Bebelusi de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Laura multumim pt informatiile despre Isa..o pupam si pe ea si pe ingerasii ei si-i tinem pumnii lui Stefanel..
In legatura cu vaccinurile de 6 luni, sunt 2 vaccinuri si doua intepaturi..in fiecare picior cate una...
Nicoleta

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nicoleta, multumesc pentru raspuns! Au ce plange mititeii ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Buna fetele!

Am o intrebare la cele care ati facut vaccinul de 6 luni: ii inteapa de doua ori? Ca trebuie sa merg si eu cu ai mei saptamna urmatoare si am vazut in carnetelul de vaccinari ca se fac doua injectabile.

Pe noi o singura data ne-a injectat, au fost 2 doze intr-una singura

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin
In legatura cu vaccinurile de 6 luni, sunt 2 vaccinuri si doua intepaturi..in fiecare picior cate una...

Cred ca depinde de vaccin, e adevarat ca noi l-am cumparat

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Multumi mult fetelor , intr-adevar are un automobil clasa A

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Va doresc o duminika plakuta alaturi de cei dragi si pofta buna

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Buna fetele!

Am o intrebare la cele care ati facut vaccinul de 6 luni: ii inteapa de doua ori? Ca trebuie sa merg si eu cu ai mei saptamna urmatoare si am vazut in carnetelul de vaccinari ca se fac doua injectabile.

Kasi, bine ai revenit, cuscra! Imi era dor de tine. Ce face dulceata mea de nora?

M-a sunat Isabella dimineata. Pleaca astazi spre Bucuresti, luni o interneaza cu Stefanel si marti, miercuri cel tarziu il opereaza. Am sa o mai sun si va tin la curent cu evolutia puiutului.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Nasol daca sunt doua intepaturi.Sper sa nu... TREBUIE SA FACEM SI NOI ZILELE VIITOARE! Mi-e groaza!
DUlceata ta de nora s-a facut o smechera si o profitoare. Deh,ce sa-i ceri! O sa pun azi poze noi, cam compromitatoare, ce-i drept, dar frumoase!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Albinutzza..si eu am cumparat vaccinurile, la recomandarea dr pediatru, si am luat Engerix si Pentact Hib...doua diferite... dar posibil sa fie si ambele doze intr-un vaccin...ca-s o gramada ..
Intrebare: voi faceti vaccinurile acasa (contra cost) sau mergeti la dr de familie? si daca e ultima varianta, pt cine a facut vacc de 6 luni..ce vaccin se foloseste la dr de familie?
NIcoleta

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

vizionat bondarel, frumos foc si f elastic...hehehe...sa traiasca!

Dede, daca ai citit jurnalul lui Bridget Jones( ambele), vei fi dezamagita de Olivia Joules. cit despre Codul lui Da Vinci, e o carte bine scrisa, bine gindita, dar e doar fictiune si mi se pare ca se supra-liciteaza pe tema ei.si Ingeri si demoni e buna. ce va recomand cu caldura e Joanne Harris, daca s-a tradus in romaneste- a scris Chocolat( dupa care s-a facut filmul cu Juliette Binouche si Johnny Depp, cartea e putin diferita si bine scrisa) si inca citeva, bunicele toate, mie mi-a placut cel mai mult "Five quarters to the orange" ( in finlandeza am citit-o, au tradus-o ca "parfum de portocale",nici vorba de 5 sferturi de portocala, deci si romanii o pot traduce altfel).e f misto. la fel "nisipuri sarate" si "holy fools".
eu deocamdata mi-am cumparat vreo 5-6 volume de poezie de la Pitesti( am mania de a cumpara versuri scrise de ilustri necunoscuti, in speranta ca am vreo revelatie; de altfel asa am descoperit optzecistii si m-am indragostit de Cartarescu si de Simona Popescu inainte de a fi asa mari hituri si le-am citit de la primele incercari stingace pina la best-seller). in paralel recitesc- o sa rideti de mine- "Mary Poppins se intoarce" si ii citesc si lui Veve din ea, desi pare a o plictisi destul de tare.
am vazut o multime de carti bune in Ro si sunt ieftine, va invidiez pt asta.
si fiindca se vorbea de Coelho, am citit acum 5-6 ani "Veronica se hotaraste sa moara" si mi-a placut, am recitit-o cind am vazut Ljubliana, fiindca e misto sa recunosti locurile despre care se povesteste intr-o carte( la fel si cu cartile lui Dan Brown, cu Parisul si Vaticanul, Roma...). apoi a venit valul de carti traduse si am citit si nu am fost prea impresionata, chiar am avut bunavointa de a le citi pe toate, mai putin cea cu razboinicul luminii care m-a scos din pepeni. mi se pare "over-rated" si inca rau de tot...
e...dar timp sa fie, ca s-au scris multe carti bune...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Bine ai revenit Nicoleta! E un scump Vlad si a crescut asa maaaare de cand nu l-am mai vazut !

Daria a zis un "TATA" clar si raspicat pe 16 ianuarie....la 6 luni si 3 zile !
De mama inca nu stie, dar ii tot da inainte cu "PISA"....de unde o fi stiind de pisica .....habar n-am ca n-a vazut in viata ei!!! Poate doar la Animal Planet (ca-i fan).......da' in general aia arata pise mai mari asa....un leu , un tigru......

Intrebati de bebedoi.....eu m-as incumeta mai la vara incolo, dar sa vedem cum rezolvam cu casa (stam intr-o garsoniera) ca daca nu ne mutam la 3 camere nu ma risc!
Si-asa ma calc cu sotul pe bataturi acum (cand o sa inceapa si Daria sa mearga cred ca ma mut cu umblatul pe pereti ca musca...ca sa avem mai mult loc ) Da' poate ne ajuta Dumnenezeu sa imi realizez si eu visul!Bine inteles prin munca multa ca altfel....stiti cum se zice.."Dumnezeu iti da, dar nu-ti pune si-n traista!

In rest suntem bine sanatosi.Daria mananca mai mult acum (cam 170ml lapte si 170-200gr cereale, piure de legume, fructe etc).

De citit va citesc aproape zilnic cateva minutele, dar de scris mai rar ca la cata treaba am si cu bebe si cu munca ....e mai greu!

Va pupicim

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput