Nou stil de viatza (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

buna dragutele:)
eu am rusii pe cap, dar nici un gram in plus cea ce e f f bine:)

mananc cam putin...si nu dietetic...si am dat iama in cioco:(( adica in loc de mancare Cioco.

Inca mai lucrez..

exact asa sunt si eu, da' exact!

asadar am ramas la 58,5 ...

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Mersi mult de sfaturi Ioana... m-ai mai luminat putin. Intre timp, am dat o fuga jos la bucatarie si am mancat asa: o mandarina, un patratel de ciocolata (Sabina!!! tu esti vinovata - glumesc... ca doar nu mi-ai bagat-o tu pe gat) si o lingura de fasole verde. Buna combinatia... Sa stiti ca au fost in ordinea scrisa.
Evident ca Ioana mea facea misto de mine. Ca ea tot timpul rade de curele mele de slabire. Acu isi permite... dar o vad io mai tarziu, ca si eu eram slaba in tinerete.
Cred ca ma duc la dush si apoi la culcare. V-am pupat! Noapte buna - mai "vorbim" maine.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Meniul de azi;
MD: 1 bucatica ananas, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu tofu, salata
C: o felie de piine whole wheat, 1 piept de pui mic prajit la teflon, salata cu ulei de masline, 1 mango.
Intre mese: 2 ceaiuri cu miere (1 verde si 1 de piersica), 1 guava, 1 mar, o portocala, 1 inghetata.
Sigrid, iti spun sincer ca eu fara sport nu as fi slabit, iar faptul ca v-am gasit pe voi si mi-ati fost alaturi a contat enorm. Ce-ti mai face bicicleta?
Carmen, mi-e greu sa cred ca te-ai ingrasat doar de la pizza de ieri. Ca sa pui un kg inseamna ca ai "depozitat" 7000 calorii si cred ca oricita pizza ai minca la o masa tot nu reusesti performanta asta. Cred ca mai degraba asta a fost "cireasa de pe tort".
Mariana, nu stiu de ce dar mie nu prea imi place sa amestec cerealele cu fructe. Maninc fructele inainte si apoi cerealele. Oricum in timpul zilei maninc destule fructe, zic eu.
Crystina, si-a revenit Lilisor?
Zuzilici, salutare!
Tzuni mic si drag si grasunel, pe unde esti?
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Mamamariana,n-ai pt ce.Sper sa iti fie de ajutor.
Noapte buna!!!

Delia,Carmen,s-a ingrasat doar juma' de kg!!!
Inafara de inghetzata din meniu...mi se pare mie s-au ai papat mai putin decat de obicei?
Parca inainte aveai meniurile mai"copioase",de multe ori stateam si ma gandeam...ce mult ajuta sportul...pt ca mananci destul de bine si tot slabesti.

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, multumesc, . Asa-i: juma de kil am luat, nu unul intreg.
Mersi si de incurajari, nu-s suparata, am motivele mele sa nu fiu...
...
muraturile nu sunt punctate deloc? A venit maica-mea la mine si mi-a adus pepene murat si castraveti.
Pupici Deliutzei!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Carmen,daca sunt puse doar cu sare si otzet...nu sunt punctate...daca au zahar atunci da...
Pupici si tie si muuulta ambitie in continuare

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioi pepene murat, Carmen mi-ai facut o pofta!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Moaaammm Carmen chiar mi ai facut pofta de pepene murat.
Eu am mancat azi o conserva de peste dimineatza si pranz si seara muschiuletz de porc , de ala subtire fara grasime, vroiam disociat pe peste dar am constatat ca imi expira muschiuletzul in frigider, in rest apa si ceai de urzica.
Iar am intrat intr-o furie de aia de vreau sa ma vad slaba peste noapte , azi chiar am plans, offf, rau e o viatza sa trebui sa te uitzi la ce bagi in gura.
v am pupat

delidana azi am facut 10 min pe bicla , mai vreau 15 min inainte de culcare, sa vedem ce iese

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

sigur ca mi-a venit si mie apa in gura citind de muraturi...pepene facut de tata
Azi am inceput cu sigridutza disociatul pe peste,am tinut fara abateri si simt ca am eliminat excesul de la grillul de ieri.Maine tinem legume/fructe.La fel ca dana..si ca voi toate, simt ca mi-a ajuns,nu mai vreau sa fiu/ sa ma simt cat china de grasa,vreau sa slabesc!Am facut un pact cu mine insami ca nu-mi mai cumpar nimic de imbracat pana ajung sub 80(chiar si 79) si daca alt stimulent n-ar fi destul..asta cu siguranta eAcum sunt niste reduceri aici..ceva de vis,si de 70%
O sa mai caut o poza recenta ,desi acum am aceeasi greutate ca in fotografia care e deja in album...facuta primavara trecuta:(
v-am pupat,pe maine
ancutza

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Dragele mele nu va dau raportul azi ca nu m-am cantarit, ma ambitionez (sa vad daca ma tine) si sa nu ma urc pe cantar decat la final de cura.

OLO sanatate la fete si tie!

Pentru cine are timp de privit la poze, azi si ieri le-am facut niste poze la pitici, le gasiti la albumul 22-23 ianuarie

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput