Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Mey...Liana,si cum fuse pi la munte,bineeee?????
Ma bucur ca te-ai intors sa...
Te
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Fetelor, raportez: azi dimineata am facut beta-HCG din sange (ziua a 10-a), dupa ora 17 iau rezultatul...Nu mai am rabdare deloc...

Am inteles ca trebuie sa iasa o val. cam de 9, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, la mine n-a fost sa fie nici luna asta, aseara au venit rusii. Macar au venit din timp (z. 27) ca sa nu mai stau ca pe ghimpi zilele astea, asa ca acum imi adun fortele pentru luna urmatoare si pt. examenele care ma asteapta. Nu am fost suparata, nu am plans, chiar am avut un motiv de veselie, caci ne-am trezit in casa cu un pisic dragalas si jucaus. De unde ziceam ca nu tin asa ceva in casa, in 2 zile deja m-am indragostit de pupaciosul asta rasfatat. Macar de-ar veni bebe, ca vedem noi dupa aia ce facem cu pisicul......eventual il duc la mama!

Aventura, iti tin pumnii, sa ne dai vesti bune!

Va pupic pe toate si va sustin din umbra, pana scap de examene!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely
Imi pare rau ca au venit uratii dar nu-i nimic, incepe o noua luna, speranta e la fel de mare si poate la sf. ei vei fi shi tu . Oricum vom fi toate , chiar foarte curand si sa te tii tata!!!
Ce dragutz ca ai un pisoias, sa-ti traiasca!

Bubulina, eu am o parere nu tocmai buna despre Medicover sincer...eu ti-l recomand cu caldura pe Dr. Tutunaru (nr. lui il poti lua de la reclama , de la contacte). Daca citesti pe site o sa vezi cate cunostinte are!!

Si mai ales are un cabinet particular si poti sa te programezi si la 8-9 seara, daca ai program prelungit la serviciu cum ai spus!

Va pup pe toate si va imbratisez..of dar nu mai am deloc rabdare pana la rezultatul testului...Parca vad ca e -......

Fetelor, care sunt valorile la beta-hcg care arata ?
Please...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mai Amely, sunt mandra de tine ca ai un moral de invidiat...te felicit pt asta Luna viitoare sper ca pisicul sa-ti poarte noroc si sa vii cu II!!! Si pt. pisic te invidiez, ca tere-mi sunt dragi si mie dar, din pacate chelu' meu nici nu vrea sa auda! Sa-ti traiasca si sa nu-ti faca problemutze!

Aventura, sper din tot sufletul sa ne dai o veste buna! Imi imaginez starile prin care trebuie sa treci pana la aflarea rez! Putina galerie nu strica: Aventura, Aventura...

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Liana30

reusiiiiii sa va bag pe toate in zeama????
haaaaa?????????
e cineva suparat?????
hai sa va aud.....
astept...astept

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Pe mine m-ai uitat dar nu sunt supi.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aventura eu nu stiu valorile dar iti doresc ca testul sa fie pozitiv.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Simonettu, esti minunata, Asi te pup tare dar ce-i cu tine? esti putin trista cumva?

Ca daca Olteanca nu te-a scos din butoi te scoatem noi negresit.

Este o zi din viata noastra, care trebuie traita la maximum! Si maine e o alta zi, la fel de frumoasa!!

Ai sa vezi ca o sa se intample si la tine minunea!

Si ca sa continui galeria lui Simonettu:

Anca

Mergi la inceput

Avalon, draga noastra, ce-i cu tine? Ne e dor de tine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Draga danutza, ma mir de doctorii americani, ca nu vorbesc cu tine. In filme ii arata foarte cooperativi, dar probabil realitatile sunt altfel.
stuart, ai tinut regimul prof. Andritoiu si nu ti-a ajutat? Nu ti-a trimis el preparatele, ti le-ai procurat singura? Mie mi-a spus ca ma va costa 450RON (2-3luni) si am amanat putin. Ti-a folosit tratamentul? Ce s-a intamplat?
bubulina, ti-as fi raspuns si eu daca stiam, dar am aceeasi intrebare ca si tine, pentru un cm mai scurt de data asta. Este un endocrinolog buna la Medsana, prof. Coculescu. O prietena a fost cu alte probleme, m-am programat si eu.
Pupici,

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput