Sarcina cu probleme??!

Sarcina cu probleme??! | Autor: mir76u

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, sunt insarcinata in luna a sasea. De curind am fost la ecograf si mi s-a spus ca bebelusul meu este bine dezvoltat, dar ca placenta este situata prea jos si ca in acest caz s-ar putea sa fiu nevoita sa nasc prin cezariana. Imi doresc sa nasc normal, asa am visat si acum a aparut problema asta( daca asta e o problema). As vrea sa imi spuneti, daca ati fost in situatia asta, cum ati nascut in final. Exista sanse ca placenta sa se mai ridice in urmatoarele luni? Va intreb pe voi pentru ca la medic sunt programata peste o saptamina si nu mai am rabdare pina atunci. Va multumesc muuuult!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La mine placenta a fost mai jos, dar in luni mai mici mi s-a zis asta. In final s-a ridicat si am nascut normal. Tu insa trebuie sa ai incredere in medicul tau.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Si la mine a fost situata mai jos dar s-a repozitionat corect prin luna a saptea parca. Asa ca mai ai timp, nu-ti face probleme. In orice caz singurul care-ti poate spune exact e medicul tau.

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Si sora unei colege a avut placenta mai jos , dar dupa un timp s-a ridicat.

Eu zic sa incerci sa nu te strezezi foarte mult ( daca poti) si sa ai incredere ca totul va decurge normal.

Trebuie sa fim optimiste ca sa ne ajutam destinul si pe

Sanatate

Romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Placenta jos inserata sau placenta Praevia(parca asa se scrie??) necesita clar cezariana(risc de suferinta fetala la bebe)..dar avand in vedere ca esti abia in luna a VI-a se poate ridica pana in luna a IX-a ..succes

Roxana L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Si eu am avut placenta jos inserata si am tras ceva spaima , dar din fericire catre 7 luni s-a ridicat , o data cu cresterea uterului , asa ca am nascut natural fara nici o problema .
Doar in cazul in care nu se ridica placenta e nevoie de cezariana.
Asa ca nu te ingrijora , ca in majoritatea cazurilor se rezolva problema de la sine
Sanatate si succese
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

Parerile sunt impartite ai toate ansele sa se ridice placenta sau nu. Trebuie sa asculti de saftul medicului, insa eu daca stiam prin ce chinuri poti trece la o nastere alegeam cezariana (nu aruncati cu pietre in mine este doar parerea mea).

Sanatate maxima

madalina si ana cristina

Mergi la inceput