Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aventura multumesc dar nu sunt suparat ca nu am de ce.Sau poate as avea de ce ca ma dispera Razvan dar e un scump.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely , of, uratzii astia ! Imi vine sa ii omor ! Puteam sa jur ca luna asta vei reusi ! Dar nu-i nimic, data viitoare o sa reusesti ! Eu cred ca e doar o chestiune de cateva luni...

Cristinna iti tin pumnii, ai avut super scoruri !!!

Bubulina
Aventura , ei, cum e ?

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele mumoase!
Am intrat scurt sa vad ce s-a mai intamplat prin zona... sa va pup si o tai la un examen unde nu prea am sanse s-o scot la liman...ca am cam comis-o; acum sa vad daca oi putea sa dreg busuiocul! Niste pumni stransi nu mi-ar strica! Va pup pe toate si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Asi , eu sunt mai noua pe DC (dpdv al scrisului). Am tot vrut sa-ti spun si am uitat : am vazut pozele cu Razvanel... e un baietel minunat !!! Si tu la fel !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Sunteti cele mai grozave! Mi-e si rusine ca m-am indoit de voi, dar am avut un moment de ratacire si eram disperata. Ma gandesc sa ma duc la Tutunaru, daca chiar are program seara (dupa 18). Eu pot pleca o data de la servici mai devreme, dar nu de 3 ori, asa ca asta e viata!
Stiti cumva unde are cabinetul particular? Eu stiam ca e numai la Elias.
Dianadi, eu sunt arondata cu serviciul la Medsana si am vrut anul trecut sa ma programez la Coculescu. Surpriza a fost ca m-a programat peste cateva luni. Am renuntat si am fost la o doctora endocrinolog, care a fost tare draguta (tot la Medsana). Eu acum am nevoie numai de monitorizari, am terminat deocamdata cu analizele.
Amely, vroiam sa-ti spun ca durerile de san cred ca au fost de la prolactina marita in urma tratamentului cu Ginex. Am citit si eu prospectul si scria ca "stimuleaza lactatia". Eu sunt reticenta fata de acest produs, desi am bagat la naturiste in mine ca mai am putin si-mi dau doctoratul.
Rami, Cristinna, Avalon, catty, piccaflor, melutzica, simonettu, aventura, Liana, Amely, Madana

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna frumoaselor,
CRISTINNA sa fie cu noroc a doua ISA. Tin pumnii sa iasa cu ochisori.
AMELY, sory ca ti-au venit rushii. Macar nu ai mai stat pe ghimpi si sti cum este treaba.
AVENTURA iti tin pumnii sa ne aduci o veste buna.
LACHI sa ai multa bafta la examen.
BUBULINA pe mine nu m-ai pupat, dar nu sunt suparata.
M OANA pe unde umbli fata draga?
A inceput sa mi se desumfle maseaua, dar surerea persista si nasol este ca nu mai cedeaza la pastile. De invatat nu prea am avut cum, am sambata si duminica examene importante si eu de abia am trecut prin jumatate din materia pt examenul de sambata, iar duminica Dumnezeu cu mila, ca nu am ce face.
Va pup si sa aveti o seara buna.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Lachi, tinem pumnii stransi! Spera ca ai scapat cu bine de examen!
Amely!
Aventura, ai primit rezultatul? Sper sa fie pozitiv! Uite si de la mine putina galerie
Simonettesi toate fetele
Mirona, Bugnar, mi-e dor de voi! Pe unde mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Rami multumesc

Lachi iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

bubulina, unde faci monitorizari? eu nu am facut pana acum. se plateste de fiecare data eco, nu? sau ne imprietenim cu dr. si merge si asa? caci costa cam scump... 3 pe luna sau mai mult?
faci si stimulari? faci vreun tratament?

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi intentionat te'am uitat sic..sic ..
caty io inteleg ca ai o gramada pe cap da chiar asa sa nu ma bagi si pe mine in zeama deloc???ca io tot te pupic si iti urez alea..alea si tu nika?
felicia io am strigat'o pe Bugnar de numa ..numa...si nika...
am catat'o si cu Interpolul..stiii de gasit au gasit'o ei ca's buni da cica e tare ocupata si cu o gramada pe cap de nu poate nici macar o secunda sa apara pe'aci pe la noi...sau cine stie poate ca s'a suparat pe mine si de aceea nu mai apare...mey..mey Bugnarel..mey Liutzule tu stii ca io te iube mult si ca mii tare dor de tine..de aceea te'am catat atat...hai ca mai scriu daca vrei poate ca o aparea pana la urma
aventura hai ziii cum eeeeeeeeeeee?????????
lachi multa bafta sper ca nu e tarziu..da dehhh acu vazui si io

si acuma...pt tine oobubulinoooooooo
bravos....vezi ca se poate...
inca o data asa te vrem....capu sus si inainte....

Amelly nici pe tine nu te uitai fatoooo ete vezi iti dublai ceva sa vezi ca te bag in seama...ia vino tu incoaci la muica si da mana...
cand ai ex????? io pe 27 nu mai e mult si e vai de capu meu..ca in loc sa invat sau macar sa'mi numar zilele io bantui pe'aci
sa'ti spun un secret da sttttttt sa nu spui la nimeni...stim numai noi 2 da???..io am uitat in ce zi sunt...da nici nu ma chinui sa mai aflu ca nu mai vreau ete na...te pupic numai bine.."Nimic nu'i imposibil" stii tu cum zice draku

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput