quote:
Originally posted by unboticutz
eu chiar nu inteleg ce cauta autojurnalul in dilema; de multe ori ma uimeste limbajul deplasat si parca-mi vine sa verific daca am cumparat dilema sau altceva..
intalnesc si eu articole pe care cu regret nu le pot ingurgita dar majoritatea nu sunt inchistate; eu o citesc cu multa placere. am fost placut surprinsa de nenumarate ori de diversitatea temelor abordate, de ideile remarcabile expuse si de frumusetea limbajului folosit. o floare distinsa printre multele balarii jurnalistice..
si la Suceava se citeste cu multa placere Dilema veche... noi avem un adevarat ritual, in fiecare simbata dimineata avem intilnire cu doamna de la chioscul Rodipet !
Bineinteles ca fiecare dintre noi avem preferinte personale, chiar si in familia mea unele pagini, unele articole, unii autori sint mai aproape de sufletul nostru in comparatie cu altii. Asa e si normal.
Eu citesc pe nerasuflate si cu incintare "Cu ochii in 3,14", si apoi, nu neaparat intr-o ordine anume, Turcescu, Lucian Mindruta, ALª, Iaromira Popovici, Cioroianu si, mai nou, ma uimeste autojurnalul lui Istodor - nu ca i-as aproba limbajul, dar ca exercitiu de stil mi se pare cel putin original !
O seara linistita tuturor, o saptamina insorita si multe Dileme vechi de citit de-acum incolo !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."