Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
ver@ spune:
pt Isabel.Ea accepta medicamente(siropurile) usor?De fapt de ce intreb Fata voastra e un angelito
(Eu l-am scapat pe Vladutz cu Homeogene9 de rosu in gatuletz.)
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
uki spune:
Buna seara domniile voastre!
sper ca sunteti bine!
noi in weekend am fost la muntic, la Cheia, si am urcat mai sus la Muntele Rosu! din cauza ca mama n-a vrut sa vine, am luat-o pe Mariuca si am stat full time cu ea...
a fost zapada mare si un vantos frate, valeu, te zbura, pe Maria o pusesem sa-i fac o poza si a cazut lata, asa vant batea
dar ne-a placut ca ne-am dat cu sania, partie mare si libera, nu prea multi "nebuni" au reusit sa urce portiunea de drum de la Cheia la Rosu...in cabana destul de cald insa asa paturi pline de praf (cred ca nu le-au mai schimbat de cand mergeam eu in liceu)
atat m-a deranjat... ca se dadea mare cabana renovata, dar doar fatada...
in rest, soare, sa tot stai, papa bun, vinache fin..., a fost frumusel.am zis sa nu ratam acum, ca cine stie cand mai am timp...
ca v-am zis, de la 1 feb, gata cu trandaveala...
vreau sa mai cotizez si eu cel putin cateva luni,la stat, si apoi sa mai prestam un mic bebe drag (sper sa mai vreau pana atunci)
ok, m-am lungit dar sa ma iertati!
carmen77 spune:
Top si eu pe aici ... am zis ca am sa intru mai rar ca nu mai am timpul de pana acu 2 saptamani ...
Adriana, cu tine vreau sa incep, sa iti spun ca ai 2 copii superbi , ti-am mai zis eu mai demult ca is cei mai frumosi fratiori ce i-am vazut eu. Si sa te felicit pentru noua sarcina ... sa stii ca esti curajoasa . Eu inca ma gandesc/oscilez daca sa il mai fac pe al doilea, si sunt constienta ca daca nu mai hotarasc in anul urmator .. probabil ca o sa ma las pagubasa, ca nu imi plac diferentele mari intre copii, intre mine si sora mea sunt 12 ani diferenta si nu prea am comunicat niciodata.
Paula, rabdare si tutun, cum se zice ... mai putin cu tutunul, trece repede si perioada asta cu colicii si apoi o sa vina cea mai faina perioada ... aia de la 4 la 8-9 luni, cand incepe sa mearga de-s busilea si tre sa fii cu ochii pe el ca pe butelie . Pentru colici, la noi mergea ff bine Espumisan, echivalentul lui Sab Simplex. Si Bonnisan. Parca ii dadeam la un biberon Bonnisan si la altul Espumisan.
Alexandra, despre pisica, eu vroiam sa iti sugerez sa adopti mai bine una ... faci si o fapta buna ... si o iei si gratis. Sa stii ca eu am pisica (care am lasat-o in Romania si vreau sa o iau acuma la primavara cand mergem in Ro), a mea e siameza, dar ... ce vroiam sa iti spun e ca eu sunt o mare iubitoare de pisici, si ca am multi prieteni cu pisici, si ca cele de rasa nu au nimic in plus ... cel putin dpdv al inteligentei, fata de maidaneze. Singura chestie misto la a mea siameza e ca are ochi albastri , dar in rest ... e o pisica ... obisnuita. Ca rase ... stai sa ma gandesc ce sa iti recomand. Pisici f prietenoase sunt American Shorthair, dar ... arata ca orice pisica , apoi birmanezele, dar ai grija ... sunt ff frumoase, dar cam lasa par. Daca mai vrei sfaturi, despre ingrijire ... sau orice altceva, intreaba-ma ... eu mi-am crescut pisica, ca si pe propriul copil, cand am primit-o (cadou la 18 ani de la sotior), pisica nici nu stia sa pape singura, am hranit-o cu seringa vreo luna de zile ... ca sa vezi ce nebuna is .
Na ca scriu rar dar cand scriu nu ma mai opresc .
V-am pe toate.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
carmen77 spune:
Uite aici un link despre rase ... iti descrie fiecare rasa si iti da si poze. http://www.breedlist.com/breed.html
Carmen
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
super mami spune:
Carmen...ce dragut. Hi hi vorbim despre pisicute....Cu adoptia o sa ma gandesc. Vreau o pisi mica (in primul rand)....si pt Isabel si pt noi. Noi am mai avut doar caini. Nu am experienta cu pisicutele.Hai sa va povestesc ceva: cand am terminat liceul am dat la med veterinara. Eram indragostita de animale. Am intrat dar dupa un an am dat la drept (ai mei pocneau zilnic " stai cu mana in fundul vacii....cum e posibil ?".
In plus ma duceau sapatmanal pe la tribunale sa admir avocatii in toata splendoarea lor
Ei bine, ca o mare iubitoarede animalute....strangeam toate amaratele pe care le gaseam pe strazi.
Printre ele un motanel gri...superb si ca o biluta albastra.
L-au placut si ai mei, a fost adoptat rapid de tot familionul (care nu-mi impartasea pe vremea aceea marea pasiune).
Intr-o noapte am plecat intr-un club cu prietenii iar pe la 3 am suna mama ca nu gaseste motanicul. Venim cu totii la mine si da-i si cauta mata cat o palma.
Pe la 7 dim ne uitam si pe geam jos (mai jos cu 4 et) si acolo era saracutul.
Mama s-a uitat la tele pana tarziu, s-a trezit si a apucat-o vrednicia...a scuturat patuta cu care se invelise si pisicuta era acolo. N-a stiut nimc, a fost un acident.
Dupa care a mai adus sora mea o pisi (rea si batrana actualmente ...pisica zic ). Dar eu aveam deja un catel...asa ca mata era enervanta Sorry ca v-am povestit ce a patit motanicul...au trecut vreo 15 ani asa ca....nu va suparati. Sper ca nu va stric ziua RevinAlexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
http://www.petpublishing.com/catkit/breeds/exotic.shtml
uite ce caraghiaosa e asta Eu as fi vrut "british shorthair"....in situl asta e normala, dar am vazut una tigrata....dulcica tareeeeee.
Mai tineti minte o reclama la papa de miau? A fost si un concurs aici ...se cautau pisici frumoase pt reclama respectiva. O pisica tigrata si frumoasa tare.
BTW am vazut pe net o litiera (asa ce numeste in rom, nu) cu baterie. Ce face domne ? La ce-i trebuie baterie? Ai idee?Isabel e mai bine...dar nu f bine inca. Ne descurcam.
Stam in casa, nu are voie sa iasa...normal.
Cred ca masa din living o tin de zestre ....nici nu se misca de pe ea. Totul e in jurul ei...iubire mare.Mai scrieti si voi ca spun deja poveti horror pe aici....acum imi pare rau ca am povestit de motanel. Scuze !!!!!!!Alexandra si Isabelita Isabel
Yael spune:
Buna si fetele....
Mai scriem si noi... Maine Junior face 9 luni... Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul.. cat de repede cresc... si noi... mai invers.. Ma credeti sau nu, insa tb. sa ma vopsesc... Firele albe sunt in toi... Este greu... Insa suntem FOARTE FERICITI si ne bucuram, traim, fiecare clipa (atat cat putem..) alaturi de ei... Sanatosi sa fim...
Yael a crescut, vorbeste surprinzator de bine... fraze.. Ne intelegem super cu ea... O mai rupe si-n romana... Insa de inteles intelege... Acum a inceput, vrea.. sa se spele singurica, sa se imbrace, incalte singura... Si reuseste destul de bine... Insa de pampers tot n-am scapat, pt. ca nu vrea... Mai asteptam... Deseneaza frumos... stie sa faca soarele... marea... casa (+ fumul care iese).. 'miau-miau'... La inceput ii faceam eu capul iar ea punea ochisorii.. gurita.. urechile.. etc. Cam atat, ca apoi o laud prea mult... Ii mai ies acum niste maselute, ultimele... pt. 2 anisori...
De Nardi ce sa va zic... Creste, are si el 8 dintisori deja.. E lipicios... Si asteptam ca de luna viitoare s-o ia din loc, cel putin asa a fost cu Yael..
Noi suntem binisor... Eu tot incerc sa-mi revin la greutatea initiala de MACAR 64kg (acum am 68.5Kg... daca va mai aduceti aminte, eu am luat 30kg. in timpul sarcinii, sarcinilor... 30 cu yael, 30 cu nardi..!)... Am tinut, tin.. tot felul de diete, ultima fiind South Beach Diet care mi se pare super... Problema mea sunt dulciurile...
