Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
super mami spune:
Wowww ce plictisita sunt....am cistita si stau in casa....am un chef de plimbari....
Am vazut un catralion de filme in doua zile, bunute e adevarat.
Valeria spor la cumparaturi. Imi amintesc cand l-am anuntat pe tati ca o sa avem un bebe mic, am cumparat niste botosei roz...ma gandeam ca poarta noroc si e fetita
Abia astept vara sa trecem la rochite
N-am ce sa va povestesc...totul normal...nimic nou.
Ma tot gandesc la casa, cand ne intoacem din vacanta incepem treaba. Facem baia, zugravim, termin camera Isabelitei...as face mai multe schimbari dar nu stiu daca o sa rezist in dezastru prea mult timp. Vedem. Deocamdata caut si ma informez...am un milion de idei.Sanatate copilasilor bolnaviori. Cate un pupic pe frunte pentru fiecare.
Numai bine tuturor, noapte buna. Sa visati cu ingerasii.
Alexandra si Isabelita Isabel
ciuf spune:
Azi fusei si facui testele. Pana maine dim. aflu rezultatele. Ca daca nu imi iese testul de glucoza bine, ma pune sa-l fac pe ala de patru ore de cred ca as innebuni sa stau in cabinetul ala atata timp. Mi se paru azi o vesnicie ora aia.
Pe Luk Muk il lasai la prietena mea. Fusei un pic cam cu inima indoita ca de azi-noapte e tare mucos si nu vroiam sa dea raceala si la ceilalti doi copii. Dar pana la urma insista ea sa-l aduc. Ca altfel il caram dupa mine.
Si cand venii sa-l iau ma astepta la geam plans. Tot cerea ca vrea acasa. E prima data cand l-am lasat la cineva.
Ah, sa va mai povestesc din aventurile lui Lukoscovici.
Am dormit azi-noapte groaznic de prost.
Deci de la 12:30 pana la 4 nu am dormit pe motiv ca fiu-meu e un mucos si se ineca cu mucii. Si daca nu putea respira pe nas, atunci isi folosea gura. Si l-a apucat ragusitul de la atata respirat pe gura. Tusea.
De dim. vine sotul la noi, el a dormit in alta camera, si hai sa dea drumul la umidificator ca era aerul tare uscat si poate de-aia si Luca ragusise.
Revine la noi peste 10 min. "Ce miroase?" Umidificatorul era sub nasul meu. Eu parca am simtit un miros ciudatel, dar cum aveam si nasul infundat, nu am stat sa analizez mirosul.
El: "Nuuuuuuu, nu se poate. Miroase a pipi". Dar de unde naiba pipi in umidificator???
Si uite ca imi revenii memoria.
Ieri fiu-meu si-a dat singurel scutecul jos si a facut pipi in apa din baza umidificatorului. Ca doar ce l-a invatat ta-so sa faca pipi din picioare la WC. Si il amuza cand aude pishu in apa.
Eu cand am intrat in camera, am vazut ca a dat recipientul jos si ca in baza era un pic apa galbena, dar nu m-ar fi dus mintea asa departe.
Asta ca sa vedeti ce dezastru e la noi in casa.
Pup, ma duc la masa
Ciuf (28+) si Luca
ghizela spune:
Valeria, buna faza cu umidificatorul!Sanatate lui Luk Muk!Sa va treaca raceala repede!
super mami cum de te-ai pricopsit cu cistita? Tare imi e ca umbli cu buricul gol! Ce ne mai spui de carliontata? Pune si tu mai multe poze si cu voi, sa vad cu cine seamana asa frumoasa?
ver@, ce face gatutul lui Vladut? E mai bine?
uki, e o scumpa Mariuca in parc la joaca, asa imbujorata si curajoasa pe toboganul ala mare!
Noi avem de raportat un lucru ff important: de vreo saptamana Luca face la olita!Nici macar nu trebuie sa-l intreb, isi da pantalonii jos singur, se aseaza, face si ma cheama daca sunt in alta camera si imi intinde olita cu grija sa o spal. Ii mai pun doar noaptea dar de 5 zile nu mai face nici noaptea deci suntem la acelasi pampers care e curat, curat.Uraaaa!
Mi-am amintit ca am niste poze super pe care nu le-am aratat, in albumul VACANTA IN ITALIA. Va invit sa le vedeti!
http://community.webshots.com/user/GHIZELA103
GHIZELA, LEO, LUCA
Ven spune:
'neata!
Noi avem vesti nu foarte grozave. Alaltaieri seara Markus s-a ars pe fata
Am aprins un betisor din ala parfumat, si a trebuit musai sa-i dau si lui sa-l tina putin in mana, ca e fascinat de tot ce inseamna foc..... Si nu stiu cum naiba a facut, ca si-a fat cu el pe la ochi. Cand a simtit ca-l arde, si-a dus mana la ochi, si a inceput sa se frece, si isi indesa chestia aia care ardea si mai tare in ochi Am crezut ca fac infarct! No, si apoi plansete si urlete.... L-am dat cu Kanamicina sulfat, s-a mai calmat. L-am studiat bine, in ochi nu s-a atins, din instinct a inchis ochiul. Doamne-ti multzam!
A doua zi (ieri) am fost cu ela la dr. E ok, ii mai punem 2-3 zile unguent si ..... ne rugam sa nu ramana semne prea mari.... Are la ochiul drept - pe pleoapa, sub ochi si pe nas, chiar langa ochi....
Cam asta e cu noi. Fug ca s-a trezit.
Venera , mama lui Markus: -> ->
paula2003 spune:
Nu mai fiti asa de triste cu copii vostri ca nu mai dati jos pemparsul...sau .....eu ce sa mai spun de Alexa. Ea nici acum nu poate vorbi bine si sa spuna ce vrea si ne intelegem ....noroc ca spune fara sunet si asa pricep ce vrea. Hai nu ma faceti sa fiu trista ca nu are sens, fruntea sus si nu incercati sa ii fortati sa faca ceva. Aveti mai multa rabdare si intelegere cu ei.
Paula cu Paul & Alexandra
ver@ spune:
Ven...off...mititelul.
Mare grija trebuie sa avem cu neastamparatii astia micuti
Prea usor le facem poftele.
Era si Vladutz sa o pateasca.Dar altfel.Cum acu' cateva zile au oprit curentul vreo ora(21:00-22:00) am aprins cateva lumanarele din acelea care stau singure pe masa.Toate bune si frumoase,el era f tentat sa le stinga dar i-am spus ca nu are voie ca ramanem pe intuneric.Bun,a inteles.Dar a doua zi cand era lumina a vrut sa ii aprind lumanarea si cum mama (eu) ii face toate poftele sufla in ea sa o stinga.O data,de doua ori...si a treia oara a suflat f aproape de lumanare ca i-a sarit ceara pe fatza dar culmea nu a patzit nimik.O fi fost in strat f subtire,ca el cum a simtit s-a si sters...Dar a plaaaaans
Vladutz e ragusit!Gatul putzin rosu.Sper sa fie bune Homeogene9 astea...Offf
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
ver@ spune:
Supermami,chiar,cum reusisi sa faci cistita.Nasol.In liceu faceam f des.da' umblam cam dezbracata
Ghizela frumoase poze la flacaii tai.Cred ca le-a placut tare mult in parcurile de distractie.
Ciuf cred ca miroseeeea in camera
Da Luca cum a reusit sa racesca mititelul
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
adameasca spune:
Ver@, e bun Homeogene ptr gat putin roshu. Io i-am dat chiar si Oropivalone si a fost ok. Pup.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
super mami spune:
Ven...m-am albit cand am citit. Bine ca nu a intrat in ochisori.
Doamne ce grav putea sa fie. V-a ajutat Doamne Doamne.
Un pupic pe bubita sa se faca bine repede si fara semne.
Offfffff.
Paula...eu sunt optimismul intruchipat in ale olitelor...vecin cu nesimtirea parca....iar Isabel pare la fel de interesata de subiect ca si mami ei.
Ce mai faceti voi patruuuu?
Ghizela...bravoooooo. E baiat mare deja. Copil destept !
Valeria....nu-ti poti imagina cat am ras....si Isa cu mine de rasul meu
Ce idei ii trec prin capsorul blond.
Ce o sa mai radem cand or fi doua capsoare blonde....
Eu cistita nu stiu cum am facut. N-am mai patit-o din liceu. Cred ca de la picioare goale mi se trage.
Nu stiu, dar deja mi-e mai bine.
Azi dimineata am plecat ca doua cucuiete la plimbare. Am fost intr-un centru comercial sa facem niste cumparaturi mici.
Asa de frumos se poarta cand suntem doar noi, ii place tare mult. Ne uitam la toate minunile, povestim....m-am relaxat si eu.
Am cumaparat si carti cu povesti, abia astept sa le citim in seara asta. Nici eu nu le stiu pe toate.
Iar pe drum e tare dulce. Ma pune sa semnalizez, sa pun muzica....stie tot ce facem in masina. Participa la tot.
A fost tare frumos....mmmm.Mai nou nu mai lasa pe nimeni sa-i puna mana pe par. Toti care se mataiau la ea pe strada sau in magazin...hopa si mana pe capsor sa-i admire zulufii.
Acum cum o atinge vreunul "aaaauuuuu ma doareeee"...in gura super mare, normal.
Hi hi, e haioasa.Ma duc sa pap ceva.
Pupici.Alexandra si Isabelita Isabel
Zeeva spune:
Buna la toata lumea, burtici, bebici, copilasi, mamici,
Pupici la copilasii bolanviori sa se refaca repede si bine.
Ven, stiu ca in RO e ceva preparat de gen Plafar, deci naturist, care reface perfect locul cu arsura. Asta ca sa nu fie nici un semn. Oricum, el e micut si nu prea sunt sanse sa aiba semn vizibil cand e mare. Ciuf, stiu cum trebuie sa fie bietul bietul Luca cu nasul, caci si Maia are aceeasi problema. Iarna asta am fost totusi norocosi, nu a prea avut muci. Super faza cu umidificatorul. Data viitoare invata-l sa toarne parfum! Cand trebuie sa nasti ? Vera pupici la Vladut al tau, - vorbaretul grupei, da' daca are gatul rosu si nu da semne de temperatura si durere probabil ca e deja pe trecutelea infectia. Ghizela, baietii tai sunt de revista si tare jucausi. Cum se inteleg? Fetele mele se joaca destul impreuna desi Maia e cam rasfatata si vrea totul pentru ea. Ce diferenta de varsta e intre ei? Ileana ce face burtica? Paula ai foarte, foarte mare dreptate. Tu esti o mamica puternica si curajoasa care merita toate laudele. Cum stai cu odihna si refacerea? Te ajuta cineva? Uki bafta mare la tranzitia spre munca de la jobul de mama full-time. mariuca va fi bine, nu-ti face griji. Boeru sa ne mai povestesti de baiatul tau cand ai timp. I-ai tuns pletele? Super mami pataniile tale culinare sunt atat de delicioase ca supliniesc pe deplin mancarea. Pupici la frumoasa ta. E super in costumul de baiat.
Ce mai faca alti nazdravani?
Zeeva
http://community.webshots.com/user/lmureseanu