Sezatoarea canadiana (40)
Raspunsuri - Pagina 10
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by ange
sorry,de fapt am intrat sa va intreb daca chiar nu a fost nimeni cu "aer france-ul" acasa?!?!
aseara ira-mi spunea ca cele mai multe avioane sunt cazute de la aer france
iro,te pap pe paine ca de aseara nu mai dorm din cauza ta
am inebunit cautand statistici pe net
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Noi am zburat cu Air France de 2 ori pina acum si cred ca mergem si anul asta tot cu ei. Eu prefer sa nu citesc nici o statistica, cum o vrea Doamne Doamne...Singurul lucru rau cu ei este ca escala la Paris este f.scurta (o ora) si de fiecare data eram gata sa pierdem legatura...si am avut emotii.
laurajr spune:
Donia, spectacolul cu Aerosmith e intr-adevar pe marti, 21 martie parca, dar deja s-au vandut biletele !!
Acum sap pe niste site-uri descoperite, ce concerte se mai anunta ...cam slaba miscarea ...am pierdut Brian Adams, Jon Bon Jovi, Aerosmith...trebuie sa ma organizez mai bine .
Nelia, iti doresc adaptare usoara in Burlington, sa se simta bine fetitele !
Denisam, cum te descurci cu bb Ema ? Mananca, doarme bine, plange noaptea ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Donia spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Donia, spectacolul cu Aerosmith e intr-adevar pe marti, 21 martie parca, dar deja s-au vandut biletele !!
Deja s-au vandut??? Si numai ieri s-au pus in vanzare... Si chiar in seara asta am realizat ca pot merge pe 21 la concert, cursul se termina cu o saptamana inainte... Ei, data viitoare. Sapa si tine-ne la curent si pe noi.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Crinia spune:
Buna la toti
Vreau s-o multumesc din suflet pentru bunatate si sprijin pe Coral. Sinteti o familie cu suflet mare. Sa va dea Domnul insutit pentru ceea ce faceti.
De asemenea vreau sa o multumesc pe Laurajr pentru sprijin.
Sa va mai povestesc ce si cum e la noi.
Sotul a plecat in Waterloo, insa noi am ramas aici pina la sfirsitul lunii.
Cautind apartamente sotul s-a intilnit cu o problema, practic toti administratorii nu accepta copii. Zic ca din cauza unui copil pierd 5 clienti. De asemenea am inteles ca e obligatoriu ca contractul sa fie facut pentru un an de zile, si in caz de reziliere tb sa achiti suma pina la finele perioadei de validitate a contractului.
Daca cineva doreste apartament din 25-februarie-1 martie, 3 1/2
, la etajul intii, intr-un bloc cu romani, pe linga metro Snowdon, pretul fiind de 600 dolari (caldura inclusa), complet mobilat, covoare pe jos, plus internet high speed astept cereri.
V-am pupat si o zi buna in continuare
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
nelia spune:
Crinia, cum sint chiriile pe acolo? In Burlington, de exemplu, un 41/2 cu nimic inclus este intre 700 si 1100. Si nu toate arata pe cit costa! Si sotul meu s-a intilnit cu aceeasi problema, a gasit foarte greu ceva bun si unde copiii sint la ei acasa. De fapt, inca nu a gasit, ca nu e inca a noastra casa. Astazi are interviu cu cei de la comunitatea respectiva si in seara asta, probabil, voi afla raspunsul daca o avem sau nu. Sper sa nu mai dureze iar inca o saptamina! Am mai spus si o mai spun inca o data, daca stiti pe cineva, care vrea sa inchirieze un apartament la cinci minute de statia de metrou St-Henri, 51/2, mare, luminos, calduros, uscat, 645$ fara nimic inclus, cu curte mare in spate, linga un parculet. Tare as vrea sa il iau la pachet cu mine, dar nu pot!
Noi sintem tot in asteptare, si ieri a fost o zi obositoare, stresanta, dar in final buna la noul servici. Inca nu m-am apucat sa impachetez, mai astept o saptamina!
Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
Ica 1975 spune:
Crinia si Nelia, sunteti curajoase, aveti curajul sa parasiti Montréalul si s-o luati de la capat (aproape) . Va doresc sa fie pentru ceva mai bun.
Ica
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Ica 1975 spune:
Pentru mamicile cu bebelusi, spuneti-mi si mie de unde cumparati cereale bio. Eu am gasit la Loblaws dar numai orez - pentru primul stadiu. Credeti ca celelalte sunt bune, in caz ca nu gasesc altceva bio, imi este teama ca orezul constipa. Noi suntem abia la inceputul diversificarii.
Ica
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
laurajr spune:
Crinia, imi pare rau ca nu l-am putut ajuta pe sotul tau...dar am inteles ca pana la urma s-a rezolvat .
Sunt f surprinsa de faptul ca nu accepta anumiti administratori famiii cu copii, asta suna a discrimainare ! Pai unde stam noi sunt ceva copiii, dar n-am mai auzit ca nimeni sa se planga de asa ceva ! Auzi, sa nu te primeasca ca ai copil...
Cand te vei aseza in Waterloo si daca vei avea intrebari despre magazine si alte alea, stii unde ma gasesti !!!
nelia spune:
Da, pe mine m-a distrat cind mi-a spus Octav ca a fost intrebat la telefon de catre ununl din administratorii unor locuinte de vis, gasite de mine pe net (si care erau pentru batrini, de fapt), in ordinea urmatoare: aveti pisici, ciini, copii.. adica, ce ti-e o mita, ce ti-e un ciine, ce ti-e un copil... Erau bagati in aceeasi oala! Eu m-as bucura mult sa luam casa de care va vorbeam, inca nu stiu raspunsul, pentru ca nu e nimeni sub noi, poate sa fie lipita de o alta casa, dar e un pic altceva, nu mai bocanim pe nimeni in cap. Ca am traumatiza bietul copil, adica pe Agata, si in scurt timp voi incepe si cu Tudora: nu fa aia, nu bate cu aia, mergi mai incet, mai incet, mai incet... Noroc ca avem vecini rabdatori... Zic eu, ca ei nu stiu ce zic si nici n-as vrea sa aflu.
Ica, nu e curaj, asa s-au aranjat lucrurile, sau ma rog, sint „in tren“ sa se aranjeze... cum ar spune unii. Si eu zic ca e mai mult nebunie, decit curaj, sa pleci asa in plina iarna cu doi plozi mici dupa tine... Si eu tot din Loblaw's am luat cereale organice, de orez si inca un fel, dar am uitat si nu mai am cutia. Apoi i-am luat si din celelalte. Uita-te numai sa nu contina zahar, ca nu mai stiu care dintre ele au. Eu ii iau de la Heinz si citeodata de la Milupa. De la Nesttle nu am incercat, mi se par ca au prea multe trecute la ingrediente, desi nici cu celelate nu mi-e rusine. La inceput e chiar indicat sa-i dai de orez, si daca ar fi si organice ar fi si mai bine. Pentru ca orezul este cel mai inofensiv si nu mi s-a parut ca s-a constipat de la ele. Asa scrie si prin carti, cerealele de orez, simple, sint primele introduse.
Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
CataD spune:
Donia, eu am fost la Aerosmith cu Lenny Kravitz si de Lenny mi-a placut cum a cantat in schimb Aerosmith m-a dezamagit tare, desi sunt fan!
Am fost si la Bon Jovi (spectacole lui au fost sold out in 5 min) si mi-a placut tare mult!!! M-as mai duce odata!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!