Nou stil de viatza (80)
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
Revin cu meniul:
MD: o portocala, cereale cu lapte de soia
P: macaroane integrale cu putina brinza feta si sos de rosii, salata, 3 masline verzi
C: 3 linguri de fasole din conserva, 3 bucatele de ficat de rata prajite la teflon, 1 felie piine, o salata mare de rosii, ceapa, castraveti si ardei cu ulei de masline.
Intre mese: 1 mar, 200g papaya.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Klaus29 spune:
eu am 1,58 inaltimea si aproape 50 de kile

nu stiu cum sa fac sa slabesc ca s-au cam pus peste tot intr-un timp relativ scurt..... cam o juma de an 10kile 

ahaaaa, nu v-am spus ca din vara am baut aproape in fiecare seara cate o bere doua.... iar apoi o foame de lup 

pupici la toate
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
crystina spune:
Mamamariana, menajera,ajutor in casa..Nu am nici un alt motiv in afara de faptul ca ma zgaraie pe creier. Draga mea,potzi sa vorbeshti oricat de "ele"..eu doar am zis ca nu suport termenul.Mi se pare degradant, superior, urat..shi "curent" o fi la tine draga mea.
Delia, ce bine ca tzi-ai reinceput sala..ia-o ushor cu spatele! 
Klaus, bine ai venit shi spor la slabit!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Zuzilici spune:
Buna dimineata frumoaselor!
n-am reusit sa intru la fel de des ca si pana acum dar sper sa recuperez cu bine weekendul acesta. ![]()
Noi suntem bine, la munca am impresia ca se inmultesc indatoririle si cresc precum vrejul de fasole si rar se intampla sa mai pot intra pe DC. Chiar ma gandeam acum, ca de miercuri parca n-am intrat deloc ca vin acasa si sunt asa satula de stat cu ochii in PC dupa 8-9 ore de servici ca nici nu-l mai aprind pe-al meu de-acasa.
Izabella misca din ce in ce mai tare
si de multe ori ma cocoseaza ... noroc ca nu-s de lunga durata. ![]()
Fetelor sincer va spun ca-s putin pierduta in spatiu pentru ca n-am reusit sa va citesc in urma, dar promit sa vin cu detalii dupa ce ma pun la punct.
Pana una alta le urez Bun Venit!
noilor fete si spor la slabit. 
Weekend placut tuturor si ne mai vorbim. 
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
mephala30 spune:
Delia, am vazut 'Crash', nu-l vazusem. Interesant, nu?
....
uitam de abateri: am mancat floricele in timpul filmului.
Si maine am musafiri, voi face pizza si desigur, nu ma voi uita la ea. ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
DianaR spune:
Bine ai venit Olive!
Azi am fost la parinti in Timisoara si am putut umbla un pic linistiti prin magazine fara pitic, mi-am gasit un sarafan tare dragut de graviduta, ca nu aveam nimic mai elegant, mergem la un botez luna viitoare. Si l-am gasit si la jumate de pret! ![]()
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Meniul de azi:
-D-cereale goale
P-o felie de paine cu sunca si un iaurt
S-Cereale cu iaurt
V am pupat(trage Adela de mine)
Mamica de printesa
de 4 anisori
georgiana.david spune:
Bun venit Olive si la cat mai putine kg !
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Delidana spune:
Carmen, mie mi-a placut "Crash" foarte mult, e ceea ce as numi "un film cu suflet", la final aveam ochii in lacrimi... Cit despre pizza, banuiesc ca nu e chiar asa de grava situatia daca o faci tu, ca nu pui atitea prostii pe ea cum pun cei din comert (apropo, ce pui pe ea?
)
Klaus29, nu inteleg de ce vrei sa mai slabesti, la 1,58m si aproape 50 de kg mie mi se pare numai bine. Daca vrei sa-ti remodelezi corpul eu iti recomand sportul nu neaparat dieta.
Zuzilici, chiar ma intrebam cum de nu mai dai pe la noi...acum vad ca ai fost ocupata...
Crystina, azi ma simt la fel ca ieri cu spatele. Ma asteptam sa am de suferit....sper sa fie numai spre bine de acum incolo.
Fetelor care mincati cereale, ce fel mincati? Eu le-am incercat cam pe toate de la supermarket si m-am plictisit de ele, as vrea unele cu mai multe seminte si fructe uscate ...
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Am venit la raport, am zi de cantar: 76,800 
O duminica lacuta in continuare si o saptamana faina !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004