Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sympa, wow, ce veste. Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina usoara si fara probleme!
felicitari!
Ai grija la greutati si sa nu te obosesti prea tare, pana treci si tu de faza critica.
Pup.
Vikinga, ce fain suna distractia ta. Cred ca ti-a prins bine. Dar asa in sufletelul tau nu ai stat cu grija lui Aldito? Ca daca sotul nu se descurca?
Vera, cand primesti rezultatul la analiza?

Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

SYMPA FELICITARI!!!! Sarcina usoara! Cit ma bucur pt tine!Ciuf am fost lesinata de dor....si grija am avut in prima zi, ca apoi m-a convins sotzu' ca e totul ok:) Iti dai seama ca at cind am intrat in primul magazin de suveniruri direct la jucarii m-am dus si aveam asa o fatza timpa prin rafturile alea Offff mamele astea dom'leVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mariana, FELICITARI!
Sa fie bine de data asta, si sa ii faci un fratior/surioara sanatos/oasa lui Andreea.
Poate ne intalnim odata sa se mai joace copiii .

Despre noi ... vesti nu asa bune, Matei mi-a facut pneumonie si otita ... am stat noaptea dintre vineri spre sambata la urgente ... sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi aici la urgente! M-au tinut cu un copil cu febra 40.3 ... 6 ore in sala de asteptare! Sunt super suparata .... dar ma rog ... asta e! Acum ia antibiotic 10 zile si sper sa fie bine ... asta seara iar mi-am facut nervi ca trebuia sa merg la control la doctorita de familie (pe care cred ca am sa o schimb), si am stat 2 ore .... si nici macar nu ne-a primit! . Ma rog ... nu ma mai plang ... cum s-ar zice ... mi-am cautat-o cu mana mea ...

V-am ca Matei trage de mine sa coloram .. si trebuie sa ma conformez .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Felicitari Sympa, sarcina usoara si sa fiti sanatosi!
Ganduri bune si felicitari Adriana esti o mamicuta grozava, cred ca "iezii cei mari" abia il asteapa pe cel mic.
Sper ca toate "burticutele" sunt bine.
Eu am fost extrem de racita (cred ca e a cincea oara pe iarna asta si nici macar nu a fost o iarna prea grea) asa ca m-am dus la doftor. Deocamdata am de facut o tona de analize sa vedem ce probleme am daca mi-e sistemul imunitar slabit. Ma bucur insa ca fetele nu au racit asa de des.
Imi pare rau de Mateiutul tau Carmen si stiu foarte bine ce nasol e la "Urgentele canadiene". Am trecut si noi prin ele.
Pupici la toti bolnaviorii si sanatate.
Maia e mereu ca o dinamita pe tun. Si ei ii place sa scrie peste tot, dar am mutat toate culorile si vopselele in beciul casei unde am facut loc de joaca pentru fete si acolo poate sa scrie peste tot. Doarme tot mai greu ziua dar nici nu pot sa-i scot somnul de tot caci altfel adoarme devreme seara si se da tot programul peste cap. Uneori adoarme doar in masina. Nu avem mari progrese cu renuntarea la scutec, sta pe toaleta dar nu face decat rar. Tot in scutec ii da drumul. O mai las si fara dar de multe ori nu cere si face pipi peste tot. Rabdare si iar rabdare. Am inceput sa o duc cateva ore pe sapamana la program de pre-school sa fie cu altii de varsta ei. In general ii place. Miruna e prinsa cu scoala toata ziua. Seara fetele se joaca caci Maia n-o slabeste deloc pe soru-sa. Abia reusim sa facem teme.
M-am uitat la pozicile voastre noi si nu-mi vine sa cred ce mari suntem...Deja mi-e dor de perioadele cand eram bebelusi...
Succese si progrese va doresc in continuare si copii sanatosi,
Z.
Maia si Miruna http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

'Neata!!

Carmen ce nesimtire... Cum sa te lase 6 ore sa astepti???
Dragul de el.Off.Da' cum s-a intamplat sa raceasca asa?Acum e bine?I-a scazut temp?

Aveti grija,sa se faca bine cat mai repede

Zeeva asa am inceput si noi vara trecuta sa scapam de pampers.Se urca Vladutz al meu pe scaun si facea pipi de acolo..Acum rad cand imi aduc aminte,da ce nervi aveam pe atunci...

Supermami ce se aude cu bucataria??

O zi buna!

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Sympa multe multe felicitari!!! sa fie cat mai bine si usor!
(sper sa va iau si eu exemplul cat de curand, si sa nu-mi pierd din curaj...)

Carmen, pupici la Mateiutu scump, si sa se faca bine repede. nu mai pune la suflet nesimtirea doctorilor si a celor din jur...aasta e, si eu care ma gandeam ca numa' la noi se mai intampla asa

Supermami, vopsisi, gata? mie tare mult imi place rosu, si ma gandesc ca daca nu ai idei preconcepute... de ce nu? (acum, sa ai mare grija sa nu primesti vreun "taur" in vizita...hi hi hi!

Marioan, de ce vrei sa faci analize la Andreiu? ce ai cu copilu'? mai ales ca dupa cum spui, cred ca arata super bine, grasun si inalt! da-i pace!

in rest... noi suntem bine, Mariuca a stat ieri cu tataie -vitreg, si s-a descurcat bine cu ea, desi nu-i place sa stea cu copiii, insa mi-a zis ca ea este super cuminte fata de altii(se gandea la ai lui)
in afara de faptul ca a schimbat-o prea des de pampers... nimic deosebit, si sta cu ea 3 zile... ca mama are niste treaba...

dar s-a obisnuit, in sensul ca acum a acceptat ca mami si tati merg la servici, si se bucura tare cand venim. si noi la fel

abia astept sa vina caldura, sa fie ziua mai lunga sa pot merge cu ea afara cand vin eu...vreau sa fie feircita deplin.

cu munca... e bine, lejer, inca invat, lucrez si sambata... e sesiune, studenti, bla bla, i-am zis sefei ca daca nu-mi da sa fac ceva nu mai vin, si m-a "incarcat" ...eu merg de placere nu pt 5 mil ale lor... ca produce tati enough...(el de fapt nici n-a vrut sa ma lase la munca)...vreau sa mai am pe cartea de munca ceva acolo, apoi poate vine si bb2, poate ne si mutam in vara, poate imi iau si eu masina, ehe heee... planuri mari anul asta!!!

gata... m-a luat valu' trec cu calu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neataaaaa.Mariana....felicitariiiii. Ce veste minunata. O sa fie totul bine, nu te stresa. Andreea o sa fie o surioasa minunata. Ce frumos. Eu cred ca o sa fie fetita
Sa ne mai povestesti, sper sa nu mai dispari cu saptamanile acum. Nu mai ai voie, ai raport de dat.
Sarcina usoara, bebe sanatos si frumos si cuminte.
Andreea s-a facut asa de mare....ditamai domnisoara deja.
E tare scumpa....
Carmen of saracutii de voi. Multa sanatate. Sper sa scape repede si fara chin puiutul. Aveti grija de voi, rasfatati-l pe Mateiutu' mult .
Are nevoie zilele astea.
Va pupam.
Nu te enerva cu sistemul sanitar...peste tot e la fel. Si noi am stat cu copilul de un an cu 40 de grade....cateva ore bune intr-o sala de asteptare plina ochi cu piticotii bolnaviori de tot felul de viroze.
Ata este....bine ca-i doar atat si ca scapa puiutul.
Inca un pup de la noi pt iubitul meu.
Uki ma bucur ca se mai rezolvara din problemute. Spor la treaba si la mutat si la condus masina
Laura nota 10 lui tati. Sot bun si copil cuminte Ma bucur ca v-ati distrat.
Poate mai repetati
Zeeva....am ras cand mi-am imaginat cum e seara la voi...sorry. Cred ca e o harmalaie...in sensul bun
Multa sanatate. Sorry...dar nu am vopsit bucataria. In schimb am vopsit un corp cu sertare de la Isabel din camera si niste scaunase tot de-ale ei. Si mi-a ajuns.
In primul rand a dormit cu noi in camera.....ceea ce a fost cel putin groaznic. Nu suntem obisnuiti si ne-am trezit din 2 in 2 sec de frica sa nu ne urcam pe ea...sa nu punem perna pe ea...obositor de-a dreptul.
Ea a dormit bustean...eu deloc iar tati si mai putin
Asta pt ca am zis ca se elimina cine stie ce mirosuri de la vopsea... In plus se scurgea vospeaua, Isabel m-a pus sa ma scarpin pe fata si nu mi-am dat seama ca am manusa cu vopsea alba in mana si va imaginati....de-a dreptul groaznic. Imi dadea cu "parfum" pe maini si imi arata cum sa fac...ca tati dimineata.
Am zis de cateva ori ca nu poate mami dar a 'enspea oara cu ochii la scaune...am comis grozavia. Inca am vopsea pe par...in fata...nu pot sa tai. Ah si e alba !
Mai vedem cu bucataria....sa-mi treaca oboseala de dupa sertare si scaune.
Revin .Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Sympa felicitari si un bebe sanatos!!!!
Multumesc pentru sugestii.Sincer doctorita lui Andrei e la policlinica Titan si noi stateam in Dristor si mereu era draguta si venea acasa, inclusiv toate vacinurile le-am facut acasa dar acum ne-am mutat si cautam o doctorita pediatra mai aproape si de aceea am fost la dr Oros Mihaela de la Medicover(oricum eram curioasa sa vad cum il evalueaza si al medic). Si m-am hotarat sa-i fac si Varilixul si de aceia cautam o asistenta draguta mai aproape de noi.
In rest si noi tot cu pampersi dar sunt multumita ca e cuminte cand mergem in magazine rar ia ceva de pe rafturi si atunci ii spun ca are voie sa aleaga un singur produs si el imi arata un degetel si spune una , una.
Uki succes la servici, si multi pupici Mariucai.Si eu astept sa vina vara sa ma plimb seara cu el ca acum ajung foarte tarziu si doar il adorm si dimineata mai stau o ora cu el -ora noastra de rasfat si gata.
Sanatate multa lui Matei sa se faca repede bine!!!
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Sympa, felicitari si ma bucur ca voi fo colege si la gasca cealalta de bebelushi.

Eu is cam turbata ca am tensiunea asta mare din cauza sarcinii. Mi-a fost prescirs un tratament, dar nu vad nici o ameliorare. Aseara am fost la medciul de familie si aveam 17 cu 8 tensiunea, dimineata, dupa o noapte de odihna, era 15 jumate cu 8. Maaaare, prea mare pentru o sarcina asa mica. Dar sper sa fie bine, cu ajutorul lui Dzeu.

Noi am inceput sa lasam copilul fara pampershi, il punem la plimbare si la nani. Nu cere la oala, mai face pe el, il mai punem noi cand credem ca e cazul, poate avem bafta si scapam de pampershi. Ca daca ma apuc sa cumpar 2 randuri de pampershi din toamna ajungem la balamuc.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, pusei si eu poze cu zana de mine.
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Pup

Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput