FIV 56

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Liana cred ca iesi sub 1500 de euro fara tratament (daca gresesc sa ma corecteze cineva). Nu am calculat exact inca. Iti trimit preturile pe PM. In Austria cam cat e?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna seara,fetelor!

Vin si eu cu o intrebare la voi.Cat dureaza toata operatiunea asta de FIV?Prietena mea cea mai buna a luat decizia de a face FIV in urma esecurilor de a ramane insarcinata.A crezut ca este usor dar s-a dovedit ca nu este chiar asa si cam asa am inteles si eu din cate am citit aici la voi.Recunosc ca pe sarite!Si-a facut toate analizele,inclusiv sotul sau,a luat o sacosa de pastile(asta nu stiu ce inseamna dar asa s-a exprimat)iar acum face niste injectii pentru stimulare ovariana.Are deja 7 zile de cand le face si spunea ca trebuie sa mearga zilele astea la control si in functie de cat sunt de mari "ouale" mai face sau nu injectii.Dar dupa aceea nu stie ce se intampla.Care este cursul operatiunii?Ar fi sanse sa ramana insarcinata in luna februarie?Ea este in Grecia si fiind abia la inceput nu prea intelege ce spune doctorul si de asta va intreb pe voi.Toata lumea asteapta cu nerabdare evenimentul,care nu stim cand va avea loc.
Va multumesc pt eventualele raspunsuri si va doresc sa nu stati prea mult pe aici!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Liana, chiar asa: ce e cu tine? Tu ai vorbit cu doctoru' tau sau te-ai hotarit tu asa sa faci fiv de una singura? Ai vorbit cu Moisa? Eu nici nu stiu care ar fi la tine motivele pentru fiv? Vezi ca pe Cezara Bucur o gasesti si la Centrul MEdical Unirea, din cite stiu eu. Daca tot vrei sa te duci la ea poate ar fi bine sa-i faci o vizita intii la cabinetul de acolo si vezi ce iti spune.

Crinuta, nu am stiut ca s-au purtat urit cu tine la Cluj, imi pare rau. Norocul tau ca tie iti e mai usor sa te duci la Szeged ca e mai aproape. Sper ca data viitoare sa nu mai ai expeeriente neplacute si sa reusesti.

Lachi mama, doar stii ca am vorbit de protoale: cel lung s eincepe din ziua 21 de cm cu Diphe si se asteapta nu mai stiu cite zile pina la Menogon si cel scurt se incepe in ziua a 2-a cu Diphe si pe urma din ziua a 3-a se adauga si Menogon. Si mie mi-au spus ca unul din criterii pentru a alege care protocol e in mod clar virsta: peste 38 de ani sa face cel scurt.

Mergi la inceput

Danutza_c multumesc mult. Si eu iti doresc sa reusesti cat mai repede sa-ti implinesti visul, indiferent prin ce metoda!

poze

Mergi la inceput

Mariusimiuc la mine de la inceputul tratamentului pentru FIV si pana la embriotransfer au fost cam 5 saptamani (14 zile inhibarea hipofizei, 9 zile stimulare, apoi Pregnyl, punctia si embriotrasferul). Apoi au mai urmat cele doua saptamani de asteptare.... Durata tratamentului depinde de protocol si de cum reactioneaza organismul.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Andicu eu cind am facut extrauterina a doua dr.-ul a avut inspiratia sa o desfiinteze de tot pe cea care ramasese pe jumate,sa nu mai am probleme la fiv-ul asta,sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Avalon normal dr recomanda 3 zile repaus dupa ET si apoi reluarea activitatii. Dar dupa cum am mai zis am vazut fete care au stat cele 2 sapt de asteptare la pat , altele nu , dar nu cred ca de asta depinde ci de cum vrea D-zeu. Asa ca tu faci cum crezi ca e mai bine.
Liana bafta si sper sa reusesti , din prima, daca zici ca esti hotarata pt FIV.
Cu protocoalele lung si scurt e asa cum zice si Danutza, dar nu cred ca se recomanda doar functie de varsta. Eu nu am inca 38 si la ultimele 2 FIV am facut protocolul scurt.
Fetelorsa mai imblanzim frigul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danutza ,lachi da ce avetzi muica ce io nu pot sa fac FIV????? ce'aveti cu mine???
ha??/ nu poate omu sa fac nika ??ca gata si sariti pe el??????

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumesc crinutza
cristinici

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Crinuta,multumesc mult pt lamuriri.

Exista posibilitatea ca FIV-ul sa nu reuseasca din prima? Vad ca sunt fete care fac si a doua oara.De ce anume depinde reusita? Prietena mea este sanatoasa,ea ar putea sa aiba copii cu altcineva in afara de sotul sau care are spermatozoizi putini si aia lenesi.

Multumesc inca o data pt lamuriri si daca ma puteti lamuri si mai departe va sunt recunoscatoare.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput