FIV 56
Raspunsuri - Pagina 9
DianaM spune:
Fetelor am si eu o intrebare , cam cat costa in total FIV la Medsana ? M-a rugat o prietena care nu locuieste in tara sa ma interesez . Eu am citit mesajele voastre , am inteles ca operatiunea in sine e cam 7000RON (nu are nevoie de ICSI) , analizele daca merg facute si in alta parte per total cam pana in 20 milioane (corect ?) si tratamentul propriu-zis care depinde de la caz la caz (dar aprox in 1000 de euro se poate incadra , nu ) ? Ce alte cheltuieli mai sunt si am scapat eu din vedere ? A, pp. ca la Medsana nu se pune problema de umblat cu atentii etc. Adica ea vrea o suma cat mai completa , ca sa stie cat trebuie sa pregateasca . Daca s-au scris exact pe undeva costurile imi cer scuze, mi-a scapat .
Mersi mult , Diana .
Liana30 spune:
Buna!
indraznesc si io sa apar si sa raman aici...gata m'am hotarat fac si io FIV...nu stiu unde..nu stiu cand,cu cine...sau la cine...dar o fac...gata..m'am hotarat...
sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi si sa'mi luminati si mie creierii pt ca in materie de FIV sunt bata...
unele dintre voi poate ca ma stiti ,,,altele de loc...dar io va pupacesc pe toate fara exceptie
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Kariris spune:
Olteanco, ce-i mama cu tine???? Ai febra???? Ti-e rau???? De unde si pana unde... fiv? Hai ca ma lamuresti maine ca acusica plec acasa... te puuuuup dulce si vorbim maine pe forum sau PM cum doresti!
crinuta71 spune:
Liana vrei sa faci FIV? Sper sa nu ramai mult pe aici, sa treci la repede. Si eu vreau sa fac un nou FIV si acum ma tot gandesc unde il fac si cu cine (o idee am deja). Si nici eu nu sunt hotarata cand il fac (va fi anul acesta sigur).
poze
Liana30 spune:
lachi posibil sa am si febra pt ca dupa cum stii sau poate nu sunt si dilie..si tot de la febra mi se trage...da ce'ai mama cu mine????? nu am voie????ti s'a pus pe mine decand cu pupaturile?
crinutza da vreau si ma gandeam la Cezara Bucur da inca nu stiu..sincera sa fiu nu prea mai vreau sa dau pe la Giulesti da daca e musai...asta e...tu??????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
crinuta71 spune:
Liana eu ma gandesc sa-l fac in Ungaria, poate la Szeged. Dupa experienta neplacuta pe care am avut-o la Cluj (s-au purtat foarte urat cu mine si au mai fost si o serie de greseli si nereguli din partea lor), parca nu mai am incredere sa-l fac in tara, imi e frica sa nu mai patesc la fel (la norocul pe care il am eu....). Si nici sotul nu e de acord sa mai facem aici. De aceea data viitoare am sa aleg o clinica privata. Si sper de data asta sa reusesc. Tu cam cand vrei sa faci FIV? Sa speram ca anul acesta va fi unul ma bun in privinta reusitelor.
poze
Liana30 spune:
crinutza daca ar fi dupa mine si maine l'as face...
ia zimi si mie te rog..cam cat ar fi la unguri???
io ma gandeam sa plec in Austria sa o fac..da inca nu stiu unde...o sa ma interesez...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"