Nou stil de viatza (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana75, bine-ai revenit si sa-ti traiasca fetita! Chiar m-am uitat la linkul postat de tine....waw, ce-a trecut timpul...de la subiectul 8-9 am preluat eu lista si iata-ne ajunse la nr. 80!!!

Mamicadulce, pai bucura-te ca am incurcat oalele si te-am felicitat, cand tu te-ai ingrasat.

Va rog, spuneti clar fetelor, pt. raport; m-am ingrasat cu...., am slabit....sau 'stagnez'. Nu-mi dati doar greutatea.

Sigrid, pizza a fost buna...dar vezi si tu ce se cunoaste la cantar.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Multumesc Ioana, Crystina si MamaGiuliei pentru informatii legate de WW.
Eu la paine am luat punctajul de la paine uscata 0,5/felie.De obicei prefer painea neagra si uscata, deci cred ca e bine 0.5 (in cuptor noi o uscam nu o prajim, nu?)
De restul punctelor am sa adaug 2 la uleiul de masline.N-am stiut ca e vorba de lingurita si am socotit lingura si daca mai trebuie, ceva fructe.

Ioana 75, bine ai re-venit.Chiar daca nu esti in concurs poti sa ne dai vesti despre tine si Miruna si bucura-te de momentul alaptarii.E foarte bine si pentru tine si pentru fetita.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna dragutele:)
eu am rusii pe cap, dar nici un gram in plus cea ce e f f bine:)

mananc cam putin...si nu dietetic...si am dat iama in cioco:(( adica in loc de mancare Cioco.

Inca mai lucrez..

da tre sa termin pana miercuri obligatoriu:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mephala - - raportul meu de azi, 23.01. - 600 g, adica 76,500

CramenE - spor la numarat

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sabina, lasa cioco deoparte, ca nu te ajuta cu nik. Nu te juca cu focul, , o sa te arzi!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Daria, mersi mult. M-am mai linistit... Deci tu ai slabit asa, cu regimul asta??? Mi se pare incredibil pentru ca eu mananc mult mai putin de obicei si abia reusesc sa ma mentin.

Eu am voie 21 de puncte - azi Ioana (fiica-mea) radea de mine cand i-am povestit de ce mancaruri am tras. Zicea ca asa regim tine si ea, mananca toata ziua legume si fructe de 0p si seara baga 3 snikers si nu crede ca va slabi. E buna socoteala ei???

Sabina, spor la compus in continuare. Sa stii ca io dupa rushi am un kil mai putin. Asa ca tot raul spre bine - e si la tine la fel???
Si io sunt o mare ciocoholica dar de cand am descoperit ciocolata cu 83% cacao, sunt mai linistita si nu mai am asa multe mustrari de constiinta cand pap o patratica. Azi am rezistat fara. Dar maine sigur bag mana la frigider, ca deja simt tentatia.

Ioana75 - bine ai revenit si spor la slabit. Daca as fi in locul tau, as incepe cu putina miscare acum, cat mai alaptezi pentru ca acu se duc usor kg. Oricum, esti tinerica... vei slabi repede.

Delia, felicitari pentru cele 500 g pierdute! Eu sa stii ca pap oatmeal (de obicei) si imi pun o lingura de miere si fructe proaspete taiate (banana, papaya, mango, pepene galben) si e bunutz. E drept ca de multe ori ma plictisesc, plus ca imi ia timp dimineata sa-mi prepar castronelul cu cereale si imi iau felia de paine in mana si o mananc in masina pana ajung la scoala. Cateodata, mai beau si o sticla mica de lapte 0% ca sa completez. E pacat sa nu te folosesti de fructele proaspete de aici si sa bagi din alea uscate... Sau cel putin asta e parerea mea. Am vazut ca si tu papi multe fructe - eu sunt o mare iubitoare de fructe si mananc si eu zilnic cel putin 2 tipuri. Acu e si sezonul capsunilor aici, am gasit si piersici relativ ieftine, strugurii aia din NZ sunt accesibili, deci hai sa-i dam cu fructele...

Acu plec, dar mai revin (sper) in seara asta. Tocmai a venit tati si vreau sa ii acord si lui putina atentie
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!

Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
Ioana75 , sa-ti traiasca fetitza si sa te bucuri de ea!

Fetelor, sunt prinsa rau, in loc sa scap de treburi , parca mai rau se aduna.
ZUZI ,ne luam de mana si la capitolul asta...sa-i vad ce o sa faca dupa ce nasc!
Sunt obosita dar am asa o bucurie foarte mare in suflet...o fi bb, o fi Onitza sau gandul ca ai mei vin acasa in curand?

Doina16+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va multumesc pentru primire si pentru urari. Pina ma apuc de dieta, o sa va citesc; kg am multe, 76, ca am stat la mama 3 luni si a bagat mincare in mine, ca deh, alaptez. Imi propun sa dau vreo 10 kg in prima etapa, apoi inca 3-4, daca mai pot. Am 1,70 m.

S-aveti spor la slabit!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ce fac fetele?Ce active sunteti.Eu am facut putin nani cu Delia.Cand m-am dus sa o iau de la gradi era mai frig ca azi dimineatza...asa ca ne-am intors si ne-am bagat amandoua in pat la caldurica.

Of Doinitza,mai rezista putin pana vine mama ta si apoi o sa iti fie putin mai usor.Ma bucur ca esti fericita...cu tot cu oboseala si probleme pe cap.

Mamamariana...nu e buna socoteala Ioanei,pt ca dulciuri ai voie sa consumi maxim 12-14 puncte pe saptamana.Un snikers are 7 puncte...asa ca dupa 2 ciocolati...s-au dus punctele pe dulciuri din saptamana respectiva.
Ce imi place mie la WW e ca pot manca detoate si mult...daca sunt "smechera" si profit de alimentele cu puncte putine.Chiar si dulce...pt ca o linguritza de nutella e doar 0,5 pct.
Si inca o chestie la legume si fructe...sunt fete care au mancat mult peste gramajul zilnic si au slabit si sunt fete care s-au luat dupa regula ce o am si eu in lista,adica:
"Se mananca 5 portii de legume si fructe pe zi, adica 2 portii legume care inseamna 300 g, si 3 portii de fructe, care inseamna 3 fructe de marime normala (adica nu 3 mere uriase de care 500g fiecare) cum ar fi: 1 mar, 1 portocala si o para, de exemplu. Se poate manca si mai mult de atat insa trebuie sa socotiti puncte pentru asta (de exemplu, daca mancati mai mult de 300 g legume si mai mult de 3 fructe, mai adaugati un punct la ce-ati mancat in ziua aia)."

Sabina,ciocolata? Ma apuca poftele,imediat.
Spor la treaba(compus)!!!

Carmen E ,painea despre care se vb in lista,painea uscata Zwieback,e mica rau felia,de e punctata 0,5 pct.

Diana,sarcina usoara in continuare.

Ioana,bine ai revenit si iti doresc si tie o sarcina cat se poate de usoara.

Cristina,gata treaba?Ai plecat sa te faci frumoasa?

Carmen,sa nu fi suparici.Si eu cand am inceput WW-ul in parima saptamana m-am ingrasat un kg dupa care am inceput sa dau jos binisor.
Incearca sa iei cat mai repede cantar pt ca o sa iti fie mai usor sa ti dieta si mai exact!!!
dulce motanelul mic si frumos.

Eu am mancat pana acum o banana mare(2pct),500ml iaurt 1,5% grasmine(6pct) si cereale 60 gr(3,8pct).
Acum imi sunt cartofii pe foc,o sa ii pap fiertzi cu muraturi-2pct
2 mere am mancat,mai pap o portocala si nu mai stiu.O salata ceva la cina.

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ps:cartofii ii mananc goi pt ca mi-au inghetzat muraturile in balcon...la fel si apa minerala...
Daria,cum de nu mai päpälesti nutella?Sau ai schimbat cu altceva dulce si cu puncte putine?

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput