-am cumparat o vioara, nu ceva f. bun, dar cat sa-mi fac treaba cu ea). Am de gand sa nu mai continui cu scoala, si in mai voi depune cerere la minister pt. permis pe prof de vioara.
Vestea buna e ca la primaire se introduc ore de arta, ceeace ma va avantaja un pic.
Daca nu gasesc job repede, voi aplica pt. job-uri de birou, secretaire, service a la clientele, orice, si voi continua sa depun CV-uri pt. post pe vioara.
Sofie se simte bine la noua gradinita, insa este fff alintata. Cred ca exageram cu dragostea fata de ea, pentru ca azi dimineata a facut o criza de nervi f mare, ca nu voia sa se imbrace decat cu niste haine puse la spalat. Am fost suparata si trista toata ziua din cauza asta, insa o astept cu drag de la gradi, ca nu mai pot fara ea.
Nu stiu daca-i fac bine spunandu-i la 10 minute cat de mult o iubesc si sa o terorizez cu pupicii si sa-i cumpar jucarii in mod prostesc, fara discernamant. Va trebui sa ma schimb un pic, sa fiu un pic mai rationala in ceeace o priveste.
Uf, ati vazut ce s-a intamplat la Toronto, cu familia aia, cu mamica si copilul ? Dumnezeu sa-i odihneasca :((.