azoospermie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor eu i-am luat sotului :
-capsule de telina,
-capsule de BU
-capsule de apilarnil-polen-propolis
-SRVC de la GNLD ( vitamina C cu eliberare controlata)
-Carotenoid Complex ( complex de carotenoizi care intaresc sist imunitar) tot de la GNLD
-Maca de la Inovatics

Si am uitat sa-i iau Zn dar cred ca mai bine ii iau Betaguard de la GNLD ca am auzit ca e mai bun. Sper ca pana ajungem la Soare sa se declanseze ceva acolo.
Eu cred ca astea nu fac sa creasca mai mult FSH-ul. Nu-i asa?

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu nu zic nimic ca inca-s afectata de faptul ca barbatu-mio n-are "pasta de dinti". spermograma nu i-am facut asa ca o sa jucam alba-neagra un an de zile si daca nu iese bebeu de-abia atunci o sa ne recomande medicul analiza - sper ca e suficient de mentolat

PS eu cred ca-s defecta. mie ceaiul de coada soricelului imi place la gust. la fel si cel de coada calului ( eu beau din cand in cand ca am sedimente in urina)

Mergi la inceput

Michelle cum sa astepti un de zile? Iti tb recomandare pt spermograma? Eu zic sa o faceti de acum ca timpul trece si in anul asta dc e nevoie face si el un tratament.

Mergi la inceput

stiu , dar nu stiu care-i politica in sua. cred ca daca o faci de capul tau te costa de-ti sar capacele . oricum pana in martie n-am voie sa ma gravidesc din cauza operatiei pt fibrom. noi pana acum n-am incercat sa facem un copil asa ca nu stiu daca e mentolat sau nu barbatu-mio.

Mergi la inceput

Michel atunci iti urez sa fie super mentolat ! Pana atunci afla cat costa spermograma, ca nu cred eu sa fie chiar asa de scumpa ( la noi in Rom cea mai scumpa este 600 000 lei). Si pana esti tu pregatita pt bb poate e nevoie de un tratam la sot. Iti spun asta pt au existat cazuri care au trecut brusc de la normospermie la oligo.. sau chiar azoo..
Poate intrebi o alta fata de pe forum dc stie cat costa acolo o spermograma.

miki

Mergi la inceput

o sa fac asta pt ca timpul trece .... si soacra-mea a reusit sa faca copii dupa 10 ani de casnicie asa ca precedent in familia lui exista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Elise, ti-ai facut curaj? Hai, capul sus.

Miki, nu sunt eu microbista dar e sotul meu si se mai ia din cand in cand. Cand sunt meciuri mai cu miza, mai trag si eu cu ochiul. Ti s-a parut prea mica val progeteronului meu? Eu daca am vazut-o in limite, mi-am zis ca e OK. Dar e adevarat ca intervalul e destul de mare si conteaza daca e mai spre valoarea superioara, asa e? Lamureste-ma si pe mine.
Eu stiam ca spermatogeneza tine 3 luni? Asa mi-a zis dr. Moisa, pe vremuri.

Va pupacesc pe toate, Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

michelle7, nu mai amanati cu spermograma! Eu am asteptat un an pana am reusit sa-l conving pe barbati-miu si mi-a iesit foarte proasta: si oligo si asteno si terato si de toate. Eu am fost la un laborator particular (IDS) pentru ca au biolog bun si am platit 900.000 lei. Cred ca asta e maximul din cate exista.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Mirela ti-am raspuns la FIV 68.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Mirela, curaj ne-am facut, trebuie sa mai gasim si timp pt. asta. Probabil o sa reluam setul de analize de sapt. viitoare.
Sper...

Elise

Mergi la inceput