cum se face frisca?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Eseea, Dorna rosie este lichida, asa e. Dar sa nu faci exces de zel la batut, ca poti obtine... unt. Cum vezi ca s-a intarit, gata, te opresti.
Mercic pentru aprecieri
Joker, ai in mare parte dreptate. Frisca de obicei se obtine din smintina de la 30% grasime in sus.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Osna, ai dreptate, Hulala este frisca vegetala

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Eu raman la ce vegetala ,adica Hulala fiindca Dorna rosie sau verde mie nu mi s-a batut si m-am enervat atat de tare ca am aruncat-o .
Si am ceva experienta la prajituri si bucatarie in general asa ca...
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Offfff...revin...l-am trimis pe sot sa cumpere si mi-a luat LaDorna rosie, dar nu scrie pe ea ca ar fi dulce sau pt frisca..sunt cutii la 200g..si are 22% grasime...probabil ca nu e ce trebuia, nu?? Balbina ziceai ca asta rosie are 32%?? El a zis ca nu a vazut alta de la Dorna..parca vad ca nu e buna..si mi-a mai luat si 4 cutii!! Cred ca trebuie sa ma duc eu personal. Cea HUlala cum e? LICHIDA? Ca am luat si de asta odata dar la tub, deci pt ornat...

Scuze daca par batuta in cap dar chiar nu ma pricep..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

essea incearca sa bati numai o cana din toata cutia.eu acuma sunt la cateva mii de km si nu stiu exact cat scria pe cutie.si da trebuie sa fie lichida.

apoi daca s-a batut butin se bate si partea mare.si nu risti sa strici prea multa.

spor la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ce folosesc eu aici in germania parca tot 20% grasime are.si se bate excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Multumesc fetelor. Pana la urma am luat Hulala si a iesit f bine.

Mergi la inceput