Am pus si pozici, cu voi ce ma mai tin sa pun poze pe internet.. ca altfel.... La 'Favorite Members' gasiti linkul si cu celelalte poze, iar ultimele, yaelclara00_1nardigabriel si albumul 'Sarbatorim 2 anisori!!!', ultimul de fapt, sunt si poze cu cadourile, torturile lui Yael.. poze de la gradinita... Timp si chef sa aveti! Si.. La penultimul album '6 Luni Nardi + 1an & 11 luni Yael' sunt si poze din SuperLand Park, aici in Israel.. A fost super... Si ca tot veni vorba, vrem ca in toamna sa mergem in DisneyLand Paris! De abea asteptam...
Incerc sa inchei acum, va pupic si sa aveti grija de voi si copilasi! A!!! Adriana, sa stii ca si eu ma gandesc la bb3, insa mai astept... Ideal ar fi ca atunci cand Yael va intra in clasa I ... .. bb3 sa aiba un anisor.. ca sa fie mai liniste in casa... Deci mai astept vreo 3-4 ani sa zic... Insa s-ar putea sa-l adopt.. sa vedem.. Ce ne-o scoate D-zeu in cale... Mi-as dori mult...
Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 2 luni -24Nov.'03) & Nardi (9 luni -01May'05)
Poze cu noi ;-))
Ven spune:
Buna dimineata!
Alexandra, m-am uitat si eu pe linkul de la Carmen. Desi nu sunt mare fan pisici (noi iubim catzeii ), m-am uitat la toate rasele. Cel mai tare imi place www.breedlist.com/chartreux-breeders.html" target="_blank">Chartreux. E superba!
Noi suntem binisor, Markus e din ce in ce mai rau, luam bataie la greu, se tavaleste pe jos si face istericale mari cand nu obtine ce vrea........ce mai, e un mic terorist......
Eu sunt obosita, am si ceva pb. cu fierea cred, am slabit 3 kg in 2 sapt., mi-e greata de la orice mananc, si nu mai apuc sa ajung la un dr.......
In plus, renovam parterul si va imaginati ce santier am jos, toata mizeria se cara sus, si tot asa...
Drept pentru care cred ca sambata mergem la ai mei la Intorsura si il ducem pe Markus acolo, pentru 1 sapt. sau 2 (depinde cat rezistam!). Pentru ca sapt. viitoare, cand am vacanta (teoretic!), trebuie sa merg in fiecare zi, de luni pana sambata la un curs intre orele 8-15!
Cam asta ar fi cu noi.
Ah, am uitat! VREAU VARA! NU MAI POOOOOOOOOT!
Venera , mama lui Markus: -> ->
Ven spune:
Acum am vazut mesajul lui Isabella
Mai, Yael e deja o domnisoara super draguta si cocheta, imi place cum ii sta cu parul asa lungutz Poza asta e super!
Iar Nardi va da gata multe gagici cu ochisorii aia albastri
Peisajele alea cu nori sunt super! Vreau si eu in 15 ianuarie sa fie asa ca la voi, fara pic de zapada si ger.... Apropos, cam cate grade sunt pe acolo, Isabella?
Gata, ma duc la scoala sa inchei medii
Va pupam!
Venera , mama lui Markus: -> ->
adriana spune:
quote:
Adriana, sa stii ca si eu ma gandesc la bb3, insa mai astept... Ideal ar fi ca atunci cand Yael va intra in clasa I ... .. bb3 sa aiba un anisor.. ca sa fie mai liniste in casa... Deci mai astept vreo 3-4 ani sa zic... Insa s-ar putea sa-l adopt.. sa vedem.. Ce ne-o scoate D-zeu in cale... Mi-as dori mult...
Iasabella, sa stii ca ccc... Carmen are dreptate, cu cat lasi timpul sa treaca cu atat e mai greu pentru tine s-o iei iar de la capat. Dar oricum, tu esti mama curajoasa, avand in vedere diferenta intre Yael si Nardi.
Am vazut mini-bucatarioara lui Yael si am ramas cu ochii la ea.. e superrr.. e la voi acasa, sau la gradi? M-ar tenta si pe mine una pentru Olguta, dar la mine acasa n-am loc..
Carmen, , multu de complimente, dar toti copii asa mici sunt mumosi, mie asa mi se par, eu oricum sun indragostita de bebei mici, ma apuca plansul cand ii vad, mi se par niste fiinte adorabile.. pana mai cresc si incep cu istericalele, cu ..
Va pup si... la mai multi copii