dilema veche?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

eu chiar nu inteleg ce cauta autojurnalul in dilema; de multe ori ma uimeste limbajul deplasat si parca-mi vine sa verific daca am cumparat dilema sau altceva..
intalnesc si eu articole pe care cu regret nu le pot ingurgita dar majoritatea nu sunt inchistate; eu o citesc cu multa placere. am fost placut surprinsa de nenumarate ori de diversitatea temelor abordate, de ideile remarcabile expuse si de frumusetea limbajului folosit. o floare distinsa printre multele balarii jurnalistice..

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

si la Suceava se citeste cu multa placere Dilema veche... noi avem un adevarat ritual, in fiecare simbata dimineata avem intilnire cu doamna de la chioscul Rodipet !
Bineinteles ca fiecare dintre noi avem preferinte personale, chiar si in familia mea unele pagini, unele articole, unii autori sint mai aproape de sufletul nostru in comparatie cu altii. Asa e si normal.
Eu citesc pe nerasuflate si cu incintare "Cu ochii in 3,14", si apoi, nu neaparat intr-o ordine anume, Turcescu, Lucian Mindruta, ALª, Iaromira Popovici, Cioroianu si, mai nou, ma uimeste autojurnalul lui Istodor - nu ca i-as aproba limbajul, dar ca exercitiu de stil mi se pare cel putin original !

O seara linistita tuturor, o saptamina insorita si multe Dileme vechi de citit de-acum incolo !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput