subventie centrala termica

subventie centrala termica | Autor: lumitan@k.ro

Link direct la acest mesaj

am inteles ca statul subventioneaza achizitia unei centrale termice cu o anumita suma pt cei care au un venit mic
imi puteti da detalii?si mai ales trebuie completate unele formulare?de unde se iau?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumitan@k.ro spune:

chiar nu stie nimeni sa-mi raspunda?sunteti ultima mea sansa ca m-am saturat de umblat de la primarie la finante fara un raspuns clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

ne pare rau, dar e prima data cand aud de asa ceva. Si cred ca si cei care au citit mesajul tau sunt in aceeasi situatie ca si mine. Statul tine cu dintii sa nu se mai faca debransari, nicidecum sa ne ajute sa cumparam centrale termice. Se dau ajutoare celro care se incalzesc cu ajutorul gazelor sau lemnelor, dar de aici si pana la a da bani pt centrala, cred ca e cale lunga.
Nu te supara dar cred ca asta e realitatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Ba sa stiti ca era ceva cu reducerea bazei de calcul a impozitului pe venitul global cu cheltuielile facute pt reabilitarea termica a locuintelor. Nu am raspuns pt ca nu am avut timp sa verific daca mai este in vigoare, stiu ca pt anul trecut era.

Mergi la inceput

nu mai este... era numai dupa campania electorala dar era vorba despre imbunatatiri in locuinta. La mine s-au dedus din masa impozabila cheltuielile cu geamurile termopan... dar nu din impozit... nu te ajuta cu mare lucru... am platit 8000000 lei geamurile si am cam 500000 de luat de la ei... cine stie cand... anul asta nu mai e valabila ordonanta.

Mergi la inceput

STIRE DE ULTIMA ORA, AM VORIT CU TATAL MEU CARE ESTE LA CURENT CU TOATE: 15.000.000 LEI VECHIAJUTOR PE ACHIZITIONAREA UNEI CENTRALE TERMICE PT CEI CU VENITURI MICI. ANUL TRECUT A FOST MAI PUTIN. NU STIU INCA CE ACTE TREBUIE SI UNDE DEPUSE. MA INTERESEZ. SCUZE PT DEZINFORMAREA DE IERI... AM AFLAT ACUM SI M-AM GANDIT SA-TI SCRIU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

http://www.centrale-termice.ro/index.php?option=content&task=view&id=47&Itemid=42

Gasesti aici ordonanta de urgenta. ma intereseaza si pe mine subiectul. Ai mai aflat ceva?
SDe vb despre o Directie teritoriala a muncii si soliodaritatii sociale

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumitan@k.ro spune:

nu am aflat mai nimic ,va multumesc ca nu m-ati lasat balta ,cind ma duc sa intreb pe la birouri se uita toate cucoanele alea la mine de parca as vorbi despre extraterestri poate mai aflati voi amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

toate informatiile si actele perntru dosar le gasesti in ordonanta, fa o copie la imprimanta, dosarul si il depui la Directia teritoriala a muncii si solidaritatii sociale. din Suceava. Primesti un cupon .. cu care iti iei centrala. Cam asta e. Da-le in cap cu legea. Succes

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput